2009 Nisan Anneleri

buluşmamızı beğenen herkeze çok teşekkürler.daha güzellerini siz yaparsınız inşallah.
didemcim seninde ayakalrına sağlık.afiyet bal olsun diyorum demiri öpüyorum.
dün esk de yine deprem oldu bıu arada.bu seferki daha küçükjtü ama bu olay sıklaştıkça korkularım daha da çoğaldı.hayırlısı artık

günaydın güzeller eskişehirliler resimler harika umarız devamı gelir:))))

didem tamam canım çekerim koyarım ama tavsiye ediyorum valla 10 aydır ilk defa ayaklarımda sallamadım ecemi:))

cvp yazana herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar tüm hediye alan arkadaşlarım hediyelerini güle güle kullansınlar

fatoş name 10.ayıda doldurmuş hayırlı olsun cnm:)))

valla aklıma gelenler bu kadar bizde dün kutsal damacanaya gittik kesinlikle tavsiye etmiyorum saçma sapan bir filmdi ivedik çok güzeldi ama tavsiye ederim gülmek isteyenlere:))

baya gezdik dünde ecemi kayınvalideme bıraktık gece gittik eve ii oldu valla:))

kızlar acil cevap verirseniz sevinirim bebeklere ıspanak verme konusu geçmişti ama çok bişey hatırlamıyorum ben hiç direkt yemeğini vermedim ela ya ama şimdi kendimize yaptım öğlen onu vereyim mi yoksa başka bişey yapıcam şimdi ona??

bazı arkadaşlar veriyormuş ıspanak . hatta yanlış hatırlamıyorsam idil'cik çok seviyormuş; sarımsaklı yoğutla :)) gülşen öyle demişti diye kalmış aklımda
ben direk vermedim ama sebze çorbasında sürekli kullanıyoruz....
bu arada herkese çok teşekkür ederim. darısı başınızaa.... kayra'nın da 10. ayı bitmiş olmalı. anası gelse de kutlasam kaydirigubbakcemile3

günaydınlar olsun herkese....geçmişi az çok okudum gibi hediye alanların hediyeleri üzerlerinde paralansın nagihan senin laptop hariç canım...senin ki kucakta paralansın...:))....namenin 10.ayı kutlu olsun niye güzel 10 aylara...elacımında güzel çıkartmaları hayırlı olsun....bebeğinize ıspanak verin bizim doktor 7.aydan sonra verdi ıspanağı....çorba içinde kullanınca daha az zararlı değil yani...banu sanada çok güldüm anacım sarmısaklı yoğurtlu haa....yoğurtlu doğruda sarmısaklı:)) herkese mutlu güzel haftalar olsun

o da doğru ben hiç düşünmemiştim yemeğini vermek zararlı olabilir diye,dediğin gibi çorbadada kullandığımız için..ama geçenlerde biri ben vermiyorum dr verme dedi gibi okuyunca ordan kıllandım ben vereyim en güzeli dün pancarın sapını yedi ıspanak ona göre daha masum hehehe

aaa name seviyor geçen saldırdı sarımsaklı yoğurt var sofrada da verdim tatsın diye suratını bile ekşitmedi. hani bıraksam yoğurt niyetine yiyecekti :))))

denizela, AysunEge+, bigudi54, dozkan, huzur84, sevdaazra+, TugbaEcrin, tugbiş123
kimse bişey yazmıyooo

günnaydınnnnnnnnnn..güselleerrrrrrrrrrrr..

geçmişe bakiimmm..yani göz atıyımmm..

valla benim kız biz ne yersek herşey yiyor tabi bende yemekleri artık sadece zeytinyağıyla yapıyorum ayçiçek yağı da hayatımıza veda etti.ya bide dün balık pazarından azraya somon aldım.aranızda somon balığı veren varmı? hamileyken doktor hep ye dedi yarın yapcam bakalım sevcekmi hamsi falan veriyodum da.ya kızlar bişi sorcam azra son 2 haftadır gece 2-3 gibi kalkıyo ağlıyo yatağında onu almazsam evi başıma yıkıyo ayağıma alıp sallayınca küt uyuyo anlamadım neden aç değildir çünkü biz gece yemeklerini bırakalı 2 aydan fazla oldu gece 12,30 da yiyo 200 cc mama sonra da sabah 06,30 da yiyoo.aptal gibiyim çok uykum var görmeniz lazımm

hediyeler alınmışş iyi mutlu günlerde kullanın inşallahhh..

denicim ben dün kağana ıspanak verdim..yemeğini yapmıştım kendimize kağanınkinin içine peynir koydumm..pek sevmedi ama yedi bi kaç lokmaa..

canım bizim doktorumuz somon ver dedi hem kılçıksız hem sağlıklı bende şimdi koydum eceme somon 2 günde bir veriyorum artık oda seviyo maşallah:))

canım ecemde öyle sanıyorum dişler yapıor ya bu ara çok huysuz sürekli ağlıyo(8

kıslarrrr..asıll haberrr..

dün pazardıı yaa..havada süperdiii..saat 1 de evden çıktık oğluş ben ve eşiimm..3 saat boyunca gezdikk..kağanda arabasındaa..

otantik bi çorbacı var burdaa..nefiss çorba yapıoo malum diyetteyimde oraya girdik..bizz mercimek kağana da tarhana çorbası aldık..açık hava çok ii geldii bitirdi koca kasseyii..

sonraa eve geldikkk..kağan akşam taamm 9da yattıııı..normalde 1 de yatan çocukkk..çok mutluyumm yaa..erken uyumasıı ne güzellmişşşş..kafayı dinledikk yaa..yayıla yaıla çayy içtikkk..

artık hergün sıpayı çıkarıp yoracammmm..

sabahta 10 da kalktııı..

ben hiç somon vermedim..maalesef burada balık pek taze olmuyo..uzaktan geldiği için bayatlıoo..riske atmak istemiomm..ama çipura ve alabalık verdim..burda göllerde yetiştiriyorlar..çok seviyo balığıı..bende tugbanın yaptığı gibi yapıomm ama içine mercimek koymuymm..patates rendeliyorum o kıvamlı yapıoo..

inan varya saçma sapan bişi oldum iş yapamıyorum boş boş oturuyorum valla.bu arada kızlar dün sabah 9 da kalkdık kahvaltı falan yedik sonra mutfağa bi girdim ki mutfak fayanslarına bi dokunsanız valla parmağınız yapışır o kadar yağ olmuş ki en son 10 gün önce cifledim.ya eve gidiyorum 5 dk bile dinlenmeiyorum ama yinede evin işine yetişemiyorum.iş güç yapmakdan akşamları kk ya bile giremiyorum.çok moralim bozuluyor hiç bukadar fena olmamışdı evim.azra da emekliyo artık sürekli salonu falan temiz tutuyorum korkuyorum mikrop falan kapar die.halim perişan ayy ne agrasifim bu sabahh )))

şu çalışan bacılar bi akıl versin ne yapsın bu bacınız??
malen de kötü temizliki çağırcak pozisyonda değilim arabayı krediyle aldık başladı taksitler :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…