az önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........
bizde genetik böbrek rahatsızlığı var annemin böbreğinin biri küçük benimde öyle ve daha sonra böbrek yetmezliğine kadar gidiyor annemin durumu hiç iyi değil tansiyon hastası işin kötüsü yusufumunda karnımdayken böbreğinin birisinin küçük olduğunu öğrendim dünyam yıkılmıştı ultrasonla bakıldı doktorumuz bir yaşında sintigrafi istedi 1 yaştan önce ilaçlı oldu için zarar verir dedi hep diken üstündeyim benimde böbreğimin biri çok az çalışıyor doktor ağrı yaparsa alırız dedi ama bana yüksek tansiyon yapıyor ve biz her ilacı içemiyoruz karaciğerden atılan ilaçları kullanabiliyoruz ........
hamileliğim çok zor gemişti protein atılımım 600-700 çıkıyordu 6 ay tansiyon ilacı kullanmıştım inşallah oğluşuma bişey olmaz haberi alınca kalbim çarptı biz türk böbrek vakfına gidiyoruz annemle 3 ayda bir tahlilleimiz yapııyor elimizde 24 saat toplanmış idrarla çok komik oluyor..........
az önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........
bizde genetik böbrek rahatsızlığı var annemin böbreğinin biri küçük benimde öyle ve daha sonra böbrek yetmezliğine kadar gidiyor annemin durumu hiç iyi değil tansiyon hastası işin kötüsü yusufumunda karnımdayken böbreğinin birisinin küçük olduğunu öğrendim dünyam yıkılmıştı ultrasonla bakıldı doktorumuz bir yaşında sintigrafi istedi 1 yaştan önce ilaçlı oldu için zarar verir dedi hep diken üstündeyim benimde böbreğimin biri çok az çalışıyor doktor ağrı yaparsa alırız dedi ama bana yüksek tansiyon yapıyor ve biz her ilacı içemiyoruz karaciğerden atılan ilaçları kullanabiliyoruz ........
hamileliğim çok zor gemişti protein atılımım 600-700 çıkıyordu 6 ay tansiyon ilacı kullanmıştım inşallah oğluşuma bişey olmaz haberi alınca kalbim çarptı biz türk böbrek vakfına gidiyoruz annemle 3 ayda bir tahlilleimiz yapııyor elimizde 24 saat toplanmış idrarla çok komik oluyor..........
çok rüzgar var bugün.ben de gülfme ilk kez tv açtım.ya eşim çok kızar duyarsa ama ne güzel azıcık rtahat ettim.
canım çok geçmiş olsunaz önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........
geçmiş olsun..sabaha kadar uumadık ateşi vardı azıcık kızımın..
diş geliyor sanırım yarın doktora götüreceğim..
bişicik yemior zayıfladı bu aralar..
kıyamam bebeğim benim.
gece dediğin 12 gibi falansa keremde uyuduktan sonra reddediyor mamayıselam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?
aman hiç gerek yoktu çocuğun oyuncakları dağılcak tabi yabancı değiliz boşveeeeeeeeerohhhh ne güzelllll..çabuk çabukk evii toparlaaa...sultan baskınn yapıooooD
aynen bizdede öyle yetişmiyorçorbadan sonra eline elma dilimi verdim şimdi onu geveliyorr..onuda yesinde üzerine öyle değişecem artıkk..abartmıyorum..2 günde bir çamaşır yıkanıyor bizdee..
bu saatten sonra yürüsün vallla bide emeklemesini çekemem:)biz biraz tembeliz 2 hafta olmadı emeklemeye başlaması yürümesi de geç olcak galiba.bizimki biri dış kapıyı açsın çıldırıyo kahkahalar gülücükler dün sabah babasıyla ekmek almaya gitti çıldırdı çıldırdı görmeniz lazım.çok gezenti kızımm aynııı anası :d
heheh:))çok komik yaa tutucam diye üzerine atlıyo o da patlıyo tabi bi gülüyo bi bakıp kalıyo şaşırdı :) ama heryer dalin koktu mis gibi mutfakta :)
çok kötü biir durum Allah acil şifa versinaz önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........
annesi gelecek ya sultan temizlik işine girmiş dip köşe hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?