2009 Nisan Anneleri

Miray ın tahlilini aradım ama bulamadım,sanırım biz onu kendimiz almaya gitmemiştik,dr.umuz aradı bizi,sonuç temiz diye.
Bizim o dönem şikayetimiz olmadığı için,gece ağlamaları gibi,dr.umuz da tahlil alınırken ya da laboratuardan bulaşmış olabileceğini söylemişti,2.de de çıkmamıştı birşey.
O tahlili ararken kan tahliliniş gördüm de,HGB 11,1 miş,ve dr.umuz bunu normal sınır olarak değerlendirmişti,geçen biri bu sonuç için düşük demişti.

selamlar olsun...herkess iyidir umarım benimki hala uyumadı görende çok uyumuş sanar gündüz ancak 1,5 saat uyudu halada cin

selam kızlaır
ne kadar kalabalık bu gece bi selam vereyim dedim
ben ders çalışmaya devam ediyorum selen biraz annemde biraz bende.sınav önümüzdeki c.tesi.bitsede rahatlasam.
nisan yağmur çok geçmiş olsun
geçmişe bakamadım neler oldu bilmiyorum başka
hasta bebişler iyileşmiştir umarım
tuğbacım sen gitmeden bi buluşma yapmalıyız bence bi el atalım şu işe bu yakada da baya kalabalığız aslında

mrh arakadaşlar nisan geçmiş olsun..

eskişehirliler aaa bahane yok resim istiyoruz bizzzzz:lepi:

bizde bugün dedimya eşim gitti 2 saatliğine dediğim oldu şu kraftın sallanan mama sandalyesini almış sonunda bunun yüzünden tartışmıştık hatta ama canım gitmiş almış çok sevindim 10 ay sonra ilk defa ecem kendi kendine uyudu az önce yıkadım koydum yatıyoda sandalye beşik gibi ohh be ne rahatmış

birde bana çok şık bir saat almış çok sevindirik oldum ama ben hediyesini yarın vericem

ordanda ivediği izledik ecemi anneme bırakıp süper bir gündü anlıycağınızhihoyyyt

geçmiş olsunn. allah bir daha yaşatmasın...
selamlar olsun...herkess iyidir umarım benimki hala uyumadı görende çok uyumuş sanar gündüz ancak 1,5 saat uyudu halada cin
allah sabır versin gülşenn... arayamadım da seni gugün inşallah pazartesi...

aman amannn amannn ne güzel olmuş. saatimizde hayırlı olsun...

bu arada sana alıntı yapmıştım ama çıkmamış tuğbacığım. umarım kıbrıs iiçin hayırlısı olsun...

canım çok geçmiş olsun benim bi arkadaşımın da öle bişi geçdibaşından.işden geliyo annesi üst katında kucağında da kızı kapıyı bi açıyoki hırsız içerde ve arkadaşım 3. katta oturuyo adam kendini aşağı atmış korkudan kaçmış gitmiş.. bu nasıl bi insanlık bilmiyorumm

ıyy feci bi durum bnm cadı da habire vitrinde konsolda görme gitsin ama canım bebişinin canı sağolsun ona bişi olmasında

eda ve nisan geçmiş olsun ikinizede Allah bidaha göstermesin
ne kolay ya biz kazanalım alalım onlar çalsın elleri kuruyasıcalar

Teşekkürler arkadaslar. Allah kimsenin başına vermesin...

Ben çıkmak zorundayım. Eşim çalışacak. Fırsat bulursam belki girerim gece tekrar. Görüşmek üzere. Kendinize ve bebişlere iyi bakın...

sağol fatoşum inşallah hayırlı olur.aliyecim valla bişiler ayarlayalım ya havalar düzeliyor gibi soğuk yoktu bugün tabi eşim kıbrısda olursa ben adapazarında olurum çünkü salı gidip cuma gelecek burda pasaportu uzatıp tekrar gidecek ve daha uzun kalacak.inşallah uygun bi zamanda buluşma olur

hadiya kavgam ıettiler gözümün önüne geldi :))yaramazlar sinem nasıl iyimi
foto koyun merak ettik
Allah muhabbetinizi arttırsın

şaka yapıyorum tatlım takılıyorum sana :)

çok geçmiş olsun Allah tan evde değildiniz kötü bi durum

süper ya hediye birden hee hakkını vermen lazım sedata benden 10 puan aferin:))

kokumumu aldınız kız takım burda:)
bursasu, ceyo16+, namem+, TugbaEcrin+, KK Pro Üyetugbiş123+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…