yakışıklı patlak dudaklı artık:)
burdadad yeni başladı fırtınaaaay çocuğu bi gezdireyim dedim çıktık dışarı yarım saat zor gezdik fırtına başladı resmen yaa bebek arabası ben itmeden rüzgarla gidiyodu yanii rahat rahat
gecmiş olsun can canaaaaaaaaaaKızlar selam oğlanı sabah anneme bıraktım kuaföre gidicem diye uyutmuş koltukta bırakıp çay koymaya gitmiş bu arada bizimki koltuktan uçmuş dudağı patlamış bi geldim annem ağlıyo çok üzülmüş.
ben dogumdan 1 ay sonra girdim eski kotlaraaaaa ama göbekkkkkkk pırtlıoo öfff36 beden kotlar oluyoda göbek pırtlıyo kimisinden:))
uyuyunca öle salak gibi oluyor insan egeden istıyor ben burdayken basmak delirtiyooooooooff ecrini uyuturken uyudum uyumaz olsaydım şimdi kafam binbeşyüz oldu ;(
cancana geçmiş olSUN Artık bu düşmelere alışırız sanırım çok yaramaz oldular gerçi uykuda düşmüş kuzucuk
ben küçükken çoK PATLATIRDIM DUDAğımı
caps lock ecrinin marifeti ayaktA duruyo ve devamlı caps lock a basıyo bi büyük bi küçük harf yazıyorum o yüzden
evet pilli bebek yaramazlık dur durak bilmiyorrrrrdudağı patlak ama daha kaşınıoo nerden düşsem daha derdinde durmuyolarki hiç pilli bebek gibiler ya bi de bu merdiven çıkıyo emekliyerek
esra döndüğüne sevindim..
bizler burda sadece eğlenmek gülmek için değil birbirimize destek olmak için varız.
ben de anlatıyorum hayattaki tek sıkıntım olan eşimin ailesiyle ilgili olanları.akrabama gidip anlatmam hiçbirini şahsen ama gelip burda rahatlıkla anlatıyorum.biliyorum ki candan arkadaşlarım sıkılmaz destek olur.sende canını sıkan her konuda destek görürsün bizden emin ol.sadece dün söylediğinyanlıştı dostların olarak doğrusunu söyledik kırılma lütfen.
bende burdan çok şey öğrendim.yalnız başıma çocuk büyütmekten korkarken şimdi annemden bile çok şey biliyorum belkide.hepsi sayenizde..paylaşımlarımızla.
ecrin beni uyutmadığı zaman gülşen geliyor aklıma güler geliyor...sadece ben değilim bunu yaşayan diyorum yalnız olmadığımı bilmek bile güç veriyor.uykusuz işe giden annelerin sabrına iştahsız bebeklerine ne pişirsemde sevse diyen annelerin özverisine hayran kalıyorum.sizlerle tanışmama vesile olduğu için kızım iyi ki nisan bebişi olmuş diyorum.sizleri seviyorum..
slm kızlar nasılsınız ben sultandayım hamarat hatun kek yaptı çok güzel oldu yedik afiyetle akşamada eşler gelicek ben bi geçmişe bakayım
bu arada ecemin tahlilleri temiz çıktı şükürler olsun
tuğbacım çok sevındım ecemın tahlılerın temız çıkmasına
ohhhhh valla denızın brpwnı 10 numara oluyo ben denedım ama bı tavsıye sutu 1 bardak dokun 2 olunca baya sulu oluyo :))
sultan hamarat hatun sende yaz bı ara tarfıfını
sevdacım arabanı gule gule kullan benım ılk arabamda unoydu :))çok rahat ufacık tefecıkallah tekerını duz bastırsın
senay allah kolaylık versın canım sana bırı kucakta bırı bacakta abowwwwwww :))
eskışehirlilerde buluşuyomuş ne guzel
kızlar benden bu kadar annemı hastaneden kaçırdım az önce eve getırdım çay iççsin diye şimdi geri götürcem kötüyüm ben :))))))))
Gülercim,ben Çocuklarla Doğru İletişim i almanı öneriyorum canım,Bu daha kapsamlı.
Bu arada Gülşen de yazmış,kırmızı pancar koydum diye,ben tek çorbasını yapmamıştım,ama ben de çorbalarına ara ara koyuyorum pancar.
Bir daha okudum da Gülşen şalgam yazmış,o ne ki yaaa,ben hiç kullanmadım...
Ben Avatar tarzı filmeleri pek sevmiyorum,eşim de Avatara gitmek istiyordu,sen yalnız git demiştim.2 haftadır gidiyor,bilet bulamamıştı,son zamanda gittiği için.Şimdi aklıma geldi,Pazar günü için bilet alayım bari,hediyem olsun heheheheee
idil de uyudu bende kaçayım ne uyusam kar.....mutfak dolabının bardaklık kısmı olurya havaya kaldırırsın kendi durur benim ki durmadı bu gece...alnımı yardı azıcık...başımda zonkluyor yatıyım bari....herkese bol bol uykular
bende zaten istenmediğim yerde durmam istediğinde oldu umarım herkes mutludur sizler için dengesizin tekiymişim bu kız neden böyle yaptı demediniz dengesiz deyip işi bitirdiniz bugüne kadar beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum her sıkıntımı derdime ortak oldunuz,acıtasyon diye düşünmeyin ne gerek varki zaten sildireceğim kaydımı ki inşallah silerler bebeklerinizle sağlıklı ömür diliyorum sultan sanada.ben birdaha gözünüze gözükmeyeceğim lütfen sizde azıcık arkadaşlık hatırım varsa ki beni kötü anmayın hakkımda da yazılar yazmayın ne konuştuğumuzu sadece ikimiz biliyoruz.bu arada editör hanım yürüyüşten dönmüşsünüzdür beni silin lütfen,sultan yada sen sil bu konuda başarılısın
kızalr ben birkaç gündür garip kokular alıyorum sanki bişi yanıyoda ben nefes alamıyorum dumandan gibi.tıkanıp kalıyorum.dün kuran okurken bi geldi bu koku zor bitirdim.boğuluyorum gibi ya.aklıma beyninde ur olan insanların bu tarz kokular aldıkları geldi.çok korktum
Günaydııın!
Aslında 8 de falan kalkmıştık da,kimse yoktur diye bakmadım.Bu arada Miray a da kahvalti ettirdim tabi.
Deniz ben de dediğin gibi yapınca adım atar gibi yapıyordu,ama kendisi yapmıyordu.
Dün demştim ya,muhallebiyi az sulu kıvamda verdim,çocuk rahat uyudu diye,bu gece de aynı öyle uyudu,demek ki katı yapınca ağır geliyormuş ve ondan uyanıp ağlıyormuş.
Size de tavsiyem,muhallebi verenler için az sıvı kıvamda deneyin,belki ondan da sancılanıyorlardır.
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, didem1981, poseidon80+, ssengun+, TugbaEcrin
börek yaptım kızlarr haydin gelin akşama fırında pişiyor yanınada ayrannnn kocişimin ve beım en cok sevdıgım şey diyeilirmmmmmmm
Kızlar selam oğlanı sabah anneme bıraktım kuaföre gidicem diye uyutmuş koltukta bırakıp çay koymaya gitmiş bu arada bizimki koltuktan uçmuş dudağı patlamış bi geldim annem ağlıyo çok üzülmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?