2009 Nisan Anneleri

günaydın...resimler çok güzel sineme kızıl çok yakışmış cidden.ada kimin kızıydı ben hatırlayamadım.oğuza maşallah kocaman olmuş.1 yaşında gibi görünüyor bidaha maşallahhh.

ben artık geceleri saat başı uyanmaktan çok yoruldum yaa uykusuzluk insana hasta gibi hissettiriyor

sABAHTAN BERİ GÖBÜŞ RESİMLERİNİZ TOPİĞİNE BAKIYORDUM YA,ÇOK HOŞMUŞSUNUZ.
sULTAN SENİN KAMUFLAJLI FOTONU ÇOK MErak TTİM,SENİNKİLER ÇARPIYA DÖNMÜŞ
Bide Hürrem diye biri var,o evin bulaşıkçısı falan mıymış,habire mutfak tezgahının önünde fotoğraf çekinmişhahahahaaaaaa

bakalım beğenecekmisiniz

resimler harika eda da sofrayı donatmış:)

:))))))))))
başka siteden yüklediğim için 3 ay sonra resimler siliniyo diye biliyorum ben.

günaydınnnn
sevgülüler gününüz kutlu olsunnn

bizde birazdan demiri anneme bıraqkıp çıkıcaz
ivedik e gidicez

resmler çok gzl çok özeniorm size
keşke bi kaç kişide bodrumda otursaydı bebişlerimiz kaynaşırdı

Meraba ellerine saglik edacim
kzlar gercekten cok guzel bir gundu

teskkurler edaaaa

Ada damlann kizi mart bebegi edanin kuzni
en uzun ooooo

oguz yuruyoo putir putir bayildim
demir acayip kiskandi oguz oynarken kalkip gudiyooo
demir sinir oldi oguzu cekiyo ittiriyo oturdum diyee

adayada neler yapti kzcaga saldiriyooo
guya seviyooo AMA hasin biraz

melis uslu bocuk zarari yokarasira demiri barmakladi o kadar

oguzla demir valla ilerde ne olur bilemem
insallah kanka olurlar

tekrar tesekkurler edacim

Tugbis cok svindim senin adina saatin hayirli olsun canim

su sandalye nasil bisi resmini yollarmisin

ecrine bence kibris iiii gelir hele yazin ooooooo at denize bollllgunes
hayirlisi olsun tabiki

slmm kızlar nasılsnz bi kaç gündr giremedim misafirim vardıı
neyseee bugnde sevgililer günüü ben eşime kazak aldımm o da bana leptop almş beyaz çok güsell
zeynep dünden berii salya akıtıyoo öle böle degil 11 aylık oldu ben yeni gördmm zeynepte salya diş gelmesi yakınmıdır
melekcim resim eklicm canm sözzz
hasta bebişlere geçmiş olsnn
yürüyen kuzucuklar varmşş maşaşllhh bizz sıralamaya devmm vede emeklemeyee

selam kızlar iyi pazarlar..........

eskişehir spor resimler süpeeerrr hepiniz çok tatlısınız hele kuzululara bayıldım maşallah hepinize dostluğunuz daim olsun............

sevgililer gününe iki sevgiliyle geçiriyorum eşim oğlum onlar benim sevgililerim hayatımın yakışıklı erkekleri baba oğul bana yusufcuk kuşlu kolye almışlar çok sevdiğim bir kuştu onu boynumdan hiç çıkarmıycam..............

bende onlara kocaman sevgi aldım sabah yatakta 3 kişiydik bundan büyük mutluluk yok .........

nagihan oohhh hediyen süper güle güle kullan, bizim diş çıkarken hiç salya yoktu ama su gelince diş gelir diye biliniyor dişin gelmesi yakındır inşallah sıkıntısız gelir

nagihan zeynepcikte diş sıkıntısı varmı yusuf sürekli ağlıyordu kucağıma aldığımda susuyordu geceleri sürekli kalkıyor iştah azalması birde başını sallıyor kulaklarını çekiyor ben şimdi kulaklarını çekince anlıyorum üst dişimizde patladı ama her bebekte aynısı olmuyor sanırım.......

canm zeynep 2 hafta önce gecleri aglayarak uyanıyodu kucagıma alıyorumm aglıyo cannn yandıgı belli sabha kadr kucakta gezdrmiştimm iştah da fazla azalma olmadı
bazen parmagını kulagına sokup kaşıyo gibi yapıyo dr götrdm agrımı var diye bişey çıkmadı ve çok mızmız oldu benden başka kimseye gitmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…