2009 Nisan Anneleri

çorbadan sonra eline elma dilimi verdim şimdi onu geveliyorr..onuda yesinde üzerine öyle değişecem artıkk..abartmıyorum..2 günde bir çamaşır yıkanıyor bizdee..

ohh tubiş cimm keyif sizinn bursalılar daha aktif canımmmmm kıskandım vallaa yokki bi kahve ısmarlayanım

ben lasonil diye bir krem var düsünce morarmalar şişlikler için onu aldım bugün erkek kardesimden hatırladığım için..
heryeri kurcaliyor..
bir yerde oynasın diye bırakıyorum...
bi bakiyorum arkamda ..
dolapları kurcalıyo.
yetişemiyorum görenler erkek olsa bukadar olur diyor..

selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?

ben yaramaz çocuğu severim esencim..pasif pasif otursa canım sıkılır vallaa..maşallah meriçee..keşvedioo..

öğrencilerim içindede yaramaz ve zeki olanlarını severim..

meriçin saçları ne alemde..uzadımıı..avatarındaki resimde hiç saçı yok gibii..

geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.

maşallah yusufa.daha iyi olmanıza sevindim.,

maşallah kağana.gülfem de kapı açılınca elini havaya kaldırıp haddiii diyo.

ay ya ev nasıl dağınık ama hiç birşey yapasım yok ecem uyuyo bende yemekleri koydum ama halim yok hiçç

ayneeen.

anam doğalgaz faturası geldi 375 kağıt ohhhh ne güzel ev 187 metre kare olunca fatura böyle oluyor ......

benim evim 90 metre kare aynı fatura geliyo.

selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?

bizimki emzik niyetine sanıırm gece doyunca emmek istiyo.

gece beslenmesini bırakmış olabilir burcu..kağan gece 12 gibi 200 cc içer uyur..sonra saat 6 da içer..

arada geceleride kalkıoo..ama suyla kanmıyorr..mutlaka bi fırtta olsa mama içiyorr..

Ayshe+, bigudi54, burcu_arda, denizela+, ebalperen, EDAAAA, eftelyasu+, Esennn, gulfemim, namem, roseberry, tugbiş123+

bütün kızlar toplandıkkkk

ben mutfağa geçeyim.aklımda bişey de yok.canım da istemiyo.eşim de geç gelecek zaten.amaaaaaaaaaaan ne sıkıntılıyım ya.
az yazın dicem ama baya da kalabalık olmuşuz.
görüşürüz.

benn çokk enerjikimmm vallaaa..allahımm hergün bu çocuk böyle uyusaaaa daha ne isterimmm...süper bi geceeydiiii

bende seviyorum ayşecim hareketli çocuğu..
baştan beri hatta karnımdaykende öyleydii..
tekmeleri masalahh yanii.
ama bu aralar zıvanadan çıktı ytişemiyorum
elini tutsam ayağıyla bişi yapıyo hehe
bir yerine bişi olcak diye korkuyorum walla..

yok yok saç ufacıkk ufacıkk..
kabak kızım benim..
bende babası da öyleymiş. bebekken..

gülercimm..

evde sıkılmayın yaa..eğer hava güzelse orda..gülfemide al dışarı çıkın..çok ii gelir vallaa..gülfemde açılır..en azından balkona çıkın..ben hergün kağanı balkona çıkarıomm..saat 12 de çocuklar okula gidioo..balkonda onları izleyip addiii diyozz..

hihiii..bizim saçları meriçe verelimm..yine papaz oldukk..saçlar fena uzadııı..terliyorr..ama kıyamıyorumdaa..8 aylıkken traş olmuştuu yinee olması lazımm..her 2 ayda bir tıraşımız geliooo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…