2009 Nisan Anneleri

kızlarrr..çok önemli bi sorum varrr..herkes burdayken soriimm..

1 yaşına girince kağanın odasını ayırmayı düşünüyorum..ama kağan gecede dahil olmak üzere uyanır uyanmaz ayağa kalkıoo..görmesek düşebilir..

beşiği alırken asansörlü olmasına dikkat etmemişizzz..

nasıl olacak bilmiyorumm..ama odasına geçsin çok istiyorumm..hep aklımda gece uyanırda beşikten kafasının üstüne düşer diee..

kafam çok karışıkkkk..

sultan nerde tugbaa..haberin varmı..??annesinde filan mıı acabaaa...

yada dün çok yorucuuu mu geçtikiiiii hihihiiiiiii...

Ayşecim hemen çaresine bakın bence benim eltimin kızı düşmüştü , park yatakların alt seviyeye inmesi çok güzel fiyat olarak uygun olanlarıda var eğer başka bir çare bulamazsanız bence yatağını değiştirin Allah korusun

minecim dün okadar çaba sarfettiki sürekli yürümek için bi gayret bende şaşırdım ve saat 1 e geliyordu sanırm yoruldu ve kalkmadı inşallah kayrada başlar yürümeye

mine geçmiş olsun hayatımm.kayrada biraz huzursuzmuşş..hemen iyi olsun inşallahh..

Ayy yavrum yusuf yÜrÜyo haa Çok sevındımm darısı bızım baŞımızaa

beşiğide o kadar pahalıyaa aldıkkiii..acemilik işte niee dikkat etmedik sankii..

çocuk uyanıoo nasıl kalkıoo anlamıomm bilee birden ayakta..aşağı doğru sarkıyoo..allahtan yatağımın hemen yanında sesi çıkar çıkmaz uyanıyorum..biraz geç uyansam düşebilirrr..

beşimizdee daha gıcır gıcırr elanınkine çok benzioo..

ben doktorumuza sormuştum kusma işini çünkü yusuf ilk kaşıkta kendini öğürtmeye çalşıyordu doktorumuz bu aylarda bazı bebeklerde böyle davranışlar olabiliyor eğer bunu huy edinirse 3 yaşına kadar kusar demişti diş çıkarmadan önce sürekli kendini öğürtmeye çalışıyordu şükür şimdi azaldı

Sağol Ayşecim dişden diyoruz ama kuzucum çok acı çekiyor galiba dayanamıyorum
İnşallah Esra en kısa zamanda yüyü inşallah sağlıklıca büyüsün tüm bebişler

kızlar biz kağanla yakşalık 1 aydır..yere oturuozz..küçük bir topu var onu alıyoruzz..kağan bana atıyoo ben onaa..atarkenn de ATTIKKK diyorr..nasıl ustaca atıyoo ama yaa..

bide dış kapıyı açınca açtık diyor kapamak istemiyorr..

bide yine aynı toplaa futbol oynuyoo babasıyla..top sürüyor..ben elinden tutuyorum hızlı hızlı gidip topa vuruyor peşinden gidiyor..babamız futbolll oynarmış küçükken..adapazrındaa ki herkes gibiii..kağanda babaya çekecekkk..bacakları çarpıkk olacakkk..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…