geçmiş olsunn. allah bir daha yaşatmasın...Merhaba kızlar,
Uzun zamandır giremiyorum. Başımızdan bir hırsızlık olayı geçti. Evimize hırsız girdi ne yazık ki... Bütün her şeyimiz gitti... Dizüstü bilgisayarım da bunlardan biri. Eşim iş yerinden kendininkini getirdi, ben de size yazayım dedim. Bana ne zaman bilgisayar alırız bilmiyorum. Ara Ara girmeye çalışacagım işte böyle fırsat buldukça. Umarım herkes iyidir.
allah sabır versin gülşenn... arayamadım da seni gugün inşallah pazartesi...selamlar olsun...herkess iyidir umarım benimki hala uyumadı görende çok uyumuş sanar gündüz ancak 1,5 saat uyudu halada cin
mrh arakadaşlar nisan geçmiş olsun..
eskişehirliler aaa bahane yok resim istiyoruz bizzzzz:lepi:
bizde bugün dedimya eşim gitti 2 saatliğine dediğim oldu şu kraftın sallanan mama sandalyesini almış sonunda bunun yüzünden tartışmıştık hatta ama canım gitmiş almış çok sevindim 10 ay sonra ilk defa ecem kendi kendine uyudu az önce yıkadım koydum yatıyoda sandalye beşik gibi ohh be ne rahatmış
birde bana çok şık bir saat almış çok sevindirik oldum ama ben hediyesini yarın vericem
ordanda ivediği izledik ecemi anneme bırakıp süper bir gündü anlıycağınızhihoyyyt
Merhaba kızlar,
Uzun zamandır giremiyorum. Başımızdan bir hırsızlık olayı geçti. Evimize hırsız girdi ne yazık ki... Bütün her şeyimiz gitti... Dizüstü bilgisayarım da bunlardan biri. Eşim iş yerinden kendininkini getirdi, ben de size yazayım dedim. Bana ne zaman bilgisayar alırız bilmiyorum. Ara Ara girmeye çalışacagım işte böyle fırsat buldukça. Umarım herkes iyidir.
allah korumuş canım ya...
ege de tv.nin altlığının camlarını açıp duruyor.
parmak izi içinde..
ben mutfaktayken odaya bir geldim ki ege biblo meleklerimi kırmış çok üzüldüm..
ama oğlumdan önemli değil:)
eda ve nisan geçmiş olsun ikinizede Allah bidaha göstermesin
ne kolay ya biz kazanalım alalım onlar çalsın elleri kuruyasıcalar
selam kızlaır
ne kadar kalabalık bu gece bi selam vereyim dedim
ben ders çalışmaya devam ediyorum selen biraz annemde biraz bende.sınav önümüzdeki c.tesi.bitsede rahatlasam.
nisan yağmur çok geçmiş olsun
geçmişe bakamadım neler oldu bilmiyorum başka
hasta bebişler iyileşmiştir umarım
tuğbacım sen gitmeden bi buluşma yapmalıyız bence bi el atalım şu işe bu yakada da baya kalabalığız aslında
bizde bugün dedimya eşim gitti 2 saatliğine dediğim oldu şu kraftın sallanan mama sandalyesini almış sonunda bunun yüzünden tartışmıştık hatta ama canım gitmiş almış çok sevindim 10 ay sonra ilk defa ecem kendi kendine uyudu az önce yıkadım koydum yatıyoda sandalye beşik gibi ohh be ne rahatmış
birde bana çok şık bir saat almış çok sevindirik oldum ama ben hediyesini yarın vericem
ordanda ivediği izledik ecemi anneme bırakıp süper bir gündü anlıycağınızhihoyyyt
benim piller şarzda didem.makineyi açamıyorum.
bugün 4 bebişle rekora gittik kızlar biz.demirle oğuz saçbaş yoluştular.ada heykel gibi dikildi durdu koca gün:)melis en sakin ve rahat kzımızdı.koltuğun üstünden aşadaki sıpaları izledi.ortalık oyuncaktan geçilmedi.annneler ve 2 annanemiz bize sabırlar diledi:)yedik içtik dertleştik bu oalyı güne çevirme muhabbeti bile yaptık.sayımızın çoğalma ihtimali varmış bakalım zman ne göstericek ama biz baya kaynaştık yani
şaka yapıyorum tatlım takılıyorum sana :)name'de adım atmaya yeltenmiyordu ama şimdi başladı... emme refleksi de öyle dedikleri gibi değildi. uyanıkken tamam ama uyurken nerdee değil dokunmak koparsan kalkmıyordu ben kucağımdan indirene kadar :)) takma öyle her okuduğunu hayatım... her yazılan doğru olsaydı işimiz vardı...
yarasınnnn kardeşlerime :)))
bunları sabah görmüştüm hemen cevap verememiştim kızlar. mahçup ettiniz... denizciğim değişikten ziyade zayıfım hayatım.. şu pis iğrenç kilolar gitti mi ben yine oradaki ben olurum...
sultaaannn genç derken şekerimm... yaşlı mıyım şimdi alsanaalsanasmile o fotoğraflarda alt tarfaı 3 yıl önceye ait şekerimmm :dilcikar:
latife bir yana da sabah sabah tımarhanedeyken iyi geldi bunlar sağolsun opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun Allah tan evde değildiniz kötü bi durumMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?