ya bide esra cım mesajların hepp şikayet ve hastalık..daha hiç pozitif mesajını göremedim..kendine çok stres yapıyosun bu mesajlarına bile yansırken yusufa tabiki yansır..oda senle inatlaşır biraz rahat olmalısın..
meleğin msjlarını okumaya bayılıom mesela ama senin msjlarını genelde es geçiom ne yalan söyleyim..çünkü stresin bi an bile olsa benide etkiliyoo..
umarım kırılmazsınn..kenidini bu kadar strese sokarsan tüm hastalıklara davetiye çıkarırsın.öpüyorum seni ve yusufcuğuuu..
kızları meşhur heheh kuma istetöbe töbe:))
Deniz,TV dekileri not almışsın ya,onun için söylemiştim)
Bugün akşamüstü evi silip süpürmüştüm.:Burayı açtım,o arada Miray uykusundan uyandı,kucağımda yazarken klavyeye saldırmasın diye,o anda masanın üstünde yenmiş antepfıstıkları vardı tabakta,onları vermiştim)Tabi şu ana o çöplerin nerede olduğunu tahmin etmeniz zor olmasa gerenk )KK aşkı nelere kadir )
çok yedim kusmak üzereyim
tavvvukkkkkkkkkkkkkkkne yedin kız cicek ............. okadar kusucak derecesine gelmişsin:CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şenay kızz..başka çocuk düşünüyonuz mu ilerdeeee???
valla çok sıkıntı çektim hamileliğimde doğdular halen sürünüyorum ama bütün bunlara rağmen eğer çalışmasaydım ve maddi olarak hepsine gelecek sağlayabilecek durumda olsaydım başka çocuk değil çocuklar yapardım:))))))))))oyyy şenay a sorulur mu bu ayşe yaaa ehehehehehhe
benimkilere bırak ikiz demeyi kardeş demek bile zor annemaay ikizler ama ne kadar farklılar di mi yaa birinde diş yok..biri çok uyuyo öteki çok az..maşallah zerene darısı zeynepe bi an ikisininde yeni yürüyüp birbirlerini koşturdukları geldi :) çok güzel yaa
belki ikide oğlancık isterrrrrrrrrrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?