herkese merhabalar,
Elanın odası çok hoşuma gitti gülerek oynayarak büyüsün odasında inşallah
Şirvan gezmişsin maşallah çok sevindim bende hafta sonu memleketteydim anneme bıraktık Kayra yı bizde eşimle saatlerce dolaştım gözüm hiç arkada kalmadı insanın annesinin yanında olması çok büyük nimet değerini bilin
Neslihan izindeydin galiba 9 gün ilgilenmişsin bazen bende ev hanımı olmak gibisi yok diyorum,
Ayşe maşallah Kağan a ben Kayra yı 12.30 da zor yatırıyorum darısı bizim başımıza diyelim
Hasta bebişlere geçmiş olsun
Kayra da iki gündür ateşli ama 38 dereceyi geçmiyor şükür , çok mutsuz kuzucuğum mızırdanıp duruyor burnu akıyor , biraz öksürüğü var , dünde ishaldi herkes dişten diyor ama bakalım bugünde sıkıntılı bitirirsek yarın doktora götüreceğim
Meriçde huzursuzmuş geçmiş olsun
Azraya mşallah ya Kayra hala bütün yiyemiyor çoğu zaman iyice ezmek zorunda kalıyorum meyveyide jhala cam rendeden geçirip veriyorum
iyi haftalar,bugün çok mutlu uyandım oğluşum gece sadece bir kere kalktı,oğluşum yürümeye başladı şimdi yürümek için uğraşıyor çok mutlu oldum oğlumun ilk adımlarını görünce ............
yusufa pilav yedirmiştim kabızlık yaptı şimdi 5 tane kuru kayısıyı kaynattım blendırdan geçirdim yedirmeye çalışıcam 1 kaşık bile yese bağırsaklarını çalıştırır inşallah.......
kızlar biz kağanla yakşalık 1 aydır..yere oturuozz..küçük bir topu var onu alıyoruzz..kağan bana atıyoo ben onaa..atarkenn de ATTIKKK diyorr..nasıl ustaca atıyoo ama yaa..
bide dış kapıyı açınca açtık diyor kapamak istemiyorr..
ay ya ev nasıl dağınık ama hiç birşey yapasım yok ecem uyuyo bende yemekleri koydum ama halim yok hiçç
anam doğalgaz faturası geldi 375 kağıt ohhhh ne güzel ev 187 metre kare olunca fatura böyle oluyor ......
selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?
selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?