2009 Nisan Anneleri

çok üzüldüm ya.Allahım yardımcıları olsun.bizlere yaşatmasın inşallah.size de şifa versin canım.inşallah yusuf da herşey normal olur.

çok rüzgar var bugün.ben de gülfme ilk kez tv açtım.ya eşim çok kızar duyarsa ama ne güzel azıcık rtahat ettim.

allahım tez zamanda acil şifalar versin.çook zor yaa rabbim kimselere böyle bişey yaşatmasın sizede bişey olmaz inşallah canım allah korusun

canım yaa çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin sen de üzme kendini kıyamam yaa

Esen Meriç inde inşallah dişinden dolayıdır iki gündür Kayra da da 38 dereceyi geçmeyen bir ateş ve huzursuzluk ve iştahsızlık var doktorlar ilgisi yok diyor ama bencede dişinden dolayı

çok rüzgar var bugün.ben de gülfme ilk kez tv açtım.ya eşim çok kızar duyarsa ama ne güzel azıcık rtahat ettim.

canım bizim tv hep açık ama kayra sadece reklamlar başlayınca bakıyo başka zaman kafasını çevirip bakmaz bide yemek saatinde yumurcak tv açılıyo anca öyle rahat yedirebiliyorum.

biz gezip geldik hava güzel..birde şu deterjenlı su dolu oyuncaklar var ya baloncuk oluyo üfleyince onlardan aldım bakalım ela ne yapcak tabi içindeki suyu boşalttım yeni su ve dalin koydum heheeh..titiz anne..dur bi yapayım ne yapacak :)

çok komik yaa tutucam diye üzerine atlıyo o da patlıyo tabi bi gülüyo bi bakıp kalıyo şaşırdı :) ama heryer dalin koktu mis gibi mutfakta :)

saat 5 olmuş benimki sabah yediği 2 -3 kaşık kahvaltıyla duruyor kıymalı havuçlu şehriye çorbası yapmıştım yemedi süt muz bebe bisküvi karışım yaptım onuda yemedi ben yedim bu gidişle kilo alıcam.........

slm kızlar annemdeyim
kerem öyle yaramaz olduki hastalık çocuğun huyunu suyunu değiştirdi

canım çok geçmiş olsun(

sabaha kadar uumadık ateşi vardı azıcık kızımın..
diş geliyor sanırım yarın doktora götüreceğim..
bişicik yemior zayıfladı bu aralar..
kıyamam bebeğim benim.
geçmiş olsun..
selam herkese bişey sorabilirmiyim size oğlum artık geceleri hiiç bişey içmiyo bir iki yudum sudan başka sizlerinkiler nasıl acaba?
gece dediğin 12 gibi falansa keremde uyuduktan sonra reddediyor mamayı

ohhhh ne güzelllll..çabuk çabukk evii toparlaaa...sultan baskınn yapıooooD
aman hiç gerek yoktu çocuğun oyuncakları dağılcak tabi yabancı değiliz boşveeeeeeeeer

çorbadan sonra eline elma dilimi verdim şimdi onu geveliyorr..onuda yesinde üzerine öyle değişecem artıkk..abartmıyorum..2 günde bir çamaşır yıkanıyor bizdee..
aynen bizdede öyle yetişmiyor

bu saatten sonra yürüsün vallla bide emeklemesini çekemem:)

çok komik yaa tutucam diye üzerine atlıyo o da patlıyo tabi bi gülüyo bi bakıp kalıyo şaşırdı :) ama heryer dalin koktu mis gibi mutfakta :)
heheh:))

çok kötü biir durum Allah acil şifa versin

tuğba nerde ya tuğba ecrin?

deniz,elanın odası çok güzel....
sağlıkla,huzurla yatsın odasında....
ama birşey dikkatimi çekti:)
kapı süsünü kapıya, çivi çakmamak için mi takmadın?
eğer öyleyse pembe organze kurdeleyle kapıya takabilirsin.
bende egenin kapısının üzerindeki süsleri çift taraflı bantla yapıştırdım.

sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için allah nasip ederse simay için bu akşam gusül abdesti alıp salat-ı tefriciye başlıcam çok iyi bir salat iyileşmesi için.........

ay valla belim koptu oturma odasının seklını degıstırdım
sultan gıttı bana bi enerjı geldı he he he
hakıkaten ya adaş nerelerde bugün hiç gormedım
seherde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…