cok gecmis olsun RABBIM kardesinin yardimcisi olsunya kızlar kardeşim var 17 yaşında 1,78 cm 105 kg falan ama b içim su resmini eklerim birazdann.2 ay önce falan düştü mervinende 3-4 basamak düşdü işde poposu üstüne 12 gün popom ağrıdı diince bizde normal dedik neyse annem doktora götürdü bugün ani fıtık acil ameliyat demiş.sinirlere baskı varmış ayak parmaklarındaki çok moralim bozuldu.RABBİM beterinden saklasın bugünlerimize şükürler olsun neyse kocam çağırıyo yarıon sabah anca okurum.çok öptüm lütfen akrdeşime dua edin.
sağol sultancım gitsin gelsin de şu belirsizlik bitsin gidecek miyiz kalacak mıyız..ben netteki resimleri hiç beğenmedim bakalım yarın eşim yollar resimleri.aydınlattığın için saol tuğbacım bizde tuğbiş sanda işin içinden çıkamadık 2kişi:))
şimdiden Allah kavuştursun
evet kerem i bile gümbür gümbür müzik sesinde uyuttu:)
ecrin imm benim kocaman oldun yaa maşallah
ben hep diyorum ben bu yeni nesilden haz etmiyorum çoğu emo tiki bilmem ne...saçma sapan akımlar..hadi o küçükmüş diyelim daha geçen kız kardeşimin anlattığına ne dersin kocaeli ünide okuyor benim kardeşim orda bir kız yurdunda kalıyor yurdun bilgisayarında yurtta kalan bir kızın çıplak resimlerini bulmuş yurt müdürü kız yüklemiş ekleyeceği yere eklemiş yada göndereceği yere göndermiş sonra unutmuş herhalde.poposunun resimleri çıplak resimleri...atmışlar yurttan.Bugün acayip moralim bozuk ve sinirliydim.
Birincisi: 2.dönem ders programımız değişti,ben ilk saatlerimin boş olmasını istemiştim.Programı elime bir aldım ki bir günüm bile ilk ders boş değil.Üstüne de,tam ortada 2 ders boş.Yani 2 var 2 yok 2 var..Dalga geçer gibi.
İkincisi: Tam programa sinirliyken birşey duydum.Okyldan bi kız öğrenci facebookta genital bölgesini,göğüslerini foto çekip yayınlamış,arkadaşları da görmüşler.Dersini girdiğim biri değildi,ayrıntısını bilmyrum,öğrenmek de istemedim.
Üçüncüsü de burada yazarak anlatılacak birşey değil,uzun biraz...
ailelerin haberi bile olmuyor çoğu zaman o yüzden çocuklar bilgisayar kullanacağı zaman oturduğunuz odaya koyun ve monitör size dönük olsun diyorlar.bir de programlar var çocuk klavyenin tuşuna dokunsa kaydediyor.bütün konuşmaları girilen siteleri herrşeyi...ben kurucam tabiki ecrin büyüyünce.Allah ım sen çocuklarımızı koru akıllarını başlarından alma yaa
çok korkuyorum bende
bide sen de eklilermi öğretmenlerisin diye eklemişlerdir
hiç mi utanma yok buçocukların ailesi yok mu yaklava:
bennnnnnnnnncccccciiiiilll.kendi çocuğunun canı var başkası ne yaaprsa yapsın..iyide ikiside bebek ya düşüncesizz kadınÜçüncü de uzatmadan anlatmaya çalışayım.Bugün günümüz vardı ya,Ertuğrulkent teydi.3 kişiyiz,birimizde araba var,o da Beşevler tarafında.Cuma gününden konuşmuşltuk,nasıl gideriz diye,arabası olan ben sizi alırım ,ama arabada oto koltuğu var,arkaya biriniz sığarsınız,biriniz de öne oturursanız öyle gideriz demişti.
Bugün de konuşuyoruz nasıl gidelim diye,arabalı bizi alacaktı,2 kişi biz aynı mahallede oturuyoruz.Bizim mahallede oturan bana bir teneffüste gelip dedi ki
_Elifçiiim! bizim kız,çok hareketli,öne oturursak hiç düzgün durmaz,öndekileri karıştırmaya çalışır,ben arkaya oturayım.Miray nasıılll,o durur mu??
