2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar...........

biz bugün hava güzel diye biraz sahilde gezdik sonra rüzgar çıktı doğru atirus avm ye de iz havası iyi geldi oğluşuma gelince uyuttum...........

çiçek geçmiş olsun cancana..........

bugün bir arkadaştan bebeği benimkinden 34 gün büyük, iştahsızlık için havuç tohumunu kaynak suda demleyip veriyormuş çok iyi geldi dedi araştırıp deniycem........

biraz geçmişe bakıim

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, didem1981, roseberry

bekliyoruz resimleri didem haydiiiiiiiiiii

ben de çıkacam ama fotoğrafları göreyim diye bekliyorum.neyse yarın bakarım artık.yemek yicez.öyle çoooooooooooook uykum var ki kızlar.hepinize bol uykulu geceler olsun.
yarın görüşürüz.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, denizela, didem1981, gulfemim, roseberry, sev_rey

slm bizde sabah bir çıktı akşama anca döndük....kocişime hırka aldım zaten istiyorduk sevgililer günü niyetine olmuş oldu..... geçmişi şimdi okudum da elif sizde çıkan mikropun adını hatırlıyormusun ya da tahlil kağıtlarında bir baksan bizimki ile aynımıymış acep......bende çokk merak ettim tuğçe olayını banada söyleyin...

tugce olayını kimse bılmıyor sanırım bilende söylemıyor eheheheh

kızmış gitmiş...

iyi akşamlar kızlar
bugün hava çok güzeldi....bizde tadını fena çıkarttık:)
ilknur birşeyleri ima etmiş zaten yazısında (tahmin ettim gibi...)ama üzüldüm yaa...

yeni oyuncagımız vantilatörrr

deliriyor cıglık cıglıgaaa

yarın pazar uyusada dıyorum 9 kadar bari ama biz yıne 6-7 ayaktayız hiç pazarımız yok offffffffffffff

kocamda gelmedi osyes474xd ege yazdı karışık olanları size hediyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ege cam kavozu kırdı allahtan bişey olmadı onaaaaaaaaaaa şuan

allah korumuş canım ya...
ege de tv.nin altlığının camlarını açıp duruyor.
parmak izi içinde..
ben mutfaktayken odaya bir geldim ki ege biblo meleklerimi kırmış çok üzüldüm..
ama oğlumdan önemli değil:)

aynen tv sehpasını altı camlı ordada dvd var cdler var onları deşiyor aynen her gün siliyorum parmak izinden dolayı bend euyumadı daha sıpaaaaaaaa

uykusu var ama evet allah kordu şimdi ben kaçıyom süpürgeyi calıştırcam gece geceee byeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…