2009 Nisan Anneleri

valla herkese sabırlar dılıyorum yemek konusunda çokkkkkk zor yemek mevzusu o paranoyak olmadı ama çiçek mama saatı gelınce ben oldum nasıl yedırcem dıye

ya bu arada benim kayınvalidem ve görümcelerim çocuğu ısırarak ve feci mıncıklayarak seviyo çocuk ağlıyo bende kızıyorum anlamıyolar nefret ediyorum artık yalnız bırakamıorum çocukla onları yoksa bi çocuk feryadı kopuyo içeri koşuyorum sussun diye oynatmaya çalışıolar. çoook kötü kalp kırıcam doldum yine onlara. nasıl kıyıyolar anlamıyorum.

PES ESRAAAA VURULURMU KUZUCUGA YAZIKKKKK

LOREAL KULLAIYORUM CANIM

valla canım
kızma ama yusufa annen daha cok bakıyor anllatıgın kadarıylaa
biz ne yapalım dogdugundan beri
bnce senın başka selr moralin bozuk
kuzucuktan cıkardın...

kusura bakma 10 aylık daha o 10 yaşında dgılki o sana acımayı bilsin
o herseye muhtaccccc ........yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

köpek dişleri çıkıyo canım çoook huysuz hepimizi ısırıyo:) iştahı da yok muhallebi hariç herşey problem yaratıo. sabah bi yumurta yedi kafasında bile yumurta vardı kaşığa vuryo

egede aynı balık yediki sotma her yer balık dün gece bugunde yıkadım misler gibi oldu...
egede ısıyor nereyi bulursa sıpaaa

aslında bız onu kırmak ıstemediken azından ben kırdıysamda özür dilerim ama çiçekcim sadece bızımde aynı şeyleri yaşadığımızı bilmesini istedik hatta ben ilaç önerdım pasıflora emzıren bıle kullanabılıyo benım arkadasın 3 aylık bebeği var ve o kullanıyo kullanmassa bebeğe sert davranıyo ve bağırıyo

Son düzenleme:
benım kaynanamda sanax ve lusral olmadan duramıyo sanax içmeden uyuyamıyo zaten çiçek

iyi akşamlar kızlar..
esra'yı aradım ama ulaşamadım... evde değildi sanırım. umarım sakinleşmiştir..
yemek yiyeceğiz gelebilirsem gelirim..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, cicekcicek, denizela, namem, ssengun+, TugbaEcrin, yasemin_83, şen_ay

valla kızlar bende arada ayda 1_2 alıyorum sakinleştirici özellikle regl öncesi ela hiç patlamadığım için olan bana ve yazıkki eşime oluyo yoksa...
Esra bence kırılmaz kimse kötü niyetli değil ki kimse onu kötü eleştirmek için değil yusuf ve o daha iyi olsun istediği için yazıyoo..
Sevgi ortamındada yetiştirmeye devam etmeli bence doğru yapıyo şimdikiler şımarmıyo ööle düşünme bence.ela başlarda gazdan çok ağlardı bende onunla ağlardım babamda hep çocuk böyle büyür sende çok ağlardın dedi bi kere bende gazdan nasıl kıvranıyodum kimbilir ama çocuk bu ağlar mantığı varmış eskiden oysa ben ve eşim gazı canını yakmasın diye saatlerce aylarca zıpladık elayla..kısaca biz salak mı olduk hayır gayet akıllı olduğumu düşünüyorum..hep çokmutlu bi çocuktum çok şükür ama amaç bizden daha akıllı daha mutlu daha komplekssiz daha özgüvenli çocuklar yetiştirmek bunun ilk şart bol ve sonsuz sevgi

kağanı uyuttumm..

esracım sabrın taşmış belli canım ama çocuklar böyle büyüyo..kızlar yazmış zaten hepimiz aynı durumdayız..ve senin annen yanında..bende 15 günlükten beriyalnız bakıyorum..üstelik öğrenciyim..ama daha çok küçükler..büyüdüğünde bile dayaga çok çok karşıyım el kadarken hiçç vuramam..zaten anlamaz..az önce çoba yedirdim..inan eli çorbanın içine kaç kere girdi..o elini benim eşofmana yüzüne gözüne sürdü..yemek saati bitince gittik lavaboya temizlendikk..

anam okumaya yetişemiyorumki çenenize maşallahhhhhhhh bu arada ayağımın dibinde benimkilerde çok komiğiz şuanda:))))))))) kızlar zerenimom yürümeye başladı ayağa kalkıp 4-5 adım atıp oturuyo çok tatlı zeynoda diş bilem yok çüş diyorum artık yaşına girecek kocakarı gibi dişşiz

maşallahh..zeynebeee..

kağanda artık tüm evi duvarlar sayesinde turluyooo..gitmediği yer yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…