2009 Nisan Anneleri

selamlar kızlar.....meyveyi tek çeşit vermedim ben hiç...meyvaya başladığımızdan beri 3-4 meyve karışık yer....genelde muz baki bizde yanında armut,elma,mandalina,ananas dönüşümlü veriyorum...en az 3 çeşit oluyor...kivi hiç sevmedi idil ağzına bile sürmedi meyveyi....ama ananasa bayılıyor sürekli vermiyorum bağırsakları çok çalıştırıyor....:))....bende bugün balık çorbası denicem idile...hiç yapmadım çorbasını ama tuğbanın tarifini denicem....hava bizde çok güzel ama hasta olur diye korkuyorum

sultan tebrikler hayatım incel bakalım bizde şişelim:)) bende kıymayı hiç çözdürmeden tencerede eritiyorum şenaycım...böylesi pratik olduğu için yapıyordum ama madem iyimişte devam o zaman:))

aay şenay ciddi misin bende pratik oluyo bekleyemeyeceğim zaman öyle çözdürüyordum ama hep öyle yapayım o zaman..keremede afiyet olsun ama bozuluyom hee sen ye kekleri bi de kilo ver şakkıdı
bu arada senin evine de baktım cnm çok güzelmiş ama taşınmışsın sanırım ordan..

yoo taşınmadım ben oradyım yer değişiklişkleri yaptım ondan farklı gelmiş olabilir

nerem inceliyo ben bişey anlamyorum ya yüzüm kurudu sadece belim ve göbeğimdeki yağlarım beni terk etmiyolar pek sadık çıktılar:)

kızlar powerpointte sunum hazırladıktan sonra onu slayt şeklinde nerden kaydediyordukkk yardımmmmmmmmm

ayy sultan benim idealimdeki kiloya ulaşmışın ne güselll.. ooyyyy oyyy oy daha 4 5 ki,lom var ama henüz hiç çabam yok... benim danaya süt lazım:):) bıraksın inş. bişiyler yapcam... gitsin kilolar hemen....
huzurcum yukardaki disket yada farklı kaydet şeklinde kaydedebilirsin.

kahvaltımı saat 2 ye geliyo :)

canım sedat geç kalktı onun için bu saate kaldık

ya ya öyle dediğine bakmayın kızlar valla yalan incecik birşeyide yok fıstık gibi hatun maşallahhhh

eşimde evden çıktı şimdi işi varmış 2 saat kesin bana hediye alıcak bakalım ne alıcak merak ediyorum)))

dene bakalım canım inşallah idil hanım sever..

bende öyle yapıyordum cnm ya ama artık yapmam saolun kızlar

aay çocuğu bi gezdireyim dedim çıktık dışarı yarım saat zor gezdik fırtına başladı resmen yaa bebek arabası ben itmeden rüzgarla gidiyodu yanii rahat rahat

Kızlar selam oğlanı sabah anneme bıraktım kuaföre gidicem diye uyutmuş koltukta bırakıp çay koymaya gitmiş bu arada bizimki koltuktan uçmuş dudağı patlamış bi geldim annem ağlıyo çok üzülmüş.

kıyamamcan cin cona yaa annene üzülmüştür gerçekten geçmiş olsun

tuğba bende merak ediyorum ne alcak diye:)

aman yaaa çok geçmiş olsun çiçek. düşe kalka büyüyecekler diyorum ama düştüler mi içim parçalanıyor (
emanet yaa birde annen daha fazla üzülmüştür...

bu arada kızlar cevap verin çatladım çatlayacağım meraktan akannehir

evet şeker annem emanet diye üzülmüş yazık onada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…