2009 Nisan Anneleri

Allah ım sen çocuklarımızı koru akıllarını başlarından alma yaa
çok korkuyorum bende

bide sen de eklilermi öğretmenlerisin diye eklemişlerdir

hiç mi utanma yok buçocukların ailesi yok mu yaklava:

dua şuydu kızlar not edin bir yere 2.çocuk için

allahümme cennibnişşeytane ve cennibişşeytane ma rarektena

kiz sultan hazir burdasin vaktin varsa su kim kimdir listemizi bi hale yola koysana

Üçüncü de uzatmadan anlatmaya çalışayım.Bugün günümüz vardı ya,Ertuğrulkent teydi.3 kişiyiz,birimizde araba var,o da Beşevler tarafında.Cuma gününden konuşmuşltuk,nasıl gideriz diye,arabası olan ben sizi alırım ,ama arabada oto koltuğu var,arkaya biriniz sığarsınız,biriniz de öne oturursanız öyle gideriz demişti.
Bugün de konuşuyoruz nasıl gidelim diye,arabalı bizi alacaktı,2 kişi biz aynı mahallede oturuyoruz.Bizim mahallede oturan bana bir teneffüste gelip dedi ki
_Elifçiiim! bizim kız,çok hareketli,öne oturursak hiç düzgün durmaz,öndekileri karıştırmaya çalışır,ben arkaya oturayım.Miray nasıılll,o durur mu??
Bundan siz ne anladınız bilmiyorum ,belki ben çok kötü kalpliyimdir???

:))vallahi ben ne ara oldu onu da anlamadım zaten ama ilişkide euzu besmele çekmek gerekiyomuş ama bana tuhaf geliyo ya onuyaparken ne bileyim

Son düzenleme:
evli kimseler cinsel ilişki anında ne söylemeli?

1092- ıbn Abbâs (ra)’den rivâyete göre, şöyle demiştir: Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: “Sizden biriniz karısına cinsel ilişkide bulunacağı zaman şöyle desin: “Allah’ın adıyla Allah’ım! Bizi şeytandan uzak kıl ve onun şerrinden koru bize vereceğin neslimizden şeytanı ve şerrini uzaklaştır” der ve o ilişkiden bir çocuk meydana gelirse şeytan ona zarar veremez (ıbn Mace, Nikah: 16)
ž Tirmîzî: Bu hadis hasen sahihtir

kiz sultan hazir burdasin vaktin varsa su kim kimdir listemizi bi hale yola koysana
ayy canım o listeyi yapmak öyle karışık öyle zorki

benim anladğım şu siz mirayla önde oturun :))

Yok Sultancım ekli değilim ben,hatta belki farketmişsinizdir ben soyadımdaki seslileri kaldırdım fcede,öğrenciler beni bulamasın diye.Zaten teklif etseler de kabul etmiyoruma artık.Olanları da sildim,birkaç tane sevdiğim öğrenicm var sadece.
Daha önce bir arkadaşım , o da öğretmen,onun öğrencileri onun fotolarını kaydedip,başka yerde mi ne kullanmışlar,çok kötü değil de,kendi bilgisayarlarında masaüstü mü ne,ondan bu facebook iyice tehlikeli olmaya başladı.Oradaki resimlerin kopyalanamıyor olması gerek bence,ama nasıl olur bilmiyorum??

iyi yapmışsın eklememekle
şu facebook çok tehlikli gerçekten
hehehe neden kız tuhaf geliyor nihayetinde oda bi iş her işe başlarken euzü besmele çekilir ya

hehe o bana pek iş gibi gelmiyo da:)

Arkadaş akıllı ya,kendi çocuğu daha değerli tabi!!!
Bana dese ki,Elif ön tehlikeli,ben korkarım,sen oturursan otur,ya da arkada sıkışalım.
Ki arkada oto koltuğu olmadan yolculuk etmek de sakıncalı sonuçta,ama kar kardır diye düşünüyor herhalde.
Ya aslında burada en çok takıldığım insan ların neden kendilerini bu kadar çok düşündükleri,sonuçta 2si de bebek,insan birini düşünüorsa,onu akıl edebiliyorsa,diğeri için de düşünmeli bence yaa.

Bir de ben gitmiş olsaydım,Miray ı kucağına alıp severdi,ayyy,ne tatlı ,....bilmem ne muhaebbteleri,insanların 2yüzlülüklerine hiç tahammilüm yok,gitseydim,kesin onunla tartışırdım,gitmedim..

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bursasu, ceyo16+, EDAAAA, eftelyasu, eysan, Oakley, roseberry, sevdaazra, KK Pro Üyessengun+, TugbaEcrin+

ya kızlar kardeşim var 17 yaşında 1,78 cm 105 kg falan ama b içim su resmini eklerim birazdann.2 ay önce falan düştü mervinende 3-4 basamak düşdü işde poposu üstüne 12 gün popom ağrıdı diince bizde normal dedik neyse annem doktora götürdü bugün ani fıtık acil ameliyat demiş.sinirlere baskı varmış ayak parmaklarındaki çok moralim bozuldu.RABBıM beterinden saklasın bugünlerimize şükürler olsun neyse kocam çağırıyo yarıon sabah anca okurum.çok öptüm lütfen akrdeşime dua edin.

Kayra ya mama yedirdim hepsini kustu ne yapacağımı şaşırdım ishal, kusma iştahsızlık hafif ateş bunların dişle alakası varmı sizce yoksa başka bir sorun mu var şimdi doktor hemen antibyotik verir şaşırdım

geçmiş olsun kardeşine.tez zamanda iyileşir umarım.ameliyatı başarıyla geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…