2009 Nisan Anneleri

kizlar hayirli pazarlar
kiz senay ne olacak senin bu haln ah yakin olsada baksam o zillilerede sende uyusan kiz valla
ben ilk oglumda biri 10dk kucagimdan alsa dua ede ede olurdum reha rahat ama

heeeeeeee ASIL HABERIMIZ REHA 5.VE 6. DISINI PATLATTI

KIZLAR BENIM OGLAN BI OYNAKKI SORMAYIN DUYDUGU MUZIKTE KIVIRIYO

NAGIHAN benim gibi bende 19yasimda anne oldum oglum 20 olunca ben 40 bile dememis olucam gezip tozcam oglumla INSALLAH

Nagihan,laptopunu güle güle kullan.
Nagihan'ın kocasından bir laptooooppppppp,yok mu arttıraaaannnnnnn))))

ewt canm inşş sefasını sürerzz

ooff offff zeynep benii iice sinir ettii yaaa otursa aglıyo kalksa aglıyoo kucakta tuta tuta belim kırıldıı ve hertarafım salya oluyoo yaa çorba içiriyorum çorba salyayla beraber geri akıyoo offff ki ne ooff

hastasonları genelde ben gezmek isterim ama bugün evde olmak istiyorum bu haftada eşim çıkalım diyor hava karanlık kasvetli ev en iyisi

merhabalar arkadaşlar.
hepinize güzel bi pazar diliyorum.,
biz evdeyiz.çıkalım diye niyetlendik olmadı.şimdi de gülfem uyuyo.
nisanyağmur çok geçmiş olsun.
eskişehir fotoları çok güzel ama çok küçük çıkmışlar.
şenay tuğba ben de uykuuuuuuuuuuuuu diyorum.sabah 7 de ayaktaydık.gece çok uyumuş gibi.
nagihan dizüstünü güle güle kullan.
tuğba saatini güle güle kullan.

aklımda kalanlar bunlar.

biz de sabah 7 den beri gülfemden idrar almaya çalışıyoruz.malesef ne yaptıysak olmadı.2 kere aldım 2 sinde de idrar poşetten sızdı alamadım.tam 4 saat uğraştım ve pes ettim.
geçen sefer ilkinde alabilmiştik.şimdi çok hareketli mümkün olmadı.

bakalım beğenecekmisiniz

kuzucuklara ne tatlı maşallah annelerde süper oh negüzel eskişehırlıler ne güzel yaaa

ehehe evet atırlıyom hep mutfak tezgahının önünde ceklırıdııııııııdelikafaduldendelikafadulden

güle güle kullan diz üstünü

faceye resim ekledimmm :kedi:
bakıcam hemenistedıgım üzerine eheehe

maşallah rehaya
bizde 6. cıkaralı 2 aydan fazla oldu 7. daha yok salyalar cogaldı ama yakındır herhaldee
maşalalhhhhhhhhhhh delikafadulden

akşam görüşürüz.ben şimdi yeni koşu bandımızda yürüyüş yapıp duş alcam.:dance:
ohh zayıflaaaaaaaaaaaaa............

kızlar biz sabah 10 gibi kahvaltıya gıttık ordan

kipaya alışverış yaptık eve
ordan agora

kocişim bana kazak oglumada ayakkabaı aldıı az önce geldik ege arabada sızdııı
aldıklarımı yerleştırdım kociş bi yere kadar gitti gelınce cıkıcaz dışarı tkrar akşam yemegineeeee

biz egyle tai bırakma şandsım yok annemeee

yarında annem gidiyorum sabahtan eşim bırakcak

egeyi fotograf cektirecegım stüdyodaaa

akşam eşimle dönücez

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sev_rey, zeyno5

NisanCım çook geçmiş olsun allah bir daha böyle kötü şeyleri yaşatmasın hiç kimseye.....
nagihan ve TuğbaCım güle güle kullanın .... bizde yeni geldik hava çoook güzeldi, bende ptesi işbaşı yapıyorum diye baya bir alışveriş yaptık sanki gardrobum yeniden düzeldi..... bakalım nasıl olacak gerçi daha 1 hft var.....

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nagihan ne zayıfsın sen öle harıkasın ufak annesin sende ................

iyi günlerde giyin cnm

maşallah rehaya.grnç anneler sizi maşallah.

melek inan seni okurken başım dönüyo.ne kadar aktif bi hayatın var maşallah.ben tam ev kedisi oldum.

maşallah rehaya.grnç anneler sizi maşallah.

melek inan seni okurken başım dönüyo.ne kadar aktif bi hayatın var maşallah.ben tam ev kedisi oldum.

olsun okadar bugun sevgililer günü normal günlr ya anneme ya kayınvalideme gidıyom bide burda arkadaşlarla ev gezmesi........delikafadulden

yaz gelsede gezinsekkk

denizlerdeeee

100 metr deniz buraya o oooooooo hergün denizdeyız egeyle .....

anneme böyle diyorumda kızıyor cocugu güneşte hasta edersın sen yazın diyorrrrrrr

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kocacıkta daha gelmedi dui arayım nerde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…