2009 Nisan Anneleri

Kizlarkusura bakmayin daha koyamadim ki resimleri zaten azicik varmis
edaaaa koyabilecekmisin resim yoksa bizi topa tutacaklar::)))))))

egeye bisi olmamis taa bosver kirilsinnnnnn:::))))))

huu huu ben geldimmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin.....................

Kizlarkusura bakmayin daha koyamadim ki resimleri zaten azicik varmis
edaaaa koyabilecekmisin resim yoksa bizi topa tutacaklar::)))))))

egeye bisi olmamis taa bosver kirilsinnnnnn:::))))))
evet cnm

ya egeye top almıştık 2-3 tane ufak toplar varya onlardan ısırdı hepsini iyikiyutmadan gördük gecenlerde...........

babamız deniz topu almıştı ısıramasın diyee bizde onla oynadık bıraz gıdıkladık hoplattıp zıplattım yorulsunda uyusun diteeeeeee

uyudu şükürr

eşimde geldi sanırım arabamın sesınden tanıdım ben kaçar byeeeeeee

name'de adım atmaya yeltenmiyordu ama şimdi başladı... emme refleksi de öyle dedikleri gibi değildi. uyanıkken tamam ama uyurken nerdee değil dokunmak koparsan kalkmıyordu ben kucağımdan indirene kadar :)) takma öyle her okuduğunu hayatım... her yazılan doğru olsaydı işimiz vardı...

yaa bende az önce m-joyy black yedim kendime sinir oluyorum şimdi
yarasınnnn kardeşlerime :)))
aay fatoş face de düğün fotosunu koymuş nasıl değişik ordaa
evet bende baktım çok genç
gülümsemesi aynı ama kocaman ve içten bi gülümseme.
Ben de görmüştüm o fotolarını,çok güzel bir kadın gerçekten..

bunları sabah görmüştüm hemen cevap verememiştim kızlar. mahçup ettiniz... denizciğim değişikten ziyade zayıfım hayatım.. şu pis iğrenç kilolar gitti mi ben yine oradaki ben olurum...
sultaaannn genç derken şekerimm... yaşlı mıyım şimdi alsanaalsanasmile o fotoğraflarda alt tarfaı 3 yıl önceye ait şekerimmm :dilcikar:
latife bir yana da sabah sabah tımarhanedeyken iyi geldi bunlar sağolsun opuyorumnanaktan

benim piller şarzda didem.makineyi açamıyorum.
bugün 4 bebişle rekora gittik kızlar biz.demirle oğuz saçbaş yoluştular.ada heykel gibi dikildi durdu koca gün:)melis en sakin ve rahat kzımızdı.koltuğun üstünden aşadaki sıpaları izledi.ortalık oyuncaktan geçilmedi.annneler ve 2 annanemiz bize sabırlar diledi:)yedik içtik dertleştik bu oalyı güne çevirme muhabbeti bile yaptık.sayımızın çoğalma ihtimali varmış bakalım zman ne göstericek ama biz baya kaynaştık yani

ecrini uyuttum şükür.yemek faslından sonra kek çırptım çaylı cevizli kek denemiştimçok güzel olmuştu yine yaptım kayınpederime giderken götüreyim dedim ama kalıbından çıkarırken ortadan ayrıldı ama lezzeti haaaaaarika.biz yeriz ama götüremem tabi ne yapayım kekten nasipleri yokmuş haftaya yaparım.ecrinimi yıkadık babişiyle başını yıkarken küvetten kaçıyo zilli hepyürümek hep ayakta durmak istiyor bi ben bi babası yürütecez diye belimiz koptu.ben ecrinin aktivitesinin yarısını yapsam pert halde uyurum.

istanbul buluşması olaki biz kıbrısa gittikten sonra olursa üzülürüm kızarım sinir olurum :umursamaz: gerçi istda olsamda karşıda olursa gelemiyorum

eşim salı günü gidiyor.şartları görüşüp ortama bakmaya.beğenirse gidiyoruz.ben netten resimlerine baktım kıbrısın beğenmedim

iyi geceler kızlar
size takılayım dedim ama geçmişi okurken uykum geldi
demişri emzirip yatayım bari
bugün herkes kuafördeydi sanırım bende gittim
,iyi oldu
yarın bi yerlere gidicez çok öptm byyyy

ne güzel yaa

benimki bana bişey almamış yarın dedi.........
sinir oldummmmmm

iyi geceler bol bol uyuyun haydi............

Merhaba kızlar,

Uzun zamandır giremiyorum. Başımızdan bir hırsızlık olayı geçti. Evimize hırsız girdi ne yazık ki... Bütün her şeyimiz gitti... Dizüstü bilgisayarım da bunlardan biri. Eşim iş yerinden kendininkini getirdi, ben de size yazayım dedim. Bana ne zaman bilgisayar alırız bilmiyorum. Ara Ara girmeye çalışacagım işte böyle fırsat buldukça. Umarım herkes iyidir.

çok büyük geçmiş olsun.
umarım siz evde yokken gerçekleşmiştir.bizimde başımıza gelmişti çok korkmuştuk.hayır etmesin inşallah.

çok büyük geçmiş olsun.
umarım siz evde yokken gerçekleşmiştir.bizimde başımıza gelmişti çok korkmuştuk.hayır etmesin inşallah.

Evet, Allahtan biz evde yoktuk. Hep ona şükür ediyorum. Yoksa Nisan la birlikte aynı evin içinde bir hırsız düşünmek çok ürkütücü. Allah korusun her şey olabilirdi...

Gülercim inşallah,faydası olur size de,çok sevinirim bir işe yararsa dediğim.

eda ve nisan geçmiş olsun ikinizede Allah bidaha göstermesin
ne kolay ya biz kazanalım alalım onlar çalsın elleri kuruyasıcalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…