2009 Nisan Anneleri

cok gecmis olsun RABBIM kardesinin yardimcisi olsun

sevdaazr kardeşine acil şifalar dilerim geçmiş olsun...
ay yavrum kıyamam ya bi doktora göste istersen hastalık falan olmasın

sağol sultancım gitsin gelsin de şu belirsizlik bitsin gidecek miyiz kalacak mıyız..ben netteki resimleri hiç beğenmedim bakalım yarın eşim yollar resimleri.

büyüdü ya teyzesi bugün forum istanbulda turladı babişkosu gezdirdi.5 6 yaşlarında çok tatlı bi çocuk vardı çok ilgi gösterdi ecrine o da hep ona doğru yürümek istedi.bizim kız olgunlardan hoşlanıyor :)

ben hep diyorum ben bu yeni nesilden haz etmiyorum çoğu emo tiki bilmem ne...saçma sapan akımlar..hadi o küçükmüş diyelim daha geçen kız kardeşimin anlattığına ne dersin kocaeli ünide okuyor benim kardeşim orda bir kız yurdunda kalıyor yurdun bilgisayarında yurtta kalan bir kızın çıplak resimlerini bulmuş yurt müdürü kız yüklemiş ekleyeceği yere eklemiş yada göndereceği yere göndermiş sonra unutmuş herhalde.poposunun resimleri çıplak resimleri...atmışlar yurttan.
ailelerin haberi bile olmuyor çoğu zaman o yüzden çocuklar bilgisayar kullanacağı zaman oturduğunuz odaya koyun ve monitör size dönük olsun diyorlar.bir de programlar var çocuk klavyenin tuşuna dokunsa kaydediyor.bütün konuşmaları girilen siteleri herrşeyi...ben kurucam tabiki ecrin büyüyünce.
bennnnnnnnnncccccciiiiilll.kendi çocuğunun canı var başkası ne yaaprsa yapsın..iyide ikiside bebek ya düşüncesizz kadın
:))vallahi ben ne ara oldu onu da anlamadım zaten ama ilişkide euzu besmele çekmek gerekiyomuş ama bana tuhaf geliyo ya onuyaparken ne bileyim
aynen benimde o anda aklıma gelmez.zira çok spontan gelişen bir olay haydi bismillah diye başlanmıyorki :kedi:

çok geçmiş olsun sevdacım İnşallah sorunsuz ve kolay atlatır.Allah şifa versin

Tuğba,haklıyım yani dimi düşündüklerimde..

Ben de çıkayım ,daha banyo yapacağım,sabah dersim offfffffffff,7:15 de evden çıkmam lazım,Allahtan evim okula yakın,5 dk en fazla,aynı mahallede.Sabah erken kalkacağımı düşündükçe stres yapıyorum.
Bendeki de iş,stres yapacağına git banyonu yap da yatsana dimi ama)

aa geri gelmişsinizz :) sevindim.sultan yinemi dünüre gittin bugün sen bakiim
elifcim haklısın tabikide.sinir olurum bencil insanlara.hayatta hep kendileri kaybeder aslında.

evet anneme giderken uğradım :))
bir kahve zor içtk vallahi ikiside mıyy mıyy yarım saat oturdum oturmadım kalktım :)

ay evet hemde başa çıkmış o topik ben burası diye direk girdim baktım meraklı yazmış şaşırdımm.

ay allahım ya ne günlere kaldık bunları duydukça okudukça
aklım çıkıyor allahım sen hayırlı evlatlar ver bizlere ya(

valla tuğbada girmese aydınlanacağı yoktu zaten:)))

Iii geceler
demir uyuduuu
kocis filmkoyuyooooo
:::)))))))
ben gidiyorummmm:::))))))
ccok yazmayin gozlerim acyooo okumaktannnn:::))))
bol uykulu gecelerrrr::)))

ecemi issiriyorummmmmmmm::)))))

saol didemcimm:))

evet ya hiç oturamadık iki laf anlatamadık zaten bu gidişle sultancım aramızda şeyini çıkarttığımız espri gerçekleşecek:))
ecem az önce kustu sürekli ağlıyor oynatmaya az kaldı doktorum nerdekaydirigubbakcemile2

elifçim bencede şu arkadaşının yaptığı ayıp seninki kötü niyet falan değil
kötü niyetli olan o bence herkezin evladı kıymetli bence gitmemekle çok iyi yapmışşın ben olsam bende gitmezdim böyle cin fikirli insanlardan nefret ediyorum!!!!!

tekrar ii geceler kızlarr..

9 dan berii tam 2 buçuk saat ders çalıştımm aferinn banaaaa..çok çalışkan gördüm kendimiiiiiii:))

sultan bu arada alıntı yaparken yanlış yere yazmışım belki görmezsin bencede yapalım bir bursa buluşması bende toplanırız kısmetse:))

geçmişede baktımm..kızdımmmm..hemdee çokk..

elifcim bugün gerçekten kötü bir günmüşş..arkadaşınıı çokk kınadımm..ne yanii tek kendi çocuğumu kıymetlii..çok çok ayıpp..

diğer pislikk iğrençç sapkınn şeyden vallahi midemm bulandıı.allahım hepimizin günahsız meleklerini bu sapkın insanlardan korusun..allaha emanetler sadecee....

evet aslında o malum işe başlarken besmele çekersen ibadet yerine geçermiş ama nerdee.insanın aklna gelmiyorr..:))

ay alemsin ya hala gülüyorum:))

sultan bu arada alıntı yaparken yanlış yere yazmışım belki görmezsin bencede yapalım bir bursa buluşması bende toplanırız kısmetse:))
olur canım sen tarih belirle biz dünden razıyız gezmeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…