2009 Nisan Anneleri

hihiii..bizim saçları meriçe verelimm..yine papaz oldukk..saçlar fena uzadııı..terliyorr..ama kıyamıyorumdaa..8 aylıkken traş olmuştuu yinee olması lazımm..her 2 ayda bir tıraşımız geliooo:)))

evet:) masallah çok yakışıyor saçlarıı ama...
çıkar ama 1 yaşını geçer:)
doğum gününde çok saçlı olamayacak hehe..
benim de öyleymiş...

sabaha kadar uumadık ateşi vardı azıcık kızımın..
diş geliyor sanırım yarın doktora götüreceğim..
bişicik yemior zayıfladı bu aralar..
kıyamam bebeğim benim.

valla evde olmak tembel tembel oturmak ve hatta koltuk üstünde kızımla uyuklamak isterdimm

gece beslenmesini bırakmış olabilir burcu..kağan gece 12 gibi 200 cc içer uyur..sonra saat 6 da içer..

arada geceleride kalkıoo..ama suyla kanmıyorr..mutlaka bi fırtta olsa mama içiyorr..
zaten pek bi iştahlıydı:) kayra saat 10 gibi gece muhallebisi yiyo sabahta 9 gibi kahvaltı bide 7-8 kez uyanır ve ayakta sallanmak ister ne zaman düzelicek bu kalkmalar yaa

danone nin pudingler varya onlara bayılıyo kayra yani bıraksam 2 paketi bitiricek evde yapıyorum beğenmiyo bi zararı olurmu sizce

ohhhh ne güzelllll..çabuk çabukk evii toparlaaa...sultan baskınn yapıooooD
valla ev savaş alanı gibiydi ama sultan yabancı değil ne yapalım oturduk kahve içtik gitti ii oldu valla:)))

ohh tubiş cimm keyif sizinn bursalılar daha aktif canımmmmm kıskandım vallaa yokki bi kahve ısmarlayanım

evet cnm ya gel sen buraya ben sana ısmarlarım şekerim:))

bu arada ecemle kağan arasındada 1 gün varmışş..7 nisan mıı??

evet cnm ecem 7 nisan:))

selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?

alıntı yapıp yazmıştım ama gitmemiş yusuf 6 aydan beri geceleri sadece süt içiyor ve kahvaltısını yapması 12 yi buluyor.........

danone nin pudingler varya onlara bayılıyo kayra yani bıraksam 2 paketi bitiricek evde yapıyorum beğenmiyo bi zararı olurmu sizce

sen bilirsin ama bence verme içinde koruyucu maddeler var danoneye ben hiç güvenmiyorum..........

canım güneş var ama şiddeli rüzgar da var.bronşit olduğundan beri dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum.bi yaz gelse.

zaten pek bi iştahlıydı:) kayra saat 10 gibi gece muhallebisi yiyo sabahta 9 gibi kahvaltı bide 7-8 kez uyanır ve ayakta sallanmak ister ne zaman düzelicek bu kalkmalar yaa

ay sen de mi bizdensin.ben 7 ye razı oldum biliyor musun.bi kere saydım 15 kere kalkıp yatmışız.ve evet hepsinde de ayağımda sallayıp uyuttum.kafamçokkarıştı

ben pek verme taraftarı değilim açıkcası.

meriç geceleri meme emiyor uyandığında..
kesin 2 kere kalkıyor 1 de yatıyor 6da ben kalkıyorum.
5 saatlik arada enaz 2..
2den fazla da kalkıyor tabii.

hımm vermiyim o zaman bende.çok saolun kızlar yaa burası ne güzel bi site tüm içtenliğimle söylüyorum bunu herkes çok samimi içten bi dost gibi hertürlü sorunlar sorular cevap buluyo dertler paylaşılıyo.ben pek yazamıyorum fırsatım olmuyo ama takip etmeye çalışıyrum sizleri.

az önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........

bizde genetik böbrek rahatsızlığı var annemin böbreğinin biri küçük benimde öyle ve daha sonra böbrek yetmezliğine kadar gidiyor annemin durumu hiç iyi değil tansiyon hastası işin kötüsü yusufumunda karnımdayken böbreğinin birisinin küçük olduğunu öğrendim dünyam yıkılmıştı ultrasonla bakıldı doktorumuz bir yaşında sintigrafi istedi 1 yaştan önce ilaçlı oldu için zarar verir dedi hep diken üstündeyim benimde böbreğimin biri çok az çalışıyor doktor ağrı yaparsa alırız dedi ama bana yüksek tansiyon yapıyor ve biz her ilacı içemiyoruz karaciğerden atılan ilaçları kullanabiliyoruz ........

hamileliğim çok zor gemişti protein atılımım 600-700 çıkıyordu 6 ay tansiyon ilacı kullanmıştım inşallah oğluşuma bişey olmaz haberi alınca kalbim çarptı biz türk böbrek vakfına gidiyoruz annemle 3 ayda bir tahlilleimiz yapııyor elimizde 24 saat toplanmış idrarla çok komik oluyor..........

ay çok üzüldüm ya.umarim bişi olmaz..
üzüntünü hissettim için cız etti derler yaa..
öyle oldu..
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…