bende 5 öğün vermeye çalışıyorum ama yemiyor.canım bizim oğluşlar aynı ebatalar desene:) ben elimden geleni yapıyporum valla günde 6 öğün yedirmeye çalışıyporum anca bu kadar oluyo neyse bunada şükür. şimdi trt çocukta gece bahçesi var onu izliyo :))
valla benim 6 öğün yedirmem mucize olur 3 öğün saat 12 de kahvaltı 5 te çorba gece yatarken muhallebi yoğurt ve meyva arada kaynıyor
bende 5 öğün vermeye çalışıyorum ama yemiyor.
ay ben bu konuda sıyırmış durumdayım
her öğünümüz berbat geçiyor ya ben ağlıyorum ya ege!!!
canım bir ara kayra reflü oldu her öğün kusuyodu hadiii sil baştan evin battığınamı zorlukla yediriyorum emeğimemi çocuğumun halinemi üzüliyim şaşırıyodum ağlıyodum bende mesela yılbaşı gecem sırf kusak temizlemekle geçti ama şimdi düzeldi allaha şükür he kilo alıyomu yine aynı:) boşver canım oğlun sağlıklıysa üzülme koca delikanlı olucaklar inşallah onlarda
aydınlattığın için saol tuğbacım bizde tuğbiş sanda işin içinden çıkamadık 2kişi:))hihihihhi geldim geldim burdayım benim annem gelicek sabah denize söyledim annem gelecek temizlik yapıyorum diye.annemi aldık otogardan odan forum istanbula gittik ecrine ve yeğenime eş şort bahçevan aldım.az önce geldik eve anne ben bi arkadaşlarıma bakayım dedim geldim hihi
şimdiden Allah kavuştursunsağol denizcim.ecrin ananesini çok özlemiş kucağndan inmiyo gel kızım diyorum kafasını saklıyo annemin omuzunda :)
eşim gidiyor yarın 7 de uçağı mafoldumben
bağlama olsun diye yazmadım kız aklıma öyle geldi:)))kız tuğba ecrini demiş deniz biz anlayana kadar:)))
:))))valla buda ii bağlama ama:)))
canım benim çok sevindim ne güzel anneciğin yanında ecrinde çok sevinmiş
cimcime baksana omuzlarından inmediğine göre:))
2 hafda 1 veriyorum ciğeri güzelce haşlıyorumyaa çocuklara ciğer veriyomusnuz? veriyosanız nasıl veriyosunuz acaba?
hatırlıyorum bi ara yazmıştn problem var aktırcaz diyebenim oğlum çok iştahsız sayılmaz ama kilo çook az alıyo geçen ay chek up yaptırdı dr hiç bişey çıkmadı sadece yapısı bu zayıf olur dedi neyse sağlığında bi sorun yok ya ona şükrediyorum bu ay 500 gr almış 8 kg boyuda 70 cm
saol sehercim bi şımarık oldu ki sorma...nasılsınız kızlar
elanın odası çok guzel gule gule kullanın canım
10. aylık olan kuzularımızı maşallah
esarcım allah şifa versın canım
tuğbacım annen gelmiş gözünaydın benım selende annanecı gıttımı gelmıyo gel deyınce eşinede allah kavuştursun dıyeyım şimdiden
sultancım annenın ıyı olmasına sevındım canım keremııtoda çok yaramaz olmuş işin zor zaten bebeğimin hasta olmasına değil huyunun değişmesine yanarım dermiş büyüklerimiz
valla ıspanalk konusu gecmiş ben selene verıyorum ama artık hiç bişeyi blendırdan geçirmeden çatalla ezıp verıyorum ben
eskişehirdede gemlıktede sık deprem oluyo desenıze ınsan korkuyo ya allah göstermesin
aliyeye sınavında başarılar dılerim selencikte inşallah bır an önce ıyıleşir
tuğbacım başına iş açmışsın canım ev deiştirmek kolay deildir ecem mama sandalyesını gule gule kullansın caım ama resmını göremedim
evet kerem i bile gümbür gümbür müzik sesinde uyuttu:)evet cnm yatıo müzik çalıo sallanıo ama çok ii oldu ya bugün keremşantide çok sevdi:))
ecrin imm benim kocaman oldun yaa maşallah
Eki Görüntüle 36352 buda bizim dondolinomuz
Eki Görüntüle 36353 buda kırmızı bisikletimiz gün içinde sürekli geziyoz evde
burdan kopmak zorr ama derss çalışmam lazımm ne yazıkkiiii..3-4 nisan sınavvvvv..
bu arada elif hiçç girmedii bugün değilmii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?