2009 Nisan Anneleri

selam güzel bayanlar
güzel bir haftasonu geçirdik.
eşim dün akşam spriz yapım arkadaşlarla eğlenmeye gittik.
baranıda anneme bıraktık...

uzun bir aradan sonra gece dışarıya çoçuksuz çıkıp eğlenmek bayaa iyi geldi.
eski günlerdeki gibi sarmaş dolaş olmak hoştu.

tabii akşam baranı koynuma alıp uyumak daha güzel bir duygu ...
umarım sizlerinde hafya sonu iyi geçip yeni bir haftaya başlamışsınızdır.

iş olayını normalde bugün dilekçe vermeyi düşünüyordum.
ama bir kaç gidip gelmeyi düşünüyorum.

baktım hala servis de bir değişiklik yok. o zman ayrılırım .
nasılsa şimdide çıksam tazminat alamıyacağım. biraz daha gidip gelelim .

eşiminde bu sıralar iş seyehatları olacak.
bari o zamanları değerlendirmiş olurum .

ohhh ne güzel şirvancım bizimde çok uzun zaman oldu gece dışarı çıkmadığımız ecem doğduğundan beri çıkmadık hiç eğlenmeznize sevindim

saolun kızlar daha iyileri tüm bebişlerin olsun
10 aylık olan herkese maşallah..
ben bütün et olunca blenderdan geçiriyorum ama şimdi ıspanağıda geçiricem yoksa kakasından bütün bütün çıkıyo :)) nasılsa eline ekmek meyva aldımı yiyebiliyo o yüzden blenderın bi zararı olmaz şimdi..

ızindeyken Kayra yı doktora götürdüm. Bazen kusuyordu. Doktor kesinlikle blender kullanmayı bırakmamı söyledi. Eğer şimdi bırakmazsan 3 yaşına geldiğinde bir elmayı bile ısırarak yiyemez dedi. Artık herşeyi sadece ezip veriyorum yutuyo ve kusması da azaldı. Katı meyve sıkacağını da kullanmıyoruz cam rendeye geçtik.

Mrb
demir ispanagi sarimsakli yogurtlu yiyoooo gercekkk::)))

mirayin odasi cok guzel masallah

10aya giren tum bebislere de masallahhhh

sirvan Dayan canimmmmmmm

dun eylenen herkesi kutluyorum zira benim kocisin lugatinda o gun yazmiyooo
alay bile ediyoo
Adam bi dogum gunu biliyoo
neyse onu es gecmiyooo barii::)))))

herkese merhabalar,
Elanın odası çok hoşuma gitti gülerek oynayarak büyüsün odasında inşallah
Şirvan gezmişsin maşallah çok sevindim bende hafta sonu memleketteydim anneme bıraktık Kayra yı bizde eşimle saatlerce dolaştım gözüm hiç arkada kalmadı insanın annesinin yanında olması çok büyük nimet değerini bilin
Neslihan izindeydin galiba 9 gün ilgilenmişsin bazen bende ev hanımı olmak gibisi yok diyorum,
Ayşe maşallah Kağan a ben Kayra yı 12.30 da zor yatırıyorum darısı bizim başımıza diyelim
Hasta bebişlere geçmiş olsun
Kayra da iki gündür ateşli ama 38 dereceyi geçmiyor şükür , çok mutsuz kuzucuğum mızırdanıp duruyor burnu akıyor , biraz öksürüğü var , dünde ishaldi herkes dişten diyor ama bakalım bugünde sıkıntılı bitirirsek yarın doktora götüreceğim
Meriçde huzursuzmuş geçmiş olsun
Azraya mşallah ya Kayra hala bütün yiyemiyor çoğu zaman iyice ezmek zorunda kalıyorum meyveyide jhala cam rendeden geçirip veriyorum

didemcim o mirayın değil elanın odası :)) mirayın odasıda çok güzeldir tabiki :)))
ee bu yediği bazı şeyler kakasında bütün bütün çıkması normal mi peki?benimki pütürlü yiyo zaten,blender da yapsam öyle milupa meyvası kıvamında olmuyo tabi hala pütürlü kalıyo da ben her ıspanak verdiğimde olduğu gibi çıkmış mesela :)) ama patates,havu,kereviz vs şeyler tabi eziliyo hemen blendera gerek yok..

iyi haftalar,bugün çok mutlu uyandım oğluşum gece sadece bir kere kalktı,oğluşum yürümeye başladı şimdi yürümek için uğraşıyor çok mutlu oldum oğlumun ilk adımlarını görünce ............

yusufa pilav yedirmiştim kabızlık yaptı şimdi 5 tane kuru kayısıyı kaynattım blendırdan geçirdim yedirmeye çalışıcam 1 kaşık bile yese bağırsaklarını çalıştırır inşallah.......

slm bayanlar kağanı uyuttumm geldimm...

kızlarr saolun kağana maşaalah demişsinizz aamaaaa kağanda normalde 12-1 gibi yatan bi çocuk..dün çok yoruldu..3 saat temizhavada gezdik filan o yüzden uyuduuu o saatte paşaaa..yoksaa hayatta uyumazz..:))

bu gece saat kaçta uyuyacak bakalım..dışarı çıkamıycaz rüzgar esiyoo..

elanın odası çok güzel çok şık bizimkinde winnie poohlar nemolar dolu yusufun çok ilgisini çekiyor geçen gün dönenceyi çeke çeke kırmış öyle seviniyorki sanki iyi bişey yapmış

Ay pardon opuyorumm elayiiii

canim ispanak butun cikiyooo merak etme onemli olan onun emilimi Posasi demekki cikiyooo

ben de cok blendar kullanmuyorum genelde catalla ezip veriyorum
meyveyide ksip eline veriyorum yiyooo
buyuk koparirsa tukuruyoo
tabi hep basini bekliyorum bisi yerken
allahim korusun melekleriniu::)))

maşallah Yusuf a , inşallah Kayra nın da uykusu düzene girer sürekli kalkıyor çok zor oluyor benim için başım ağrıyor iki gündür uykusuzum hiç uyumuyor
Kayra çok tembel hiç hareket yok oturuyor anca ne emekleme nede yürüme , ben pilav yediriyorum yaptıkça Kayra ya dokunmadı yanında başla bir şeyle deneseydin hoşaf tarzı belki iyi gelir

denizzzz

elanınn odasınaa bayıldımm..çok sadee tertemizzz ferahh bi odaa..beyaz renge bayılırımm..temizliğin simgesi...çok mutlu günleri geçsin inşallah o odada prensesin..cıvıl cıvıl koştursunn elaaa..

bu arada bizimde kakadan bazı şeyler öyle çıkıyoo..ama nprmal bencee..yediği herşeyii tam hazmetmesini bekleyemeyiz..bizim bile hazmedemediğimiz şeyler olurkenn onların normaldirr heralde..ama bildiğim kadarıyla ne kadarının kakada olduğu önemli..mesela yediği yemeği olduğu gibi kakasında görüyorsak allah korusun sindirim sisteminde problem olabilirrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…