nagihan sen ne kadar küçüksün kız zeyneple büyücen ana kız
kizlar hayirli pazarlar
kiz senay ne olacak senin bu haln ah yakin olsada baksam o zillilerede sende uyusan kiz valla
ben ilk oglumda biri 10dk kucagimdan alsa dua ede ede olurdum reha rahat ama
heeeeeeee ASIL HABERIMIZ REHA 5.VE 6. DISINI PATLATTI
KIZLAR BENIM OGLAN BI OYNAKKI SORMAYIN DUYDUGU MUZIKTE KIVIRIYO
NAGIHAN benim gibi bende 19yasimda anne oldum oglum 20 olunca ben 40 bile dememis olucam gezip tozcam oglumla INSALLAH
Nagihan,laptopunu güle güle kullan.
Nagihan'ın kocasından bir laptooooppppppp,yok mu arttıraaaannnnnnn))))
bakalım beğenecekmisiniz
2.posta
kuzucuklara ne tatlı maşallah annelerde süper oh negüzel eskişehırlıler ne güzel yaaason posta
ehehe evet atırlıyom hep mutfak tezgahının önünde ceklırıdııııııııdelikafaduldendelikafaduldensABAHTAN BERİ GÖBÜŞ RESİMLERİNİZ TOPİĞİNE BAKIYORDUM YA,ÇOK HOŞMUŞSUNUZ.
sULTAN SENİN KAMUFLAJLI FOTONU ÇOK MErak TTİM,SENİNKİLER ÇARPIYA DÖNMÜŞ
Bide Hürrem diye biri var,o evin bulaşıkçısı falan mıymış,habire mutfak tezgahının önünde fotoğraf çekinmişhahahahaaaaaa
güle güle kullan diz üstünüslmm kızlar nasılsnz bi kaç gündr giremedim misafirim vardıı
neyseee bugnde sevgililer günüü ben eşime kazak aldımm o da bana leptop almş beyaz çok güsell
zeynep dünden berii salya akıtıyoo öle böle degil 11 aylık oldu ben yeni gördmm zeynepte salya diş gelmesi yakınmıdır
melekcim resim eklicm canm sözzz
hasta bebişlere geçmiş olsnn
yürüyen kuzucuklar varmşş maşaşllhh bizz sıralamaya devmm vede emeklemeyee
bakıcam hemenistedıgım üzerine eheehefaceye resim ekledimmm :kedi:
maşallah rehayakizlar hayirli pazarlar
kiz senay ne olacak senin bu haln ah yakin olsada baksam o zillilerede sende uyusan kiz valla
NAGIHAN benim gibi bende 19yasimda anne oldum oglum 20 olunca ben 40 bile dememis olucam gezip tozcam oglumla INSALLAH
ohh zayıflaaaaaaaaaaaaa............akşam görüşürüz.ben şimdi yeni koşu bandımızda yürüyüş yapıp duş alcam.:dance:
NisanCım çook geçmiş olsun allah bir daha böyle kötü şeyleri yaşatmasın hiç kimseye.....
nagihan ve TuğbaCım güle güle kullanın .... bizde yeni geldik hava çoook güzeldi, bende ptesi işbaşı yapıyorum diye baya bir alışveriş yaptık sanki gardrobum yeniden düzeldi..... bakalım nasıl olacak gerçi daha 1 hft var.....
kizlar hayirli pazarlar
kızlar biz sabah 10 gibi kahvaltıya gıttık ordan
kipaya alışverış yaptık eve
ordan agora
kocişim bana kazak oglumada ayakkabaı aldıı az önce geldik ege arabada sızdııı
aldıklarımı yerleştırdım kociş bi yere kadar gitti gelınce cıkıcaz dışarı tkrar akşam yemegineeeee
biz egyle tai bırakma şandsım yok annemeee
yarında annem gidiyorum sabahtan eşim bırakcak
egeyi fotograf cektirecegım stüdyodaaa
akşam eşimle dönücez
maşallah rehaya.grnç anneler sizi maşallah.
melek inan seni okurken başım dönüyo.ne kadar aktif bi hayatın var maşallah.ben tam ev kedisi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?