2009 Nisan Anneleri

deniz çok cici olmuş:)
oda takımını aldıktan sonra fotosunu çekip koymuş muydun canım?
tamamen odayı görsek:)))

Selam!
Biz de geldik gezmeden.Ben de eşime birşey almadım,o da almamıştı,ama gezerken bana bir gömlek ve ona uygun kolye aldık beraber.
Kitap aldık:
' Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi '
' Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? '

Gülfem dün yine aynı mıydı Güler,hiç değişiklik olmadı mı,hep aklımdaydınız??

Deniz çok tatlılar stickerlar.Ben de istiyorum aslında sticker,ama bir türlü istediğim gibi birşey bulamadım.Evim Güzel Evim bölümünde evlerde görüyorum çok güzel şeyler.Burada pazarda satılyor aslında öyle stickerlar,ama kendim yakıştırıp da alamadım.

Deniz ve Müge siz aynı şehirde değil misiniz,buluşsanız yaaa,biz de buradan görsek sizi..

saolun kızlar..aysuncum ela izin verirse bu ara çekip koyarım cnm oda resimlerini..
Elif bende kolay kolay stiker beğenmiyorum evime ama bebekler için olanlar genelde güzel oluyo ya.,,BıZ MÜGEYLE BıRBıRıMıZı DAVET ETTıK AMA BULUŞAMADIK AMA HAVALAR BıRAZ DAHA DÜZELıNCE DAHA KOLAY OLUR,,KıMBıLıR BELKı DENıZE GıRERKENKı FOTOLARIIZI KOYARIZ HEHEHE

saolun kızlar..aysuncum ela izin verirse bu ara çekip koyarım cnm oda resimlerini..
Elif bende kolay kolay stiker beğenmiyorum evime ama bebekler için olanlar genelde güzel oluyo ya.,,BİZ MÜGEYLE BİRBİRİMİZİ DAVET ETTİK AMA BULUŞAMADIK AMA HAVALAR BİRAZ DAHA DÜZELİNCE DAHA KOLAY OLUR,,KİMBİLİR BELKİ DENİZE GİRERKENKİ FOTOLARIIZI KOYARIZ HEHEHE

denızcım stıkırlar cok guzel olmuş
bızde bırbırımıze hedıye almayanlardanız:)) eşi bu gunlerı pek hazetmezde ama genede yemeğe götrür ve çiçeğini alır sağolsun
valla melek sorma ev gıbısı yok
aysun kemık suyu çorba çok besleyıcı oluyo canım ben selene yaparım haftada 1

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz uyandık....

ege ortalıkkarıştırıyor..............

5,30 uyandık uyumuyorrrrrrrrrrrrrrr

uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın....
ege 06:00da ayaktaydı şimdide ortalığı karıştırıyor.
tmm deniz elanın güzel odasını görelim:)
seher bende sık yaparım kemik suyu çorbasını.

haydaa bak egeye sen elanın rekorunu kırmaya başlamış bizim 6 ı 5.30 a taşımış allah kolaylık versin melek..
günaydın bu arada :) ela akşam uyuduktan 1 saat sonra kabus gördü büyük ihtimal sürekli ağladı gözünüde açmıyo bi türlü kendine gelmedi yaa uyandırdım oyun oynattım düzeldi bu seferde uyuduğu odaya girmek istemiyo ben yanında olduğum halde..neyse zar zor uyuttuk..yazık nasıl korktuysa artık

BıZDE 1 DE UYUDUK SABAHA KADAR mız mız uyumadı...
ateşi 37 civarıydı..
diş mi acep yoksa hasta mı olck bilmiyorum..

herkesee günaydınn :)))
güzel mutlu ve bol uykulu ama en önemlisi hastalıkların uzak olduğu bir haftamız olsun dilerim opuyorumnanaktan

dün bir sürü misafirim vardı. öğlene kadar hazırlıkla sonrada misafir ağırlamakla geçti... az misafiri olan evimizde şenlikli bir gündü :))))

namenin 10. ayı hayırlı olsun fatoşcum..
sanırım menapoza girdim oturduğum yerde terliyorum sürekli sıcak basıyo kısa kolluyum ve camı açtım o kadar yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…