2009 Nisan Anneleri

kızlar ben yatayım eşim yatıyor yarın çok erken koyulacak yola.zaten ecrin defalarca kalkıp uykusuz bırakacak da arada ne uyusam kardır.arkasından dua okuyup üfleyecek kadar şuurum açık olsun bari :)
iyi geceler olsun bol uykular olsun canlarım.

tugba ecrinnn...

o proğramdan bende kesinlikle kuracam..eşim bi proğram kurmuşş..girilen sitelerin görüntü ve adlarını kaydedioo..ama pek ayrınılı değil..

zaman çok kötüü.düşündükçe fena oluyorumm..oğlumuu herşeyden sakınırımm..

anasınıfında ve ilköğretim boyunca benimle aynı okulda olmasını istiyorumm..süt kuzusu gibi olmasın ama gözümün önünde olsun istiyorumm..gelecekle ilgilii ciddii kaygılarım ve planlarım varrr..

geçmiştee ben yemek yapmaya gidiimmm yazmamışmıydınnnn???saat 11 filan dııı..

burcuarda haklısın keremde öyle anneme babama bayılırdı bana gelmek ,stemezdi şimdi onları bile istemiyor
bi bursa buluşması mı yapsak hihihi:))

konuşmazsanız yemek yapmaya gidecem heee

bu mesajdııııııııııııııı...

bu mesajdııııııııııııııı...

hee bugün anneme gimeden ıspanak çıkarmıştm biraz yıkamıştımda ölece bırakıp gitmiştim
mutfakta o beni bekliyordu

kızlar konuşmazsa yemek yaparım yarına didim

hadi ben çıktım ii geceler öptümm

neysee güzellerrr..ben kaçarrr...başım dönüooo..

yeşilçay içiomm bu aralar o tansiyonumu düşürdü sanırımmm..

yada bu akşamki levrekten zehirlendimm...eşim balık alıp gelmişş..fırında yaptık yedikk..nefist..ama kağana vermedimmm..bayatsaa diee..yavrucumm balık yiyemioo doğru düzgünn..ton balığı veriomm ondada çinko fazlaa..

bugun annemdeydimmm dışarı cıktım bıraz dolaştım ordan arkadaşa kahve içmeye gıttım gldim ege halinden mmnun corbasını yedi öglen gıttık fotograf cektırdıkk

bi pozu ayakta alkış yaparkennnnnnn süperrr

yarın öglene kadar evdeyım

daha kesin degıl ama yengme gidebilirimm

gecmişi okuyamamdımmmmmmm

30 sayfa varr okursam sabahı ederim byeeeeeeeeeee

günaydın iyi haftalar hepinize kızlar:))

melek canım ya 5,30 mu?

malesef 5,30 ayaktaydıı ve akşam üzeri 4de uyudu bi daha ne oluyor bu cocuga anlamış degılım

bu aradaaaa biz bugün 10. ayımızı da bitirdikkk :))))
maşallahhh

ege yıyorr off cok sevreızz bizzzzz

ilk gunaydın bızden olsun sersem gıbıyım kalktık seloş kahvaltı ettı oynuyo (

günaydıııııııın babamızı yolcu ettik sabahın köründe o giderken ecrin uyuyordu.7.30 da uyandı ama ağlarken babaa diyor uykum kaçtı valla kalktık oynadık.şimdi kahvaltı edicek babasının kuzusuu

ehehe kronik sabahçılar deniz ben seher hepimiz burdayız :) bizimki uykusu açılmadan kahvaltı etmiyor yarım saat oynuyoruz sonra hampiti humputi mama yiyoruuzzz

Allah kavuŞtursun tuĞbacım hayırlısıyla gıtsın gelsın valla selen babası kılıklı kalkar kalkmaz kahvaltı vermzsen aĞlıyo zıllı

sende erken uyananlar kervanına katıldın yani sultancım
sevdacım bu arada unutmuşum söylemeyı gecmiş olsun canım allah acil şifalar versın

kızlar geçen gün biyerde okudum sabah kalkınca aç karna artı her saat başı falan 1 bardak sıcak su metabolizmayı aşırı hızlandırıomuş kilo verdiriomuş

günaydın...
ege az önce duvarın köşesine alnını vurdubuz koydum ve lasonil sürdüm ama şiştii ve morardı.
babasına çok düşkün oldu babası nereye ege oraya.......
babası yokkende ben nereye ege oraya:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…