hihiii..bizim saçları meriçe verelimm..yine papaz oldukk..saçlar fena uzadııı..terliyorr..ama kıyamıyorumdaa..8 aylıkken traş olmuştuu yinee olması lazımm..her 2 ayda bir tıraşımız geliooo:)))
zaten pek bi iştahlıydı:) kayra saat 10 gibi gece muhallebisi yiyo sabahta 9 gibi kahvaltı bide 7-8 kez uyanır ve ayakta sallanmak ister ne zaman düzelicek bu kalkmalar yaagece beslenmesini bırakmış olabilir burcu..kağan gece 12 gibi 200 cc içer uyur..sonra saat 6 da içer..
arada geceleride kalkıoo..ama suyla kanmıyorr..mutlaka bi fırtta olsa mama içiyorr..
valla ev savaş alanı gibiydi ama sultan yabancı değil ne yapalım oturduk kahve içtik gitti ii oldu valla:)))ohhhh ne güzelllll..çabuk çabukk evii toparlaaa...sultan baskınn yapıooooD
ohh tubiş cimm keyif sizinn bursalılar daha aktif canımmmmm kıskandım vallaa yokki bi kahve ısmarlayanım
bu arada ecemle kağan arasındada 1 gün varmışş..7 nisan mıı??
selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?
danone nin pudingler varya onlara bayılıyo kayra yani bıraksam 2 paketi bitiricek evde yapıyorum beğenmiyo bi zararı olurmu sizce
gülercimm..
evde sıkılmayın yaa..eğer hava güzelse orda..gülfemide al dışarı çıkın..çok ii gelir vallaa..gülfemde açılır..en azından balkona çıkın..ben hergün kağanı balkona çıkarıomm..saat 12 de çocuklar okula gidioo..balkonda onları izleyip addiii diyozz..
zaten pek bi iştahlıydı:) kayra saat 10 gibi gece muhallebisi yiyo sabahta 9 gibi kahvaltı bide 7-8 kez uyanır ve ayakta sallanmak ister ne zaman düzelicek bu kalkmalar yaa
danone nin pudingler varya onlara bayılıyo kayra yani bıraksam 2 paketi bitiricek evde yapıyorum beğenmiyo bi zararı olurmu sizce
az önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........
bizde genetik böbrek rahatsızlığı var annemin böbreğinin biri küçük benimde öyle ve daha sonra böbrek yetmezliğine kadar gidiyor annemin durumu hiç iyi değil tansiyon hastası işin kötüsü yusufumunda karnımdayken böbreğinin birisinin küçük olduğunu öğrendim dünyam yıkılmıştı ultrasonla bakıldı doktorumuz bir yaşında sintigrafi istedi 1 yaştan önce ilaçlı oldu için zarar verir dedi hep diken üstündeyim benimde böbreğimin biri çok az çalışıyor doktor ağrı yaparsa alırız dedi ama bana yüksek tansiyon yapıyor ve biz her ilacı içemiyoruz karaciğerden atılan ilaçları kullanabiliyoruz ........
hamileliğim çok zor gemişti protein atılımım 600-700 çıkıyordu 6 ay tansiyon ilacı kullanmıştım inşallah oğluşuma bişey olmaz haberi alınca kalbim çarptı biz türk böbrek vakfına gidiyoruz annemle 3 ayda bir tahlilleimiz yapııyor elimizde 24 saat toplanmış idrarla çok komik oluyor..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?