2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
NAVRIS

aaa anacım nereye kayboldunuz....

geçmiş olsun cana...
çiçek bu arada facedeki fotolarına baktım canın çok yakışıklı, gözlerine de bayıldım.(maşallahhh)

ayyy canım benim oda mor suratlılar kervanına katılmaya başladı desene...
bizimkide suanlık yere düşüp kafayı vuruyor..sonra da ağlıyo.

krem şanti uyudu kahvaltı ediyim bari
afiyet seker olsun balım ...
geçmiş olsun ege ye
şirvan istersen kalkma bas bas bağrıyor sabahın köründe ya
horoz nede olsa...
aysuncum ege ye geçmiş olsun bizimkinin de dudağı patladı geçen ama hemen iyileşti
canada geçmiş olsun... o dudaklarını daha çok kanatır bunlar....

kızlar Esra girio mı KK ya o olaydan beri? küslük falan yok di mi?

yok kız giriyor tabii, niye girmesin ki ,, biz dost değilmiyiz.. arada bir kırgınlıklar olur, ama gelip geçer...
nisan anneleri öyle uzatmazlar konuyu....
çoçuklarınada bunu öğretecekler...
biz hepimiz birbirimizi seviyoruz... en azından ben öyle olduğuna inanmak istiyorum.

şirvan çok önce mor surat kervanına katılmıştı ama küçük çaplıydı:))))
şimdi işleri büyüttü:)))
ağlayınca içim bi fena oluyor ama((((

günaydın ..
regl olucam ve hormonlarım beynime saldırıyo resmen moral sıfır..her gece 10 kere kalkmaya devam sabah 6 da kalkmayada vücudum da bugün iflas etti yani ne enerji var ne psikoloji.. (
dün rondodan geçirmeden verdiğim ıspanaklar bugün aynen çıktı benim kızın sindirim problemimi var yoksa bu normal mi bilemedim..
elifin olayında en çok kadının gelip tenefüs arası söylemesine taktım..kadında mı öğretmen..sırf bunu söylemek için geldiyse garipp yani..oooof nasıl düzelicem ben bi hap içsem güzelleşsem o da uykulu olan vücuduma daha da uyku yaparsa nasıl durucam

berbat haberlerime devam edeyim..sabah 6 kalktık elayla salona gittik baby tv açtık..ela akşam yediğim ve uyuyuya kaldığım için orda unuttuğum çiğdem tabağını buldu vee halını ortasına boca etti kahkaha seslerinden anladım bişiiler yapıyo..
sonra size uzun uzun tüm bunları yazdım ve bacaklarımın arasından girerek neti kapattı ve zorla yazdığım herşey gitti..ben sabır sabır diye geziyorum o çevremde kahkaha atıp etrafı karıştırıyo şu an ..aman o gülsünde..

ayy sen yazınca görüntü gözümde canlandı )))))))
yapsın valla ohh canınada değsin

günaydın canlarım bu arada gece gözüme uyku girmedi kardeşimi düşünmekden.çok abartıyorum ama daha çok küçükk

aay ben hormonlarım tavan yaptı çok fenayım diyom bunlar bi de evimi pisleten canavarı sevip gülüyo..gelin yardım edin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…