2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, geda, gulfemim

benim de canım sıkkın biraz.biliyosunuz tayinim çıkmıştı.ama ben aylıksız izindeyim.benim durumumu ilçe nasıl yapacağını bilememiş ili aramışlar ordan da cevap cuma günü geldi.kılavuza göre pazartesi yeni okulda başlamam gerekiyordu ama benim evraklar ancak salıya tamamlanabilir.bu durumda nolacak bilmiyorum.bana tebliğ edildiğinden itibaren hesaplarsak sorun yok ama kararneme çıktığından beri hesaplanırsa sorun yaşarım.
biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim.bu tayin önemli bizim için.

oh ne güzel melek.biz 1 hafta izmir 1 hafta antalya ondan sonra istanbulda ev hapsi.gülfemi doya doya denize sokmak istiyorum ama ben.

tşk.ederim arkadaşlar.... gülerCim ben tam anlamadım ama inş.hallolur öğretmenlikte çok zormuş ya, birsürü resmi iş var..... bende sizlere katılıyorum melek felaket hızlı yazısını okurken bile nefes nefese kalıyorum çabucak okumaya çalışıyorum, tabiki kilo filan kalmaz bu kadar harekete bende 1 beden büyüğüm hala onun için hep L beden almak zorunda kaldım inş.işe başlayınca gidecek bu kilolar....

işallah istedigin gibi olur cnm

ehehehhehe

pek anlamadıgım için hayırlısı nasılsa öyle olsun...

oh ne güzel melek.biz 1 hafta izmir 1 hafta antalya ondan sonra istanbulda ev hapsi.gülfemi doya doya denize sokmak istiyorum ama ben.
gel braya yaza hızlı girişyaparızzz

be nisanda girerım denize ama ege var şimdi gırmemmm tabi...önceden arkadaşlarla toplanırdık çeşme yat turları v.s nisanda başlarız bi kere okuldan kaçıp gıtmıştık. eheheh ne günlerdi...........

aşkımgeldi biz ırazdan cıkarız byeeeeeeeeee

selamlaaarrr
bizim günümüz süperdi
sinemadan önce yemeğe gittik
sonra ivedike çoookkkk güldüm hatta bi ara ağluıodum gülmekten
kociş bana beeğendiğim bi kolye vardı onu almış
sinemadan sonra gezelim dedide
ben oğluşumu özlediğim için eve geldkkk

sultan maşallah zayıfladın ıyıce
cicek cancana gecmiş olsun
nagıhan laptopunu gule gule kullan
tuğbacım sen saatını ecemde mama sandalyesını gule gule kullansın
melek sende egede hedıyelerınızı gule gule kullanın
ananem çıktı ende veıme dönduö sonunda ayy ınsanın evı gıbısı yokmuş
hastalara gecmiş olsun aklımda fazla bişi kalmadı okuduklarımdan anca b u kadar

önemli olan tebliğ tarihi canım merak etme

herkesin sevgililer günü kutlu olsun geç olsada :)) bizim ööle hediye falan olayımız olmaz ama herkes hediyelerini güle güle kullansın ela yüzünden hızlı hızlı okudum ama alıntı yapamadım..
sehercim evine dönmüşsün gözünaydın..
ben ela ya bugün pancar otlarından yemek yaptım ıspanağın daha lezzetlisini düşünün hepsini yediki kalırsa ben yerim diyordum tarifini yazarım diğer topiğe..
veeee sonunda gezdik hava güzeldi heryere gittik ve ela ya stikerlar aldım paşabahçeden çok beğendik bi ara foto çekersem gösteririm..benden bu kadar :))

unutmuşum eskişehirli kızlar süpersiniz dostluğunuz daim olsun..bebeklere söyleyecek söz yok zaten çok güzeller maşallah ama erkeklerin kavgasına çook güldüm :))

iyi akşamlar kızlar.....
hediyelerinizi iyi günlerde kullanın.
ben eşimi hediye almaması için uyarmıştım.
ihtiyacım olan şeyleri zaten beraber alıyoruz.bende eşime almadım.
ama bugün iyi gezdik....
deniz tarifi bekliyorum,birazdan bakarım.
bende egeye kemik suyu çorba yaparken sıyrılmış kemik alıyordum ama çok yağını çıkartıyor diye sıyrılmamış kuzu incik aldım.
kemik suyu çorba böyle daha lezzetli oluyormuş denicem..

biz geldik ege durmadı uykusu geldi uyuduu uyukenden alkış yapıyor güldük cok uyuyor alkış yapıyor delümü neeeee

biz arabayla gıtmedık yemge bizim burda sahilde aşagıda güzl bi yer var oraya gıttık egeyide arabasına bındırdik havada güzellll

gıttık geldik..........

ege uydu kocada uyucakta benı beklıyor sanırım

iyi geceler herkseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sende evine hoşgeldinnnnnnnnnn evet insanın evi gibisi yokkk

gül güle kullanın
afıyet olsun ela hanıma yarasınnnnn

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, sev_rey

sağol canım inşallah hallolur.

ohh gez bakalım.

önemli olan tebliğ tarihi canım merak etme

ben de öyle diyorum ama bunların işi belli olmaz ki.neyse hayırlısı diyelim.

aay melek benim kız kafayı yedi bütün gün ege de ege sürekli ege diyo eşimde o her ege değişince söz kızım sana erkek kardeş yapcam ege diyo..ewet dedim kendin yaparsın ööle elacım seni ben yaptım onuda baban yapcakmış sana ilgim azalmasın diye dedim töbe töbe 2. yi istemeyen adam kendi yapar valla..ben karışmam

yerım ben elayııııııııııı

egede bütün gün dede baba ege diyor uyanık oldumu hiç susmuor hele bir yerleri karıştıorsaaa

bende 2. düşünmüyorum yıne zaman ne gösterır bilemem allahım ogluma uzun ömürler nasip etsin....

kızımda olursa şayet ada istıyorum egeye uygun bak elada olur

leyla ELA gözlü bir çöl ahusu..... eehehe

babasımı yapıcak ii fikir ..........delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, eftelyasu, gulfemim, TugbaEcrin

yavaş yavaş dökülüyorrlar gel gelllllllllllll

melek kaçar kociş bekler ... cok konuşmayın.......................okuyamam sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…