2009 Nisan Anneleri

aay ikizler ama ne kadar farklılar di mi yaa birinde diş yok..biri çok uyuyo öteki çok az..maşallah zerene darısı zeynepe bi an ikisininde yeni yürüyüp birbirlerini koşturdukları geldi :) çok güzel yaa

az önce kayınvalidem aradı..eşimle konuşmuş..beni hiç aramıyoo kız kardeşim için hayırlı olsun bile demedi demiştim..eşimde ayşe sana küstü demiş..

kızım çok yoğunum diyo..armutluda devremülk aldılar..tatilde hanımm..annemide aramadın annem kırıldı dedim arıycam dedi..

Selaaam
Bu sayfayı okuyabildim,Esra nın Yusuf u dövdüğüyle ilgili birşey okudum,ianmak istemiyorum söylediklerine,o da şu anda pişman olmuştur çoktan sanırım,ama galiba bu ilk dedğildi,daha önce de söylemişti,ağzı kanadı vurduktan sonra diye.
Esra,annemlerleyim falan diyorsun ya sürekli,acabaonlarla fazla birlikt olmaktan mı bunaldın,çünkü bazen oluyor,anneler başka şey yapıyor,sen başka,insan yoruluyor öyle de ,hem beynen,hem de vücut olarak.Desen ki 10 yaşındaki çocuğa vurdum,çünkü beni üzüyor,hadi diyecem,ki o da olmaz da!!Ya onlar ne bilsin üzmeyi.
Biraz önce Miray da ne yaptıysam susmadı,acıkmıştır deyip yemek verdim,ağzını açmadı,dedim herhalde tok.hala susmayınca bir de öğlenki çorbadan ısıtıp vereyim dedim,onu yedi,hem de nasıl.Demek ki ben çocuğun derdini anlayamamışım.
Bağıra çağıra yemek yedirdikten sonra hiç yedirmeyeleim daha iyi,bence yemek yemelerini bu kadar kafaya takmayalım,sonuçta çocuğun boyu kilosu iyi,hareketleri de maşallah yerinde..

mesela kağanında yemesi içmesi çok şükür yerinde ama boy ve kilosu az..çocuğun yapısı bu..minyon olucak sanırımm..72 cm..9 kilooo...

şöyle düşünmek lazım aslında bizler kendi canımız dahil bu dünyada hiçbirşeyin sahibi değiliz. bebeklerimiz ise bizlere Allah ın emanet ettiği henüz melek olan canlar. ama ne yazıkki onların da sahibi değiliz. Şu kısacık ömrümüzde Yüce Allahın bize verdiklerine şükredip onlara iyi davranırsak ancan vazifemizi yerine getirmiş oluruz. Ne kestiğimiz ağaçlar bizim ne kirlettiğimiz dünya ne dövdüğümüz çocuklarımız. hepsi Allahın bize emaneti sadece.

ehehe maşalahhh zerene

o allahım verdıgı kulana kurban oliyim benkokusu güzel oglum....
içime soksam doymam doyorum ona zati.......

memnu başaldı herkes eburda iihiihi

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Ayshe, bursasu+, ceyo16, cicekcicek, denizela, ssengun+, TugbaEcrin

ya bide esra cım mesajların hepp şikayet ve hastalık..daha hiç pozitif mesajını göremedim..kendine çok stres yapıyosun bu mesajlarına bile yansırken yusufa tabiki yansır..oda senle inatlaşır biraz rahat olmalısın..

meleğin msjlarını okumaya bayılıom mesela ama senin msjlarını genelde es geçiom ne yalan söyleyim..çünkü stresin bi an bile olsa benide etkiliyoo..

umarım kırılmazsınn..kenidini bu kadar strese sokarsan tüm hastalıklara davetiye çıkarırsın.öpüyorum seni ve yusufcuğuuu..

bende kaçarrr..oğluşşş uyandııııı...babamızı bekliyoz yemek yiycezzz..by byeeeeeee..

denizcim eşim geldi msnde son yazdığına cevap veremedim kusura bakma salı gününe uçak biletini almış adapazarına gidecektim ama vazgeçtim annemlerin ev çok büyük doğalgaza geçtiler bu sene ne yazıkki ısınamıyolarmış en küçük odaya yerleşmişler şimdi ecrin hep ayakta durmak yerlerde yuvarlanmak istiyor yeğenim zaten doğal afet canı sıkıldıkça ecrine sataşıyo olmıcak küçücük odada ikisi bir arada en iyisi evde kalmak annem gelecek.hem de ben burdan kopmamış olurum :jeyyar:

Denizcim kitapta okumuştum,tşk ederim yine de.Ben de sabah evden çıkarken anneme tembihlemiştim,seyret diye,ama konuşamadık konuyla ilgili.Deniz bu arada baya hızı yazıyorsun ,herşeyi yazabilmişsin.
Geçen burada Sabiha Paktuna nın kitabıyla ilgiliş eleştiri yapmıştım,buna rağmen kitaplarını mutlaka okuyun bence,benim bakış açımı çok değiştirdi.Güler de galiba benim sözümden sonra vazmı geçti ne,bence al.

aay tuğba olur mu ne olcak zaten ela da neti kapattı hdrşey kapandı birden..annenin gelmesi daha ii olmuş cnm taa bende eşim bi yere giderse anneme gel diyorum artık ben gitmiyorum hoş şu soğuklar bi birse hep gidicem inşallah da..

cnm sen doğru eleştiri yaptın bence kitaplar çok benziyo birbirine..kadını kötülemedin ki :)
Neden hızlı yazıyorum onu anlamadım ama :)
Aşkı memnu izliyorum ve şu bülente bayılıyorumm ya behlülden çok daha yakışıklı bence hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…