işallah istedigin gibi olur cnmtşk.ederim arkadaşlar.... gülerCim ben tam anlamadım ama inş.hallolur öğretmenlikte çok zormuş ya, birsürü resmi iş var..... bende sizlere katılıyorum melek felaket hızlı yazısını okurken bile nefes nefese kalıyorum çabucak okumaya çalışıyorum, tabiki kilo filan kalmaz bu kadar harekete bende 1 beden büyüğüm hala onun için hep L beden almak zorunda kaldım inş.işe başlayınca gidecek bu kilolar....
pek anlamadıgım için hayırlısı nasılsa öyle olsun...benim de canım sıkkın biraz.biliyosunuz tayinim çıkmıştı.ama ben aylıksız izindeyim.benim durumumu ilçe nasıl yapacağını bilememiş ili aramışlar ordan da cevap cuma günü geldi.kılavuza göre pazartesi yeni okulda başlamam gerekiyordu ama benim evraklar ancak salıya tamamlanabilir.bu durumda nolacak bilmiyorum.bana tebliğ edildiğinden itibaren hesaplarsak sorun yok ama kararneme çıktığından beri hesaplanırsa sorun yaşarım.
biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim.bu tayin önemli bizim için.
gel braya yaza hızlı girişyaparızzzoh ne güzel melek.biz 1 hafta izmir 1 hafta antalya ondan sonra istanbulda ev hapsi.gülfemi doya doya denize sokmak istiyorum ama ben.
benim de canım sıkkın biraz.biliyosunuz tayinim çıkmıştı.ama ben aylıksız izindeyim.benim durumumu ilçe nasıl yapacağını bilememiş ili aramışlar ordan da cevap cuma günü geldi.kılavuza göre pazartesi yeni okulda başlamam gerekiyordu ama benim evraklar ancak salıya tamamlanabilir.bu durumda nolacak bilmiyorum.bana tebliğ edildiğinden itibaren hesaplarsak sorun yok ama kararneme çıktığından beri hesaplanırsa sorun yaşarım.
biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim.bu tayin önemli bizim için.
sende evine hoşgeldinnnnnnnnnn evet insanın evi gibisi yokkksultan maşallah zayıfladın ıyıce
cicek cancana gecmiş olsun
nagıhan laptopunu gule gule kullan
tuğbacım sen saatını ecemde mama sandalyesını gule gule kullansın
melek sende egede hedıyelerınızı gule gule kullanın
ananem çıktı ende veıme dönduö sonunda ayy ınsanın evı gıbısı yokmuş
hastalara gecmiş olsun aklımda fazla bişi kalmadı okuduklarımdan anca b u kadar
gül güle kullanınherkesin sevgililer günü kutlu olsun geç olsada :)) bizim ööle hediye falan olayımız olmaz ama herkes hediyelerini güle güle kullansın ela yüzünden hızlı hızlı okudum ama alıntı yapamadım..
sehercim evine dönmüşsün gözünaydın..
ben ela ya bugün pancar otlarından yemek yaptım ıspanağın daha lezzetlisini düşünün hepsini yediki kalırsa ben yerim diyordumtarifini yazarım diğer topiğe..
veeee sonunda gezdik hava güzeldi heryere gittik ve ela ya stikerlar aldım paşabahçeden çok beğendik bi ara foto çekersem gösteririm..benden bu kadar :))
tşk.ederim arkadaşlar.... gülerCim ben tam anlamadım ama inş.hallolur öğretmenlikte çok zormuş ya, birsürü resmi iş var..... bende sizlere katılıyorum melek felaket hızlı yazısını okurken bile nefes nefese kalıyorum çabucak okumaya çalışıyorum, tabiki kilo filan kalmaz bu kadar harekete bende 1 beden büyüğüm hala onun için hep L beden almak zorunda kaldım inş.işe başlayınca gidecek bu kilolar....
işallah istedigin gibi olur cnm
ehehehhehe
pek anlamadıgım için hayırlısı nasılsa öyle olsun...
gel braya yaza hızlı girişyaparızzz
be nisanda girerım denize ama ege var şimdi gırmemmm tabi...önceden arkadaşlarla toplanırdık çeşme yat turları v.s nisanda başlarız bi kere okuldan kaçıp gıtmıştık. eheheh ne günlerdi...........
aşkımgeldi biz ırazdan cıkarız byeeeeeeeeee
önemli olan tebliğ tarihi canım merak etme
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/14/6779.jpg
işte bunları aldık kızlar ama bu bi bölümü çiçekler ayrı harfler ayrı satılıyo..diğer harfleride yapıştırdık..rakamlarda vardı..ve erkek çocukları için değişik şeylerde aklınızda bulunsun..
aay melek benim kız kafayı yedi bütün gün ege de ege sürekli ege diyo eşimde o her ege değişince söz kızım sana erkek kardeş yapcam ege diyo..ewet dedim kendin yaparsın ööle elacım seni ben yaptım onuda baban yapcakmış sana ilgim azalmasın diye dedim töbe töbe 2. yi istemeyen adam kendi yapar valla..ben karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?