dr mu verdi cnm kaç mg?
:roflol: :roflol: :sm_cool:berbat haberlerime devam edeyim..sabah 6 kalktık elayla salona gittik baby tv açtık..ela akşam yediğim ve uyuyuya kaldığım için orda unuttuğum çiğdem tabağını buldu vee halını ortasına boca etti kahkaha seslerinden anladım bişiiler yapıyo..
sonra size uzun uzun tüm bunları yazdım ve bacaklarımın arasından girerek neti kapattı ve zorla yazdığım herşey gitti..ben sabır sabır diye geziyorum o çevremde kahkaha atıp etrafı karıştırıyo şu an ..aman o gülsünde..
1 mg canım dr verdi 1 aydır kullanıorum valla kocamla da aram düzeldi adama sarıyodum stresimi ondan çıkarıyodum
:roflol: :roflol: :sm_cool:
topla anacım işin ne....
akşam çekirdek yiyon.. tembelliğinden toplamıyon..
böyle toplatırlar işte sana...
geçen günde bizimki saksıyı devirdi.. heryer toprak...
tel sarar yavrum tel sarar.. tel bulamazsa ne sarar...
saçma oldu ama aklıma geldi birden..
deniz mesela bak ben yarın regli olucam ama hiiç sinir stres yok
benimde bugün olmam gerek ama bir tık yok..
bakalım nezaman olacaz
anlıyorum ben seni kanka:)
hahaha süpermiş yaa onun için dr a gitmem gerekmez mi ben haptan değil bağımlılık yapmasından korkuyorum yani ne kadar içmem gerektiğine ne zaman azaltman gerektiğine o kadadr veriyo yaadeniz mesela bak ben yarın regli olucam ama hiiç sinir stres yok
anladım denızcım o zaman lusralı dene canım
şirvan hoş geldın canım baranda basladı yaramazlıklara desene bende her ay stres oluyodum ama 2 aydır yasmın kullanıyorum tam gunu gunune gelıyo bu ara yasmın bana kılo verdırdı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?