GECMİŞ OLSUN ALLAHIM KORUmuşşşMerhaba kızlar,
Uzun zamandır giremiyorum. Başımızdan bir hırsızlık olayı geçti. Evimize hırsız girdi ne yazık ki... Bütün her şeyimiz gitti... Dizüstü bilgisayarım da bunlardan biri. Eşim iş yerinden kendininkini getirdi, ben de size yazayım dedim. Bana ne zaman bilgisayar alırız bilmiyorum. Ara Ara girmeye çalışacagım işte böyle fırsat buldukça. Umarım herkes iyidir.
oh ne güzelllllllllll saatini güzele güle kullanmrh arakadaşlar nisan geçmiş olsun..
eskişehirliler aaa bahane yok resim istiyoruz bizzzzz:lepi:
bizde bugün dedimya eşim gitti 2 saatliğine dediğim oldu şu kraftın sallanan mama sandalyesini almış sonunda bunun yüzünden tartışmıştık hatta ama canım gitmiş almış çok sevindim 10 ay sonra ilk defa ecem kendi kendine uyudu az önce yıkadım koydum yatıyoda sandalye beşik gibi ohh be ne rahatmış
birde bana çok şık bir saat almış çok sevindirik oldum ama ben hediyesini yarın vericem
ordanda ivediği izledik ecemi anneme bırakıp süper bir gündü anlıycağınızhihoyyyt
niye kız :):):):))istesede veremez diye biliyorum ben
sözde bu akşam erken yatçaktım kızlar ben kaçıyorum çok uykusuzum iyi geceler
Kucağında kırmızılı kız bebek olan kim,Eda o sen misin?Bir de kısa saçlı bir bayan var.Başı örtülü olan da ???Ay ben mii çok cahilim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?