2009 Nisan Anneleri

14 şubat ı evde geçirecektik
arkadaşlar aradı recep ivedik e bilet aldık gelin diye annelerin ikiside rahatsız olduğu için eşimin teyzesine bıraktık daha öncede bırakmıştım seve seve bakıyo saolsun filmin bitmesine yakın telf bi baktım 20 cevapsz kudurmuş resmen...ağla ağla bi hal olmuş bişey anlamadık yani hemn gittik

Son düzenleme:

canım bizde dün eşimle kayınvalideme bıraktık alışverişe çıktık geldikki kayra ağlamış hep durmamış beni aramış bana aşırı düşkün bu aralar

burdan kopmak zorr ama derss çalışmam lazımm ne yazıkkiiii..3-4 nisan sınavvvvv..

bu arada elif hiçç girmedii bugün değilmii???

Sağol Ayşecim,merak etmişsin beni..
Bugün okuldan geldikten sonra annemle gezmeye gittik,aslında günüm de vardı ama ben gitmedim,annemle gittik.

mine kayrada ateli diye okudum sanki geçmiş olsun neden

sağol Sultan evet ateşleniyor dişinden diyoruz ama bakalım olmazsa yarın götüreceğiz
,kayrada bugün beni çok yordu hiç birşeyi kabul etmiyor yoğurt yemeye bayılırdı onu bile yemiyor sadece emmek istiyor ama süt az yetmiyor , ishal, arada ateşleniyor ve ellerini ağzına alıp sinirleniyor dişleri kaşınıyor ama 3 tane dişlik aldık hiç birini almıyor havuç verdim, internette temiz bezi soğutup verilebilir diyor onuda kabul etmiyor çok canı acıyor galiba bende elimden bir şey gelmiyor üzülüyorum keşke elimden daha fazlası gelse ,

burcuarda haklısın keremde öyle anneme babama bayılırdı bana gelmek ,stemezdi şimdi onları bile istemiyor
bi bursa buluşması mı yapsak hihihi:))

konuşmazsanız yemek yapmaya gidecem heee

Bugün acayip moralim bozuk ve sinirliydim.
Birincisi: 2.dönem ders programımız değişti,ben ilk saatlerimin boş olmasını istemiştim.Programı elime bir aldım ki bir günüm bile ilk ders boş değil.Üstüne de,tam ortada 2 ders boş.Yani 2 var 2 yok 2 var..Dalga geçer gibi.

ıkincisi: Tam programa sinirliyken birşey duydum.Okyldan bi kız öğrenci facebookta genital bölgesini,göğüslerini foto çekip yayınlamış,arkadaşları da görmüşler.Dersini girdiğim biri değildi,ayrıntısını bilmyrum,öğrenmek de istemedim.

Üçüncüsü de burada yazarak anlatılacak birşey değil,uzun biraz...

bizim dişte hiç ateş olmadı maşallah
bizde çok dişlik aldık ama hiçbirini ellemedi hep acayip şeylerle diş kaşımaya çalıştı mesela su şişenin tırtıklı kapağıyla

geçmiş olsun ishal çok kötü

aaaaaaaaa inanmıyorum yaa ilkokul öğrencisi hemde ne diyeceğimi bilemiyorum
ders programıda çok uyuz olmuş ya ilkder yada son ders boş olsaydı senin için daha iyi olurdu

3.yüde yaz merak ettim

program cok sinir olmus yaaaaa yazik sana
senin bransin neydi anim kiz kac yasindaki YAZIK YAAA DUNYA NEREYE GIDIYOR EVLATLARIM ICIN COK KORKUYORUM
RABBIM sen yavrularimizi seytanin ve ona uyanlarin serrinden koru

Valla kızlar,midem bulanıyor resmen aklıma geldikçe,iyice sapkınlıklar arttı,hiç de iyiye gitmiyor insanlık.Geçen de demişimtim galiba,2 tane kız çok normal bir şekilde foto koymuşlar,sanki erkek arkadaşı gibi kucak kucağa,el ele...

hoş geldın elıf senın için ne zor oldu şimdi 2 var 2 yok
2 dedığın için yorum yapması bıle zor mınıcık çocuk töbe töbe
esra yusuf gule gule kullansın eşyalarını
evet bencede artık bı bursa buluşması yapalım gene sultan senın işin zor desene bı yere bırakamıcan dınlenmek ıçın ben ılk defa dun selenı anneme bıraktım kendı ısrar ettı bızde eşimle gezdık bıraz sonra evde başbaşa geçirdik ama alışmışım ben ona ev boş geldı bu gun sabah kalkar kalkmaz gıttım almaya bı gördü nasıl zıplıyo yavrum anneme dedım bı daha bırakmam zor geldı oda guldu :))
ayse sana ıyı dersler çok çalışman lazım canım allah kolaylık versın bak nagıhan gıremıyo pek
mınecım kayrayada gecmiş olsun canım kuzucukların hasta olması zor

kızlar yusuf olmadan önce bi kitapta yatağa girmeden önce bi dua var onu okuyup hamile kalırsan doğacak olan çocuğa cin ve şeytanın şerri ölene kadar musallat olmaz diyordu biz yusufu yaparken okumuştuk inşallah öyle olur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…