2009 Nisan Anneleri

az öncede kahvaltısını yaptırdımm..tuzlu kahvaltıydıı

krem peynir
yumurta sarısı
azcık tereyağ
ekmek içi ve ceviz rendesii..

içine pekmez koyunca yememeye başladı..böyle hazırladım yedii..

sevdacım allah yardımcın olsun vallaa..ben çalışmadığım haldee çok zorlanıyorumm..ben bide çok takıntılıyımdırr..gece yatmadan mutlaka heryer toparlanırr..kaymakkk gibiii yapılırrrr..mutfakk domestoslaa silinirrr..herşey derli toplu olsun derim..yapamayınca bende snir oluyorumm..akşamları kağanla babasıı 3 saat başbaşa kalıoo ben ders çalışıomm içeri bi giriomm harabeee...

, denizela, dozkan, gulshenidil, sevdaazra+, TugbaEcrin, tugbiş123

melekimm yokk ben yoklayımmm bariii..

buluşmaya bayıldım valla havalar ısınmadıki ya ist buldan ses seda yok galibaa

herkese günaydınn
kızlar sizin bebişler yemekleri nasıl yiyolar yani mesela ıspanak yaptınız hiç ezmeden öylece yiyolarmı evde pişen yemeği elif biliyorsunuz zar zor az yemek yiyor aslından pütürlü yeme sorunu yok elmayı ısısra ısıra yiyor pat kızartması ısırarak yiyorr ama yemeği öğle verince tükürüyor bende mecburen çorba yapıp içine tavuk et ekmek karıştırıp veriyorummm nasıl alıştırıcam yada elif için erkenmi

Valla bÜtÜn bÜtÜn yıyo azra Öyle alıŞtırdım Öyle de gıdıyo.meyve suyu yapardım katı meyve presınde artık onuda yapmıyoz posasıyla yıyo

sevdacm valla allah sabır kuvvet versin ecemde sürekli ağlıyor ya çok huysuz ne yapıcam bilmiyorum sabahtan beri mutfaga dahi çıkamadım bambaşka bir çocuk oldu ecem

elanın odası çok güzel maşallah:)

ayşecim maşallah kağana ya ne güzel ecem çok geç yatıyor erken yatırsamda 12 de uyanıo bırdaha uyumuyo((

Selam kızlar ben geldimmmm
9 gün oğluşumla beraberdik. Bazen ev hanımı olmayı istiyorum :))
Bu arada evdeyken 2 kg vermişim Kayra nın peşinde koşmaktan....

hayırlı olsun cnm 10.ayınız valla doğumgünlerine bişey kalmadı ya aklıma geldikçe heycanlanıyorum.))

hayırlı olsun canımm bu arada denizcim odanız mükemmel olmuşş ellerine sağlık çok ferah çok sakin bi odaa

canım desteğin için çok teşekkür ederidm.uykusuz bi geceden sonra arkadaşının seni düşünmesi senin için üzülmesi ne kadar büyük bi moralmiş anlatamma.
ama malesef uyumuyo canım.saat başı kalkıyo.artık ona alıştımda kalkıp uyumuyo bide ağlıyo ya o bitiriyo işte beni.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz uyandık....

ege ortalıkkarıştırıyor..............

5,30 uyandık uyumuyorrrrrrrrrrrrrrr

uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın....
ege 06:00da ayaktaydı şimdide ortalığı karıştırıyor.
tmm deniz elanın güzel odasını görelim:)
seher bende sık yaparım kemik suyu çorbasını.

biz de erkenciyiz.11 de zorla uyudu 45 dk.ve şimdi mızır mızır .

BİZDE 1 DE UYUDUK SABAHA KADAR mız mız uyumadı...
ateşi 37 civarıydı..
diş mi acep yoksa hasta mı olck bilmiyorum..

canım doktorlar diş ateş yapmaz diyo ama bilmiyorum ki

bu aradaaaa biz bugün 10. ayımızı da bitirdikkk :))))

hayırlı olsun.

çok geçmiş olsun.deprem korkulu rüyamız ama elden bişey gelmiyor.

canım ya gece beslenmesini nasıl bıraktırıdın.kusura bakma pek alaksız bi soru ama benim bu gece beslenmesiyle başım dertte.

ya maşallah bu kağana.nazar değmesin.darısı da benim kızıma olsun.acaba ben de görürmüyüm gülfemin böyle uyuduğunu.

ben de dün çıldırdım.yetişemiyorum bitiremiyorum ve hiçbişey istediğim gibi olmuyo..

gülfem de 4 gündür en iyi yediği kahvaltıyı yemiyo.ben de yarın böyle deneyim bakalım.

yok canım erken değil bence.gülfeme ben de hep öyle veriyorum.bibim daha dişimiz bile yok.

çok hoş.cıvıl cıvıl.insanın içi açılıyo.

Bizde 10. ayımızı bitirdik oleyyyy:sm_cool:

maşallah.

tatlım zaten ben emzirmiyorumm yani mama ile beslenio doktorlada konuşmuşdum 2 ay önce azalt yavaş yavaş düzene girer demişdi ki 10 gibi 180 cc mama 12,30 1 arasıda 200 cc aptamil yiyince acıkmıyooo

elif yemeğini tam püre halinde yemiyor içinde ekmek parçaları et yada tavuk parçaları oluyorr dediğim gibi pütürlü yiyor aslında biz yemek yerken yemeklerden veriyorum yiyor ama doyurucu yemiyorr yani ben ıspanağı yapsam versem 3 kaşık yer tükürür ama diğer şekilde daha fazla yiyor o yüzden sordumm yani sizler öğlen yemekelrini bizlerin yediği şekildemi veriyosun hepppp

bizde hiç blendar yapmıyoruz ama elif sadece 3 öğün yiyor bunun biri muh oluyor o zaten pütürlü değil sabah kahvaltısınıda ayrı ayrı yemiyor tükürüyor o yüzden karışık veriyorum oda pek pütürlü olmuyor sadece öğlen verdiğim çorbda tavuk et ve ekmek parçları oluyor onları çiğniyor pilav yada yeşil mercimek gibi yemekleri yiyor ama ıspanak kurubaklagil felan yemiyorrr yani zaten yemek istemediği için onlarla uğraşmıyorrr sizce öğle vermeyemi uğraşşsamm pütürlü yemesini köreltirim diye endişe ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…