2009 Nisan Anneleri

eşim kıbrısa gidiyor benide adapazarına götürecekti ama 3 4 gün için değmez dedim hem onca yol hem anlattığım şartlar...

kıbrısın nesi meşhur ne istesem gelirken getirse :)

eheheheh hayran kitlem cogalıyor eeheeheh şaka şaka...

Deniz,TV dekileri not almışsın ya,onun için söylemiştim)

Bugün akşamüstü evi silip süpürmüştüm.:Burayı açtım,o arada Miray uykusundan uyandı,kucağımda yazarken klavyeye saldırmasın diye,o anda masanın üstünde yenmiş antepfıstıkları vardı tabakta,onları vermiştim)Tabi şu ana o çöplerin nerede olduğunu tahmin etmeniz zor olmasa gerenk)KK aşkı nelere kadir)

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

faceye resmini koy yoksa şikayet ederım attırım seni facedennnnnnnnnnn
oldumu kızzzzzzzzzzzzzz

o KK aşkından benım oglan peçete yemek serbesttttttttttttdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
kötüyüz bizkötüyüz kötüyüzzzzzzzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benım pc misafor odasında
ge gelıyor buraya ben olmasamda tırmanıs klavyeyelere basıyor masusun altında yanan ışıkla konuşuyorrrrrr

benım oglan anasından beter

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ceyo16, cicekcicek, EDAAAA, namem, ssengun+, TugbaEcrin

Sultan kaynanan da tipik bir kaynana örneği sergilemiş,çok azdır herhaldı oğluna karşı gelinini savunan kaynana.Varsa da biz denk gelmedik ühühühüüüühüüü
Aslında burada kocan da biraz suçlu,o tabağı gördüğünde o da tepki vermeliydi,ama benim eşim de seninkinden farklı davranmazdı böyle bir durumda.
Ya hele de Gülşen ve Selin siz de aynı eşleriniz gibi tam gün çalıştığıız halde ayrım yapabiliyorlar,hem de çocukalrınız geceleri bu kadar uykusuzken..
Ben de kaynanama ne zaman desem ki,ama ben de çalışıyorum,hemen, sen öğlen evdesin,oğlum daha çok çalışıyor , diyor bana.Şimdi kaynım evlenecek,o da öğretmen,bakalım o geline neyi bahane edecek,oğlu da yarım gün çalışıyor!!

şenay kızz..başka çocuk düşünüyonuz mu ilerdeeee???

oyyy şenay a sorulur mu bu ayşe yaaa ehehehehehhe
valla çok sıkıntı çektim hamileliğimde doğdular halen sürünüyorum ama bütün bunlara rağmen eğer çalışmasaydım ve maddi olarak hepsine gelecek sağlayabilecek durumda olsaydım başka çocuk değil çocuklar yapardım:))))))))))

aay ikizler ama ne kadar farklılar di mi yaa birinde diş yok..biri çok uyuyo öteki çok az..maşallah zerene darısı zeynepe bi an ikisininde yeni yürüyüp birbirlerini koşturdukları geldi :) çok güzel yaa
benimkilere bırak ikiz demeyi kardeş demek bile zor annem
belki ikide oğlancık isterrrrrrrrrrr:)))

esra konusunda bende nacizhane bişeyler söylemek istiyorum
ayshe biz gebeliğimizden beri burda herşeyimizi paylaştık iyi günlerimizde oldu hepimizin mutsuzluktan süründüğümüz günlerimizde ama hep destek olduk birbirimize o yüzden onu mesajların bunalımlı vs gibi yargılaman pek hoş kaçmamış bence elbette helede bi eğitimci olarak çocuğuna vurmasını bende onaylamıyorum ama kızlarda hastalıkları boyunca tek kaşık sürmediler ağızlarına neler yaşadığımı beni ne raddelere getirdiklerini bir ben bir allah bilir yemeyen çocuğun ne olduğu ancak bunu yaşayan anneler anlayabilir dayanabilmek çok zor kafayı yaemek üzereydim bende şükür düzeldiler ama yaptığını onaylamasamda anlıyorum esrayı .
esracım sana gelince hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç pişman değilim demişsin ama ne zaman pişman olacaksın biliyomusun çocuğuna böyle yemek yedirmeye devam edecek olursan 4-5 yaşına geldiğinde yemek tabağını görünce tirtirtitreyen kusmaya başlayan bi çocuk haline döndüğünde aynısı bizim ailemizde var ne yazıkki eşimin kuzenide kızının yemek yememesinden illallah edim tamda bu aylarda başlamış böyle sert davranmaya şimdi kızımız 4 yaşında ve 13 kilo çok sağlıklı fiziksel olarak ama ne zaman yemek yedirecek olsak krize giriyor ve halen yemiyor o yüzden ne kadar haklı olsanda kendine hakim olmaya çalış tatlım biliyorum çok zor ama bebeğinin sağlığı için mecbursun nelere katlandık bunlarada katlanıcaz yemek istemeyince kilitleniyo o küçk çeneler ve elden bişey gelmiyor vursanda yemiyor kırsanda çok öpüyorum senide kuzunuda

ayy allahımmmkusana kadar çukulata yemek istiyorum. hem de nuthella :bbo:
şu rejim bir bitsinnn ben biliyorum yapacağımı!!!
ama tabii rejim bitmeden önce yasakkelime :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…