Bundan siz ne anladınız bilmiyorum ,belki ben çok kötü kalpliyimdir???
aynen benimde o anda aklıma gelmez.zira çok spontan gelişen bir olay haydi bismillah diye başlanmıyorki :kedi::))vallahi ben ne ara oldu onu da anlamadım zaten ama ilişkide euzu besmele çekmek gerekiyomuş ama bana tuhaf geliyo ya onuyaparken ne bileyim
ya kızlar kardeşim var 17 yaşında 1,78 cm 105 kg falan ama b içim su resmini eklerim birazdann.2 ay önce falan düştü mervinende 3-4 basamak düşdü işde poposu üstüne 12 gün popom ağrıdı diince bizde normal dedik neyse annem doktora götürdü bugün ani fıtık acil ameliyat demiş.sinirlere baskı varmış ayak parmaklarındaki çok moralim bozuldu.RABBİM beterinden saklasın bugünlerimize şükürler olsun neyse kocam çağırıyo yarıon sabah anca okurum.çok öptüm lütfen akrdeşime dua edin.
burcuarda haklısın keremde öyle anneme babama bayılırdı bana gelmek ,stemezdi şimdi onları bile istemiyor
bi bursa buluşması mı yapsak hihihi:))
yapalım canım bende toplanırız bu sefer iyi olur:))
konuşmazsanız yemek yapmaya gidecem heee
Bugün acayip moralim bozuk ve sinirliydim.
Birincisi: 2.dönem ders programımız değişti,ben ilk saatlerimin boş olmasını istemiştim.Programı elime bir aldım ki bir günüm bile ilk ders boş değil.Üstüne de,tam ortada 2 ders boş.Yani 2 var 2 yok 2 var..Dalga geçer gibi.
İkincisi: Tam programa sinirliyken birşey duydum.Okyldan bi kız öğrenci facebookta genital bölgesini,göğüslerini foto çekip yayınlamış,arkadaşları da görmüşler.Dersini girdiğim biri değildi,ayrıntısını bilmyrum,öğrenmek de istemedim.
Üçüncüsü de burada yazarak anlatılacak birşey değil,uzun biraz...
ii akşamlarr kızlarrr.
bi bakıpp çıkıyımm dedim..ecemin mama sandalyesi çok güzell...bol bol yesin kocaman olsun kuzucukk..
kağanı yine uyuttuk 9 da bakalım devam mıı edecek uyancakmıı..
ben biraz ders çalışacam..eşiminde bilgisayarda işleri var onları yapacak..herkesi öpüyoruzz..
bol uykuluu huzurluu gecelerrr..opuyorumnanaktan
valla tuğbada girmese aydınlanacağı yoktu zaten:)))söylemeden geçemiycem..
sultan tugba ve deniz arasında geçen dialogg çokk komiktiii..kimse birbiiniii anlamıooo..okurken güldümmm hihihiii..saolsunnn tugba ecrinn aydınlatmışşşş..
valla tuğbada girmese aydınlanacağı yoktu zaten:)))
tekrarr öpüyorummmm by byyyyyyyyyyyyy güzellerrr..
Iii geceler
demir uyuduuu
kocis filmkoyuyooooo
:::)))))))
ben gidiyorummmm:::))))))
ccok yazmayin gozlerim acyooo okumaktannnn:::))))
bol uykulu gecelerrrr::)))
ecemi issiriyorummmmmmmm::)))))
ay alemsin ya hala gülüyorum:))evet ya hiç oturamadık iki laf anlatamadık zaten bu gidişle sultancım aramızda şeyini çıkarttığımız espri gerçekleşecek:))
ecem az önce kustu sürekli ağlıyor oynatmaya az kaldı doktorum nerdekaydirigubbakcemile2
olur canım sen tarih belirle biz dünden razıyız gezmeye :))sultan bu arada alıntı yaparken yanlış yere yazmışım belki görmezsin bencede yapalım bir bursa buluşması bende toplanırız kısmetse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?