2009 Nisan Anneleri

hihihihhi geldim geldim burdayım benim annem gelicek sabah denize söyledim annem gelecek temizlik yapıyorum diye.annemi aldık otogardan odan forum istanbula gittik ecrine ve yeğenime eş şort bahçevan aldım.az önce geldik eve anne ben bi arkadaşlarıma bakayım dedim geldim hihi

aliyeyle görüştüm tam gaz çalışıyormuş cumartesi günü katiplik sınavına girecekmiş seleninde burnu akıyormuş .............

aman tuğba çok şükür geldin anlattın hehe..
hem gözünaydın annen gelmiş hem allah kavuştursun eşin için..

sağol denizcim.ecrin ananesini çok özlemiş kucağndan inmiyo gel kızım diyorum kafasını saklıyo annemin omuzunda :)
eşim gidiyor yarın 7 de uçağı mafoldumben

deniz ben yine bişey anlamadım hihihi var bi salaklık bende:)

kız tuğba ecrini demiş deniz biz anlayana kadar:)))

annesi derken sanırım ben ecemin kayınvalidesi oluyorum ya onu demek istedi:))
annemi maşallah iyi gördüm

:))))valla buda ii bağlama ama:)))

canım benim çok sevindim ne güzel anneciğin yanında ecrinde çok sevinmiş
cimcime baksana omuzlarından inmediğine göre:))

afiyet olsun bir fincan bana da ikram eder misin?
canım istedi ama kalkmaya üşeniyorum(((
eşim egeyle ilgileniyor fırsat bu fırsat rahatça takılıyım burda:)

sağol canım, kahve ne ki ben sana börekler açarım sonra nescafeleri içeriz iştahsız çocuklarımızda bize bakar kaydirigubbakcemile3

ben ciğer vermedim canım.
ege mamasını yemeden uyuduuykusunda denicem inş.içer...
bugün sadece 3 öğün zorla yedi nasıl kilo alıcaz bilmem ya!!!!

aysun geçmişte yazmıştım havuç tohumu diye iştahsız bebek ve çocuklara iyi geliyormuş diye eşime söyledim az önce demledim biberona koydum sende dene istersen.........

sağol canım, kahve ne ki ben sana börekler açarım sonra nescafeleri içeriz iştahsız çocuklarımızda bize bakar kaydirigubbakcemile3

ooooo oooo ellerine sağlık:)
canım hiçbirşey yemiyor mu bizim gibi?yoksa arasıra mı iştahsız oluyor?
kilosu ve boyu kaçtı?
bu arada ege bazen öğürüp kendini kusturmaya devam ediyorzorla yedirdiklerimde gitmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…