2009 Nisan Anneleri

dudağı patlak ama daha kaşınıoo nerden düşsem daha derdinde durmuyolarki hiç pilli bebek gibiler ya bi de bu merdiven çıkıyo emekliyerek

off ecrini uyuturken uyudum uyumaz olsaydım şimdi kafam binbeşyüz oldu ;(
cancana geçmiş olSUN Artık bu düşmelere alışırız sanırım çok yaramaz oldular gerçi uykuda düşmüş kuzucuk
ben küçükken çoK PATLATIRDIM DUDAğımı
caps lock ecrinin marifeti ayaktA duruyo ve devamlı caps lock a basıyo bi büyük bi küçük harf yazıyorum o yüzden

aay çocuğu bi gezdireyim dedim çıktık dışarı yarım saat zor gezdik fırtına başladı resmen yaa bebek arabası ben itmeden rüzgarla gidiyodu yanii rahat rahat
burdadad yeni başladı fırtınaa

gecmiş olsun can canaaaaaaaaaa

36 beden kotlar oluyoda göbek pırtlıyo kimisinden:))
ben dogumdan 1 ay sonra girdim eski kotlaraaaaa ama göbekkkkkkk pırtlıoo öfff

uyuyunca öle salak gibi oluyor insan egeden istıyor ben burdayken basmak delirtiyooooooo
bide bahce topluyom ugraşıo tuşlarlaa

dudağı patlak ama daha kaşınıoo nerden düşsem daha derdinde durmuyolarki hiç pilli bebek gibiler ya bi de bu merdiven çıkıyo emekliyerek
evet pilli bebek yaramazlık dur durak bilmiyorrrrr

BEN GELDİM

sultan kilolar haırlı olsunnvermişsin ama resımlerde cıtırsın sen kızım ne kilosuuu

bende merak edıyom ne alacak diyeeeeeeeeeeeeeeee

ben spor ayakkabı aldımmmmmmm

ama vermicem o bana versın sonra o dese bana yokmu bişi

en büyük HEDİYENİM BEN SENİM diyecegım...........

kızlar burayı kapattıktan sonra egedyı dıydırdim kotydum arabaya gezdikkk dolaştık ne güzel şok markete gıttıkkk tavalar gelmiş ne güzelllllll
tavaların altırenkli ugur böcekli resimli v.s bayıldım ama tavam stoklarda va ceyizen alamadım müsriflik etmeyım dedim

şokta yan taraftaki melek alayı gordum hadi gel peline gıdelim kahveye dedi gittik oraya gıttık nescafe içtik

ordan başka bi kapı yaptık geldik eheheheh
gezenti bizzzzzzzz

egede şimdi uyudu selamettt

bende duş alıcam kuafore gıdıcem

ege uyanınca yakın kuafor 50 adımlık yerrr bi fön cektırıcem
cok ta kalabalıktı gelırkennnnn gidicem cok kalabalıks eve gelıp kendim düzleştircemmm
ben şimdi bi duşa gıreyım byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, dilekruzgar, namem, TugbaEcrin

çiçekcim çok geçmiş olsun cancan a..annende yazık yaa bakanında işi çok zor sorumluluk çok büyük ki onunn can dan daha çok canı yanmıştır

acaip yağmur yağmaya başladıı..yarında evdeyiz demekki allahım bu çocuğun esareti ne zaman bitecek

aynen tuğba geceleri hep aklıma sizler geliyosunuz .annelik bu hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz deyip güç alıyorum.

slm kızlar nasılsınız ben sultandayım hamarat hatun kek yaptı çok güzel oldu yedik afiyetle akşamada eşler gelicek ben bi geçmişe bakayım
bu arada ecemin tahlilleri temiz çıktı şükürler olsun

çok sevindim canım.ne güzel çok imreniyorum size. maşallah.

boşver iyi yapmışsın .kadıncağızın havası değişir.

sağol canım.ben de en çok onu incelemiştim zaten.

oy maşallah.çok tatlılar.

ben çok seviyoruuuum.ama gitmem mümkün değil.

geçmiş olsun gülşen.

benim rockrool kraliçesi ile veda edeyim....:))

ya ben idile bayılıyorum.maşallah çok tatlı.

noldu ki güzelim.hiç bişey anlamadım.ama gitme yaa.

Allah korusun tuğba.

olabilir ya.ben de tok tutsun diye katı yapıyorum.bugün sulu yapayım.ya elif şöyle kesintisiz bi 5 saat uyurmuş.ne dua ederim sana.ben de 2 saati bulmuşum gibi 5 saat istiyorum.kaydirigubbakcemile3

melekkk bayılırım böreğe.

geçmiş olsun cana.

onuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, TugbaEcrin

bu arada bugün cidden tavuk günü.bizde de tavuk var.gülfeme de çorbası.ama cadı kızım 3 gündür iyce yemek işini askıya aldı.balık çorbası yapmıştım özene bezene 4-5 kaşık alldı.sabah beri azıcık kahvaltı ve yediği çorba.azıcık da emdi.

kuaföre gıdemicem ege daha uyuyor ben saclarımı başlatyım düzleştirmeye

Mrb
umarim herkes iyidirrrrr
biz yeni geldik edadan
banyo yaptik uyuyo simdi demir
butun gun uyumadi sipa
superdi eda cokkkk guzel seyler yapmisss
tum bebisler harikaydi
ve tekrar tesekkur ettim onlarla tanistigim icin
super dostlarimildu
ccookkkk seviyorum siziii

resimler az sonraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…