Selam!
Biz de geldik gezmeden.Ben de eşime birşey almadım,o da almamıştı,ama gezerken bana bir gömlek ve ona uygun kolye aldık beraber.
Kitap aldık:
' Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi '
' Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? '
Gülfem dün yine aynı mıydı Güler,hiç değişiklik olmadı mı,hep aklımdaydınız??
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz uyandık....
ege ortalıkkarıştırıyor..............
5,30 uyandık uyumuyorrrrrrrrrrrrrrr
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın....
ege 06:00da ayaktaydı şimdide ortalığı karıştırıyor.
tmm deniz elanın güzel odasını görelim:)
seher bende sık yaparım kemik suyu çorbasını.
BİZDE 1 DE UYUDUK SABAHA KADAR mız mız uyumadı...
ateşi 37 civarıydı..
diş mi acep yoksa hasta mı olck bilmiyorum..
bu aradaaaa biz bugün 10. ayımızı da bitirdikkk :))))
buluşmamızı beğenen herkeze çok teşekkürler.daha güzellerini siz yaparsınız inşallah.
didemcim seninde ayakalrına sağlık.afiyet bal olsun diyorum demiri öpüyorum.
dün esk de yine deprem oldu bıu arada.bu seferki daha küçükjtü ama bu olay sıklaştıkça korkularım daha da çoğaldı.hayırlısı artık
valla benim kız biz ne yersek herşey yiyor tabi bende yemekleri artık sadece zeytinyağıyla yapıyorum ayçiçek yağı da hayatımıza veda etti.ya bide dün balık pazarından azraya somon aldım.aranızda somon balığı veren varmı? hamileyken doktor hep ye dedi yarın yapcam bakalım sevcekmi hamsi falan veriyodum da.ya kızlar bişi sorcam azra son 2 haftadır gece 2-3 gibi kalkıyo ağlıyo yatağında onu almazsam evi başıma yıkıyo ayağıma alıp sallayınca küt uyuyo anlamadım neden aç değildir çünkü biz gece yemeklerini bırakalı 2 aydan fazla oldu gece 12,30 da yiyo 200 cc mama sonra da sabah 06,30 da yiyoo.aptal gibiyim çok uykum var görmeniz lazımm
kıslarrrr..asıll haberrr..
dün pazardıı yaa..havada süperdiii..saat 1 de evden çıktık oğluş ben ve eşiimm..3 saat boyunca gezdikk..kağanda arabasındaa..
otantik bi çorbacı var burdaa..nefiss çorba yapıoo malum diyetteyimde oraya girdik..bizz mercimek kağana da tarhana çorbası aldık..açık hava çok ii geldii bitirdi koca kasseyii..
sonraa eve geldikkk..kağan akşam taamm 9da yattıııı..normalde 1 de yatan çocukkk..çok mutluyumm yaa..erken uyumasıı ne güzellmişşşş..kafayı dinledikk yaa..yayıla yaıla çayy içtikkk..
artık hergün sıpayı çıkarıp yoracammmm..
sabahta 10 da kalktııı..
inan varya saçma sapan bişi oldum iş yapamıyorum boş boş oturuyorum valla.bu arada kızlar dün sabah 9 da kalkdık kahvaltı falan yedik sonra mutfağa bi girdim ki mutfak fayanslarına bi dokunsanız valla parmağınız yapışır o kadar yağ olmuş ki en son 10 gün önce cifledim.ya eve gidiyorum 5 dk bile dinlenmeiyorum ama yinede evin işine yetişemiyorum.iş güç yapmakdan akşamları kk ya bile giremiyorum.çok moralim bozuluyor hiç bukadar fena olmamışdı evim.azra da emekliyo artık sürekli salonu falan temiz tutuyorum korkuyorum mikrop falan kapar die.halim perişan ayy ne agrasifim bu sabahh)))
şu çalışan bacılar bi akıl versin ne yapsın bu bacınız??
malen de kötü temizliki çağırcak pozisyonda değilim arabayı krediyle aldık başladı taksitler :S
az öncede kahvaltısını yaptırdımm..tuzlu kahvaltıydıı
krem peynir
yumurta sarısı
azcık tereyağ
ekmek içi ve ceviz rendesii..
içine pekmez koyunca yememeye başladı..böyle hazırladım yedii..
herkese günaydınn
kızlar sizin bebişler yemekleri nasıl yiyolar yani mesela ıspanak yaptınız hiç ezmeden öylece yiyolarmı evde pişen yemeği elif biliyorsunuz zar zor az yemek yiyor aslından pütürlü yeme sorunu yok elmayı ısısra ısıra yiyor pat kızartması ısırarak yiyorr ama yemeği öğle verince tükürüyor bende mecburen çorba yapıp içine tavuk et ekmek karıştırıp veriyorummm nasıl alıştırıcam yada elif için erkenmi
Bizde 10. ayımızı bitirdik oleyyyy:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?