bence o yasmin değil... güzeller güzeli cadı kızın selen olmasın ..anladım denızcım o zaman lusralı dene canım
şirvan hoş geldın canım baranda basladı yaramazlıklara desene bende her ay stres oluyodum ama 2 aydır yasmın kullanıyorum tam gunu gunune gelıyo bu ara yasmın bana kılo verdırdı:))
oyyy maşallah ...ela bana doğru iki adım attı ilk defa çok güzelllll...
kim,ne,ben ne yazmıştım biraz önce..moralim mi bozuktu
allahım anne olmak ne deli işi bişey yaa çocuklar bi ağlatıyo 2 dk sonra güldürüyo
tamm ben de onu yazmıştım.. aynı şeyi düşünmüşüz kardeşşşhahaha süpermiş yaa onun için dr a gitmem gerekmez mi ben haptan değil bağımlılık yapmasından korkuyorum yani ne kadar içmem gerektiğine ne zaman azaltman gerektiğine o kadadr veriyo yaa
ooh ii oluş sehercim ama bence kilo verdiren yürüyen selen cnm yasmin değil :)))
canım ne güzel seninki emekliyormuş.. benimkinde emekleme bile yok..saol canım bnm.bnm cadık sadece emeklio geçde yürüyecekk keşke yürüse çok hevesleniyorum kızlar yaa
saol canım bnm.bnm cadık sadece emeklio geçde yürüyecekk keşke yürüse çok hevesleniyorum kızlar yaa
canım kardeşine çok geçmiş olsun..
bu arada geçmişi okuyamadığımdan tam bilmiyorum..
kardeşinin nesi var..
dert veren allah dermanınıda verilmiş..
kızlar geçenlerde birisi şalgam koymuştu yemeğine onu nasıl yapmıştı bende aldım da nasıl yapayım diye düşünüyorum, dün bizde annemdeydik önce işyerine uğradım benim işbaşı tarihim 1 mart a atıldı sanırım anneme ciğer yaptırdım verdim oğlişim yedi valla....
selamlar güzeller......geçmiş bölük pörçük aklımda kaldı....sevda kardeşine çok geçmiş olsun canım.....tuğbacım Allah kavuştursun canım.....sevgi bendim şalgam çorbası yapan:)).....1 büyük şalgam,1 havuç ve 1 tepeleme çorba kaşığı kırmızı mercimeği koyup kaynatıyorum ....sonra rondodada çekip tereyeğı ekliyorum....afiyet olsun alp demire......dün saat 8.30 a kadar çalıştım eve gidince pilim bitti tabi....bugün daha rahatım burdayım kısmetse:))
tatlım 2 ay önce düşmüşdü poposunun üstüne o zaman sinir sıkışması olmuş bel fıtığı olmuş acil ameliyat demiş doktor.ama daha 17 yaşında ve kiloluu doktor kilondan dolayı iyileşme sürecinden endişeliyim demiş
allah kavuştursunnnngünaydıııııııın babamızı yolcu ettik sabahın köründeo giderken ecrin uyuyordu.7.30 da uyandı ama ağlarken babaa diyor uykum kaçtı valla kalktık oynadık.şimdi kahvaltı edicek babasının kuzusuu
kıyamam gecmiş olsunnnnngünaydın...
ege az önce duvarın köşesine alnını vurdubuz koydum ve lasonil sürdüm ama şiştii ve morardı.
babasına çok düşkün oldu babası nereye ege oraya.......
babası yokkende ben nereye ege oraya:)))))
evt egde ıspanaklı böregi ve ıspanak ymegı cok sevıyor aynen cıkıyor kakadan.......günaydın ..
regl olucam ve hormonlarım beynime saldırıyo resmen moral sıfır..her gece 10 kere kalkmaya devam sabah 6 da kalkmayada vücudum da bugün iflas etti yani ne enerji var ne psikoloji..(
dün rondodan geçirmeden verdiğim ıspanaklar bugün aynen çıktı benim kızın sindirim problemimi var yoksa bu normal mi bilemedim..
elifin olayında en çok kadının gelip tenefüs arası söylemesine taktım..kadında mı öğretmen..sırf bunu söylemek için geldiyse garipp yani..oooof nasıl düzelicem ben bi hap içsem güzelleşsem o da uykulu olan vücuduma daha da uyku yaparsa nasıl durucam
ehehhe elaya bak sen bide gülüyoerrrrrrrrrrrberbat haberlerime devam edeyim..sabah 6 kalktık elayla salona gittik baby tv açtık..ela akşam yediğim ve uyuyuya kaldığım için orda unuttuğum çiğdem tabağını buldu vee halını ortasına boca etti kahkaha seslerinden anladım bişiiler yapıyo..
sonra size uzun uzun tüm bunları yazdım ve bacaklarımın arasından girerek neti kapattı ve zorla yazdığım herşey gitti..ben sabır sabır diye geziyorum o çevremde kahkaha atıp etrafı karıştırıyo şu an ..aman o gülsünde..
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce eski saglıga kavtatlım 2 ay önce düşmüşdü poposunun üstüne o zaman sinir sıkışması olmuş bel fıtığı olmuş acil ameliyat demiş doktor.ama daha 17 yaşında ve kiloluu doktor kilondan dolayı iyileşme sürecinden endişeliyim demiş
sen işi bırakıyordun hani..........canım hayırlısı olsun bakalım .. sen nasıl okadar uzattım öyle..
benle aynı gün değilmiydi.. :uhm:
tam zamanında gelmişsin .. çorba tarifini sormuşşlar sen damladın. kulaklarınmı çınladı kardeşşş
8:300 mu .. yaaa bana hak verdinizmi ..
ben 8:- 8:30 gibi evde oluyordum..
bu hafta satış müdürüne takılıyorum.
alltında şirket arabası var. ve annemlere çok yakın otuıruyor..
ben arabayla onun evinin oraya gidiyorum. onla birlikte şirkete gidiyorum.
yarım saat - 1 saat gibi evde oluyorum. rahat oldu böyle ama..
bakalım adam nekadar dayanacak..
tabii direk müşteriye giderse ben ortada kalıcam ..
gecmiş olsun....günaydın kızlar ya bu sabah eşim işe gitti bende ecemi yanıma aldım onun yanınada 2 tane yastık koydum baktım ecem uyudu bende rahat uyudum o gözlerini kapatınca 1 saat sonra falan bir ses ecem yerde((ya canım benim yine canı tatlı değil anlamadığım konu ne bir morarık var ne şişlik kızlar bişey olurmu acaba ya??ama keyfi yerinde
bu arada şu sinir hapından bende alayım dün gece gözüm kanlandı ve hala geçmedi eşim sinirsel diyo çok yıpratıyor ecem bu aralar hiç susmadan ağlıyor uyku yok allahım sabır kuvvet versin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?