deniz yanlış anladın heralde ben anneme geldim gelirkende tuğbaya kahve içmeye uğradım:))
eheheh
sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için allah nasip ederse simay için bu akşam gusül abdesti alıp salat-ı tefriciye başlıcam çok iyi bir salat iyileşmesi için.........
ohhh ne güzel şirvancım bizimde çok uzun zaman oldu gece dışarı çıkmadığımız ecem doğduğundan beri çıkmadık hiç eğlenmeznize sevindim
kız biz sevgililer günü kutlaması yapmadık... Sadece ona denk geldi..mrb
demir ispanagi sarimsakli yogurtlu yiyoooo gercekkk::)))
mirayin odasi cok guzel masallah
10aya giren tum bebislere de masallahhhh
sirvan dayan canimmmmmmm
dun eylenen herkesi kutluyorum zira benim kocisin lugatinda o gun yazmiyooo
alay bile ediyoo
adam bi dogum gunu biliyoo
neyse onu es gecmiyooo barii::)))))
sen nerelerdesin bakıyım kaç gündür göremiyorum seni
çok komik yaa tutucam diye üzerine atlıyo o da patlıyo tabi bi gülüyo bi bakıp kalıyo şaşırdı :) ama heryer dalin koktu mis gibi mutfakta :)
saat 5 olmuş benimki sabah yediği 2 -3 kaşık kahvaltıyla duruyor kıymalı havuçlu şehriye çorbası yapmıştım yemedi süt muz bebe bisküvi karışım yaptım onuda yemedi ben yedim bu gidişle kilo alıcam.........
sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için allah nasip ederse simay için bu akşam gusül abdesti alıp salat-ı tefriciye başlıcam çok iyi bir salat iyileşmesi için.........[/QUOTE
Allah kabul etsin.
tuğba ne yaptın ya sende kendine iş aramışın:)
aaa sizde çok sıkı fıkı oldunuz.... Kıskanıyorum ama
saol cnm ewet kapıya asıcam da üşengeçlik işte :)deniz,elanın odası çok güzel....
sağlıkla,huzurla yatsın odasında....
ama birşey dikkatimi çekti:)
kapı süsünü kapıya, çivi çakmamak için mi takmadın?
eğer öyleyse pembe organze kurdeleyle kapıya takabilirsin.
bende egenin kapısının üzerindeki süsleri çift taraflı bantla yapıştırdım.
deniz yanlış anladın heralde ben anneme geldim gelirkende tuğbaya kahve içmeye uğradım:))
eheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?