2009 Nisan Anneleri

kızlar doğduğundan beri sizde benim gibi emmeyen ve biberonlada emmeyi reddeden 24 saatte kahvaltı çorba ve yoğurt meyvsını 1 saatte yedirmeye çalışsaydınız sizinde sinir sisteminiz bozulurdu herhalde yemin ediyorum bıktım usandım yusufu anneme vercem gün geçtikçe herşey daha kötüye gidiyor tansiyon hastası oldum 10 aydır iyi olacak diye bekliyorum vurduğum için hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim böyle giderse benden çoook dayak yer yusuf o bana acımıyor bende ona acımıycam

bugün adını unuttuyorum doktorum paktuna işte hihi o dedi ki kız çocuklarının çok süslü giyinmeyi seven şunu giyicem bnu giyicem die tutturması aslında kötü birşey değildir o cinsiyetini fark ediyor ve gerekeni yapıyor dedi.ben erkek fatma gibi büyüdüm abim benden 1 yaş büyük onun arkadaşlarıyla hep falan ama kız çocuğu kız gibi yetişmeli bunu biliyorum.ama bunlar da çok abartmışlar topuklu ayakkabı giymiş resmen ya son sayfada makyaj çantası var şeffaf benim o kadar rujum yok.

anne babası sapkın bi tarikata üye.o tarikatta çocuklar ne derse ne isterse o olurmuş.kız da böyle giyinmek istiyormuş bişey diyemiyolarmış.

esra benim ecrine yemek yedirme sürem tam yarım saatle 45 dakika arası çünkü çok hareketli tabağa elini daldırıyor heryerine sürüyor her yemekten sonra üstünü değiştiriyorum.meme emdi ama o emerdi ben ağlardım o kadar acılarım oldu çokkk hareketli gece uykusu yok ve ben ona lohusalığımın 10. gününden beri yalnız bakıyorum ne anne ne kayınvalide...hiçbirimizin çocuğu melek gibi değil.sizin bir zorluğunuz var iştahsız.ama onu böyle kabullen nasılsa çok acıkınca yicek açlıktan ölene kadar yememezlik yapmıcak.ama dövmek olmaaaz onun aklı eriyor mu da seni üzüyor??? onun tek güvencesi sensin sen de vurursan onun psikolojisi ne olur?

dün arkadaş diyor 20lik dişleri yeni çıkıyormuş öldüm bittim sinirim tepemde diyor.ya bu çocuklar ne yapsın? mnicik bedenleri ne sıkıntıya katlanıyor...

esracım sakın kızma bunları söyledim diye ama yusufa hiç kıyamadım o savunma mekanizması olmayan bir bebek.sen de biraz sakin olacaksın.o yaptıklarının farkında bile değil.lütfen birdaha vurma lütfen

ONLAR RABBıMıZıN EMANETLERı EMANETE HıYANET EDıLMEZ.

esracım selende aynı iştahsız ustune bide uykusuzluk sorunumuz var her yarımsaatte bır gece kalkıyorum hemen hemen ve senın annen var yanında yardımcı benım oda yok ama sabır canım böyle buyucek bunlar doktor 2 yasına kadar duzene gırıcek dedı vurmakla dayak arsızı

canım senin moralin çok bozulmuş biraz sakinleşmeye çalış haklısın çok zor inan bende Kayra ya yemek yedireceğim diye yapmadığım şey kalmıyor hele uyutmak için ondan hiç bahsetmeyim bir saat kucağımda sallıyorum yatağına bırakıyorum ya ağlıyor yada yarım saat bile uyumuyor ama sakin olmalıyız kendimizi yıpratıyoruz , Kayra da biberonla bir şey yemek istemiyor kaşıkla dene tv izlet ben camdan baktırıyorum , perdenin kolundan çekiyor zıplıyorum valla neler yapıyorum biri kameraya çekse gülmekten ölür bu salak ne yapıyor diye yeterki yesin diyorum , sen şimdi sinirlisin Yusuf a vurduğun içinde pişmanlık duyuyorsun ama yorgun olduğun için pişmanlığını bastırıyorsun ama sabredeceğiz biz anneyiz ben anneme yemiyor uyumuyor benim canımı yiyor dediğimde sen kolay mı büyüdün diyor bana kızıyor sabır canım , bak annen varmış yanında onlardan yardım iste benim eşim en büyük yardımcım valla Allah ondan razı olsun o olmasa ben kafayı yerdim gelmesini dört gözle bekliyorum

esracım selende aynı iştahsız ustune bide uykusuzluk sorunumuz var her yarımsaatte bır gece kalkıyorum hemen hemen ve senın annen var yanında yardımcı benım oda yok ama sabır canım böyle buyucek bunlar doktor 2 yasına kadar duzene gırıcek dedı napalım canım

