Valla kızlar,midem bulanıyor resmen aklıma geldikçe,iyice sapkınlıklar arttı,hiç de iyiye gitmiyor insanlık.Geçen de demişimtim galiba,2 tane kız çok normal bir şekilde foto koymuşlar,sanki erkek arkadaşı gibi kucak kucağa,el ele...
kızlar yusuf olmadan önce bi kitapta yatağa girmeden önce bi dua var onu okuyup hamile kalırsan doğacak olan çocuğa cin ve şeytanın şerri ölene kadar musallat olmaz diyordu biz yusufu yaparken okumuştuk inşallah öyle olur........
ayy canım o listeyi yapmak öyle karışık öyle zorkikiz sultan hazir burdasin vaktin varsa su kim kimdir listemizi bi hale yola koysana
benim anladğım şu siz mirayla önde oturun :))Üçüncü de uzatmadan anlatmaya çalışayım.Bugün günümüz vardı ya,Ertuğrulkent teydi.3 kişiyiz,birimizde araba var,o da Beşevler tarafında.Cuma gününden konuşmuşltuk,nasıl gideriz diye,arabası olan ben sizi alırım ,ama arabada oto koltuğu var,arkaya biriniz sığarsınız,biriniz de öne oturursanız öyle gideriz demişti.
Bugün de konuşuyoruz nasıl gidelim diye,arabalı bizi alacaktı,2 kişi biz aynı mahallede oturuyoruz.Bizim mahallede oturan bana bir teneffüste gelip dedi ki
_Elifçiiim! bizim kız,çok hareketli,öne oturursak hiç düzgün durmaz,öndekileri karıştırmaya çalışır,ben arkaya oturayım.Miray nasıılll,o durur mu??
Bundan siz ne anladınız bilmiyorum ,belki ben çok kötü kalpliyimdir???
:))vallahi ben ara oldu onu da anlamadım zaten ama ilişkide euzu besmele çekmek gerekiyomuş ama bana yuhaf geliyo ya onuyaparken ne bileyim
iyi yapmışsın eklememekleYok Sultancım ekli değilim ben,hatta belki farketmişsinizdir ben soyadımdaki seslileri kaldırdım fcede,öğrenciler beni bulamasın diye.Zaten teklif etseler de kabul etmiyoruma artık.Olanları da sildim,birkaç tane sevdiğim öğrenicm var sadece.
Daha önce bir arkadaşım , o da öğretmen,onun öğrencileri onun fotolarını kaydedip,başka yerde mi ne kullanmışlar,çok kötü değil de,kendi bilgisayarlarında masaüstü mü ne,ondan bu facebook iyice tehlikeli olmaya başladı.Oradaki resimlerin kopyalanamıyor olması gerek bence,ama nasıl olur bilmiyorum??
hehehe neden kız tuhaf geliyor nihayetinde oda bi iş her işe başlarken euzü besmele çekilir ya
ya kızlar kardeşim var 17 yaşında 1,78 cm 105 kg falan ama b içim su resmini eklerim birazdann.2 ay önce falan düştü mervinende 3-4 basamak düşdü işde poposu üstüne 12 gün popom ağrıdı diince bizde normal dedik neyse annem doktora götürdü bugün ani fıtık acil ameliyat demiş.sinirlere baskı varmış ayak parmaklarındaki çok moralim bozuldu.RABBİM beterinden saklasın bugünlerimize şükürler olsun neyse kocam çağırıyo yarıon sabah anca okurum.çok öptüm lütfen akrdeşime dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?