2009 Nisan Anneleri

ysufumu uyuttum 20 dakika sonra kalkar gündüz toplam bir saat uyuyor gece 12 gibi yatıyor sabah saat 10 kadar uyuyoruz ohhhhhhhh eşimi işe yolladıktan sonra yanıma alıyorum ana oğul uyuyoz

biz biraz tembeliz 2 hafta olmadı emeklemeye başlaması yürümesi de geç olcak galiba.bizimki biri dış kapıyı açsın çıldırıyo kahkahalar gülücükler dün sabah babasıyla ekmek almaya gitti çıldırdı çıldırdı görmeniz lazım.çok gezenti kızımm aynııı anası :d

ay ya ev nasıl dağınık ama hiç birşey yapasım yok ecem uyuyo bende yemekleri koydum ama halim yok hiçç

ay ya ev nasıl dağınık ama hiç birşey yapasım yok ecem uyuyo bende yemekleri koydum ama halim yok hiçç

bende aynı durumdan sıkıntılıyım en son cuma iş yamıştım hafta sonu evde değildik bügün süpürüp silmem lazım ama hiç yapasım yok zaten Kayra da yanımdan ayrılmıyor kucakta durmak istiyor ve bende yemeklerimi yaptım :şimdi:lepi:

kayra uyandı patates haişamıştım ishal diye onu yedireceğim bakalım yiyecekmi hiş haşlama yedirmedim

bende dünden z.yağlı fasulye bide çorba yapdım ayy bide beyaz lahana haşladım akşam beşemel sosu kaşar fırına sürcem hiç yapmadım hatta uydurdum dünn bilmem belkide yapanınız vardır

çorbamızı binbir güçlüklee yedikk..çok piss bu oğlan yaa..ağzına veriyırumm..önce eline çıkarıp bakıoo sonraa ağzına atıyooo sıpaaa...

sizinkilerde böylemi yiyoo..valla bu yeme alışkanlığıı büyüyüncede böyle devam ederse rezill olruzz..çok kısıtlamakta istemiyorumm..yapma filan diomm anlamıyorr..

SEVDA

yaptığın yemeği hiç bilmiyoum..lahanayı sevmiyorum..çok kokuyorr..vede çok gaz yapıooo..en son zayıflamak için lahana çorbası içmiştimm berbattııı...bidahada ağzıma sürmedim kendisiniiii..

hemen söylim biz de 10. ayımızı bitirdik.hem de sevgililer gününde.:dance:

iki ay sonra 1 yaşında olacaklar rüya gibi rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişlerimize

sevdaazra;11592975]inan varya saçma sapan bişi oldum iş yapamıyorum boş boş oturuyorum valla.bu arada kızlar dün sabah 9 da kalkdık kahvaltı falan yedik sonra mutfağa bi girdim ki mutfak fayanslarına bi dokunsanız valla parmağınız yapışır o kadar yağ olmuş ki en son 10 gün önce cifledim.ya eve gidiyorum 5 dk bile dinlenmeiyorum ama yinede evin işine yetişemiyorum.iş güç yapmakdan akşamları kk ya bile giremiyorum.çok moralim bozuluyor hiç bukadar fena olmamışdı evim.azra da emekliyo artık sürekli salonu falan temiz tutuyorum korkuyorum mikrop falan kapar die.halim perişan ayy ne agrasifim bu sabahh )))

şu çalışan bacılar bi akıl versin ne yapsın bu bacınız??
malen de kötü temizliki çağırcak pozisyonda değilim arabayı krediyle aldık başladı taksitler :S[/QUOTE]

bazen bendede oluyor hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi geliyor 15 te bir bi abla geliyor ama niyeyse böyle bi duruma düşüyorum herşeyin mükemmel olmasını isteyen biriyim ama çocukla olmuyor boşver sallllla gitsin ben işleri bölüp yapıyorum birgün mutfak birgün banyolar daha kolay oluyor
yusufta öyle kafasına göre bazen çiğniyor bazen tükürüyor sarımsaklı ıspanağı seviyor simiti iki dişiyle kopara kopara yiyor ama muzu yiyemiyor........

bu aradaaaa biz bugün 10. ayımızı da bitirdikkk :))))

maşallah name kıza nice sağlıklı hayırlı yıllara.......

BİZDE 1 DE UYUDUK SABAHA KADAR mız mız uyumadı...
ateşi 37 civarıydı..
diş mi acep yoksa hasta mı olck bilmiyorum..

inşallah diştendir 37 yüksek bir ateş değil zaten....

yazdan barbunya koymuştum onu pişirdim havuçlu patatesli patates ve havuç yusufa çorbam var dünden birde spagetti yaparı yeter........

ay bu çocuk çokk alemmm..

az önce kafasını hafifce masanınn kenarına çarptıı..nasıl kızıyor..acıdidiididdbiidiidiidii diee bağırıyorr..ellerinide sallıyoo eşşek yaaa..

bilmiyorum sevdacım yaa..gitmiştir belkii..ama beni öylesi bile çok rahatsız ediyor..sancı yapıyoo o kadar yanii..epeydir yemiyorumm..

hihihiii sevindimm tugbaaa..bi biz böyleysekk yandımmm..fekaketizz..tamam yiyoo çok şükürdee acayipp pasaklıı yiyozz..ne benim üst baş kalıo ne kendininnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…