esracım biliyorum bazılarımızın çocukları yemiyo ki haklısınız sonuna kadar çook zor bazılarımızın ki uyumuyo bizde haklıyız ama ben delirsem de başka odaya gidiyorum çocuk anlamasın diyee...şimdi senn bi sinirle vuruyosun ve öfken biraz hafifliyo yaa o çocuk yediği dayaktan hiç bişey anlamıyo neden vurduğunu bilmiyo sonuçta dayakla yemeye de başlamıcak aksine vurarak çok daha hırçın bi çocuğa dönüşütürüp bebeklerimizi sonrada iyice yaramaz oldu diyoruz halbuki dayağa tepki verdiği için daha yaramaz oluyo..
ben bunu geçen 3 yaşında çocuğunu döven kuzenimede söyledim sadece normal hayatınıza devam ettiğinizi ve ne olduğunu anlamadan eşinizden dayak yediğinizi buna karşı koyamayıp onunla yaşamaya devam etmek zorunda kaldığınızı düşünün bence çocuklar aynen böyle hissediyo..neden annesinin vurduğunu anlamıyo ki zaten

valla ınanın ben selene yemek yedırırken ağlıyodum sabah ve akşam benle sofrada yıyo guzel ama dığer öğünler yoktu şimdi yurumeye basladığından beri ayaktay dolaşırken guzel yıyo hiç zorlamadan hatta zğındakı bıtınce kendı açıyo ver dıye o onde ben arkada gezerek yedırıyorum napayım yesinde

kızlar söylediklerinize bende katılıyorum dayak karşıtı bir insanım ama bazen sabrım taşıyor annem çok sabırlı bir kadındır o bile allah sana eyüp as sabrı versin diyor ve ben yusufu gerçekten çok sevgi dolu bir ortamda büyütüyorum yusuf kalabalık ortamı seviyor diye düzenimi bozup bi annemdeyim ya annemler burda yalnızlığı hiç sevmiyor eşimle o kadar zaman geçirmiyorum günde 2 saat aralıklarla oyun oynuyoruz dışarı çıkarıyorum temiz hava alsın diye ve şuna inanıyorum ben yusufun üstüne düştükçe onunla ilgilendikçe o böyle yapıyor annem 15 yaşında anne olmuş 21 yaşında 3 çocuğu vardı ve bizmle o kadar ilgilenemezdi biz daha mutlu çocuktuk anlamadım ben evin içi oyuncak dolu ve beraber oynuyoruz şimdikiler zamane ben buna inanıyorum ve hep kendimi eleştiriyorum nerde yanlış yapıyorum diye uyku meselesine gelince en 13-14 kere bağıra bağıra kalkıyor ona alıştım ama şu yiyeceklere verdiği tepkiye alışamadım

kızlar selaaaaaaamm can da yemek yemiyo esra dayanıcaz ve can da ağzında tutuyo türlü oyunlar yapıp güldürüp yutturuyoruz yukarı baktıyoruz bu arada su içirioruz bi şekilde yutuyo bazen bzimkinin de yemesi 1 saati buluyo. ağzını açmıo su verir gibi yapıp kaşıkla yemek tıkıyorum ay neler neler ama vurma yazık çoook küçük

ay korkunç eline soyulmuş portakal veriorum yemek yedirirken onu sıkıyo eliyle o arada ağzını falan açıyo heryer meyve bazen de bardaktaki suyu mama sandalyesinin tepsi kısmına boşaltıyoruz eliyle vura vura oynuyo o arada unutup ağzını açıyo. ama bağırmak çağırmak vurmak yok.

slm kızlar sabahtan beri iyi kaynatmışsınız
kaynana gelin konusu açılmış bu konuda kendimi şanslı hissediyorum
ama töbe yarabbim rahmetli yaşasaydı ya ben onu döverdim ya o beni :))

esracım kusura bakma ama yaptığın çok yanlış
yemiyosa bırak yemesin
zorladığın sürece dahada inatlaşacak
biliyorum aç kalmasına gönlün razı olmuyodur fakat
yaptığın şeyi zaten yusuf anlamıyoki denizinde söylediği gibi
senin bu davranışın onu dahada hırçınlaştırır
benimde demire 1 saatte yemek yedirdiğim zmnlar oluyo
ama şimdiye kdr hiç ona vurmayı aklımdan geçirmedim
ben bağırdığım zmn bile pişman oluyorum sen nasıl vurabiliyosun yavrucuğuna

bi de yemek saati mümkün olduğunca eğlenceli olmalı eğer yemek saatinde canı acıtılırsa her yemek saati geldiğinde paranoyak olur çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…