çiçeeeeeeeeeeeeek nazar mı değdi yavruşaaa
niye yemiyo
PES ESRAAAA VURULURMU KUZUCUGA YAZIKKKKKselam kızlar.
anca gelebildim yusufa pançodan mont almıştım onu değiştirmeye gittim migros avm ye yusuf bugün benden dayak yedi şimdi annenesinin ayaklarında sallanıyor ilk uykusunu uyuyacak inşallah beni deli ediyor oğlum sabahtan beri bir kaşık bişey yemedi ve inatla yemiycem diye direniyor ağzında tutmayı öğrendi uykusunda bile olsa yutmuyor delimidir nedir..
seven seas balık yağı kullanan var mı? bugün aldım kardeşim derdi olan deli olurmuş diyo ne duysam alıyorum ama nafile vardır bundada bir hayır
LOREAL KULLAIYORUM CANIMkağan da bişey yemek istemioo bugün.
kızlarr..bişey sorcam ne zamandır unutuyorum..kendinize hangi şampuanı kullanıyosunuz..
avonun bademli bi şampuanını kullanıom..kremini ve balsamınıı..biraz iyi geldi dökülmesine..ama hala dökülüyor..
valla canımkızlar doğduğundan beri sizde benim gibi emmeyen ve biberonlada emmeyi reddeden 24 saatte kahvaltı çorba ve yoğurt meyvsını 1 saatte yedirmeye çalışsaydınız sizinde sinir sisteminiz bozulurdu herhalde yemin ediyorum bıktım usandım yusufu anneme vercem gün geçtikçe herşey daha kötüye gidiyor tansiyon hastası oldum 10 aydır iyi olacak diye bekliyorum vurduğum için hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim böyle giderse benden çoook dayak yer yusuf o bana acımıyor bende ona acımıycam
köpek dişleri çıkıyo canım çoook huysuz hepimizi ısırıyo:) iştahı da yok muhallebi hariç herşey problem yaratıo. sabah bi yumurta yedi kafasında bile yumurta vardı kaşığa vuryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?