2009 Nisan Anneleri

benim oğlum çok iştahsız sayılmaz ama kilo çook az alıyo geçen ay chek up yaptırdı dr hiç bişey çıkmadı sadece yapısı bu zayıf olur dedi neyse sağlığında bi sorun yok ya ona şükrediyorum bu ay 500 gr almış 8 kg boyuda 70 cm

aysuncum benimki doğdu doğalı iştahsız beni emmeyi reddetti biberonda istemedi doğduğunda doktorumuz 3 saatte bir emzir demişti am benimki 5 saat aç kalıyordu ve istemiyordu ek besilere geçene kadar çok zorlandım bazı şeyler değişir dedim ama maalesef hiçbirşey değişmedi 5 saatte bir yedirmeye çalışıyorum ama istemiyor benimkinin kilosu 11 lerde boy 83 aaaaa çok iyi diyeceksin ama durum böyle

nasılsınız kızlar
elanın odası çok guzel gule gule kullanın canım
10. aylık olan kuzularımızı maşallah
esarcım allah şifa versın canım
tuğbacım annen gelmiş gözünaydın benım selende annanecı gıttımı gelmıyo gel deyınce eşinede allah kavuştursun dıyeyım şimdiden
sultancım annenın ıyı olmasına sevındım canım keremııtoda çok yaramaz olmuş işin zor zaten bebeğimin hasta olmasına değil huyunun değişmesine yanarım dermiş büyüklerimiz
valla ıspanalk konusu gecmiş ben selene verıyorum ama artık hiç bişeyi blendırdan geçirmeden çatalla ezıp verıyorum ben
eskişehirdede gemlıktede sık deprem oluyo desenıze ınsan korkuyo ya allah göstermesin
aliyeye sınavında başarılar dılerim selencikte inşallah bır an önce ıyıleşir
tuğbacım başına iş açmışsın canım ev deiştirmek kolay deildir ecem mama sandalyesını gule gule kullansın caım ama resmını göremedim

canım yemesi gerekeni yiyip kilo az alıyorsa sorun değil bencede.
egeye kalsa hiçbirşey yemek istemiyor ama su olsun lık lık içer....
kilosu 7.750(5 şubattaki kontrolümüzdeydi)
boyuda 70.5(

canım iştahsız ama 11 kilo mu??
boy 83 mü??
maşallahhhhhhhh
canım ama her öğün stres olsanda karşılığı mükemmel.
ben her ay kontrolde kilo almış olsun diye dua ediyorum.

selende aynı canıım yıyo ama kılo almıyo gecen ay ocakta 8700 kılo boyda 73 cm dı bu ay ne odu bılmıyorum

teskkur edrız tuğba teyzesı sayende gördüm ecem hanımın mama sandalyesınıı

allah yerim o ecemi çok güzel çıkmış maşallah eceme bakmaktan sandalyeye bakamadım
güle güle kullNSIN CNM BOL BOL YESıN SANDALYESıNDE..

seher kavurdum etleri yarın vermeye başlıcam bakalım tekrar teşekkürler et konusunda beni aydınlattığın için :) bende aklınıza uyup rondodan geçirmedim ıspanakları yarın ki kakasını görünce şok olmam inşallah
biz film izlicez inşallah ela izin verirse,öptüm sizi

bu dondolinodan bizde ecrin 2 aylıkken almıştık fakat hiç sevmedi içinde 1 2 kere uyumuştur en fazla bende ekliim resmini

canım yemesi gerekeni yiyip kilo az alıyorsa sorun değil bencede.
egeye kalsa hiçbirşey yemek istemiyor ama su olsun lık lık içer....
kilosu 7.750(5 şubattaki kontrolümüzdeydi)
boyuda 70.5(

canım bizim oğluşlar aynı ebatalar desene:) ben elimden geleni yapıyporum valla günde 6 öğün yedirmeye çalışıyporum anca bu kadar oluyo neyse bunada şükür. şimdi trt çocukta gece bahçesi var onu izliyo :))

ecem mama sandalyesini güle güle kullansın...........benim yusuf doğmadan aldığım ilk şey bu sallanan mama sandalyesiydi dondolino çok işime yarıyor ama benimki yükselmiyor önünde tablası var ama kendi kendine sallanıyor çok hoş melodileri var

valla benim 6 öğün yedirmem mucize olur 3 öğün saat 12 de kahvaltı 5 te çorba gece yatarken muhallebi yoğurt ve meyva arada kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…