2009 Nisan Anneleri

herkeste kazalar var aysun hele bı yurursun sen o zaman gör selenın 2 boynuzu var bırı gecıyo bırı oluyo düşmekten ama hala pes etmıyo koca un gezıcek kızce şimdi tek elimi tutuyo öyle koca gun evı gezıyo yakında sahıle çıkarıcam bu bebeklerın hepsi babacı galıba sabah eşi iişe gidiyo selen nasıl ağlıyo ıkı göz ıkı cesme
aysuncum gecmiş olsun egeye
valla çiçek bende erken uyanır erken yatardım ama saat 11 de de yatsa selen sabaha kadar 50 kere kalkınca uyku falan alınmıyo
denızcım sabırlar dılıyorum canım sana

denız pasifrol de içebilirsin adet gerginliini falan alıyo hem bıtkısel

yaa ben normal günlerde normalimde bu dönem çok fena oluyorum 4 gün falan..o zaman bende de var bişii onu içiyorum..ama bağımlılık yapar mı diye korkuyorum ayda 2 kere içmek yapmaz herhalde..
sehercim haa pasiflora içmişim haa çay o çok hafif bana onuda denemiştim..regl dönemi ne salgılıyosak o hormon vücudumdan tamamen gitsin istiyorum belli ki hiç bi yararı yok :)

yaa deniz nerde dün de yoktu galiba..bu yeşil çayın tadı çook kötüymüş yaa zaten şekersiz içiyorum :)
saolun kızlar derdini azıcık anlatmak bile insanı rahatlatıyo..

günaydın arkadaşlar.
biz de bugün 6 :30 da kalktık.ama babamız evdeydi ona verdim 1 saat daha uyudum.şimdide onlar uyuyo.
gece kalk yat üşütüyorum heralde başım ağrıyo.

:roflol: :roflol: :sm_cool:
topla anacım işin ne....
akşam çekirdek yiyon.. tembelliğinden toplamıyon..
böyle toplatırlar işte sana...

geçen günde bizimki saksıyı devirdi.. heryer toprak...

1 mg canım dr verdi 1 aydır kullanıorum valla kocamla da aram düzeldi adama sarıyodum stresimi ondan çıkarıyodum

tel sarar yavrum tel sarar.. tel bulamazsa ne sarar...
saçma oldu ama aklıma geldi birden..

anlıyorum ben seni kanka:)

anladım denızcım o zaman lusralı dene canım
şirvan hoş geldın canım baranda basladı yaramazlıklara desene bende her ay stres oluyodum ama 2 aydır yasmın kullanıyorum tam gunu gunune gelıyo bu ara yasmın bana kılo verdırdı:))

ela bana doğru iki adım attı ilk defa çok güzelllll...
kim,ne,ben ne yazmıştım biraz önce..moralim mi bozuktu
allahım anne olmak ne deli işi bişey yaa çocuklar bi ağlatıyo 2 dk sonra güldürüyo

deniz mesela bak ben yarın regli olucam ama hiiç sinir stres yok
hahaha süpermiş yaa onun için dr a gitmem gerekmez mi ben haptan değil bağımlılık yapmasından korkuyorum yani ne kadar içmem gerektiğine ne zaman azaltman gerektiğine o kadadr veriyo yaa

ooh ii oluş sehercim ama bence kilo verdiren yürüyen selen cnm yasmin değil :)))

--------------------------------------------------------
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…