2009 Nisan Anneleri

kıyamam ben ece'yee.ah canım dşcekler de kalkcaklarda öp annesi uf olan yerii

günaydınnn güzellerrrrr..

nasılsızınızzz..süperimmm bennn..hava atmak gibi olmasınn kağan 10 çeyrektee uyandıı..ve 9daa uyuduuu..allahımm negüzelll erken yatmasıııı..eşimde bende sevinçten çıldırıozz..yoksaa gece 12 ye kadar fıkır fkırr hiçdurmazdıııı............

sevdacım kardeşine çok geçmiş olsun
düşen kuzucuklara da geçmiş olsun

Son düzenleme:
ayşe çok sevindim ..bizim kız 4 aylıktan beri 9 a doğru uyurdu son 2-3 haftadır 11 e çekti veeeeee
eşimle sürekli kavga etmeye başladık resmen bende ne oldu bize diyorum sonradan jeton düştü ela akşam bizimle oturuyo ve oyun oynamak istiyo ee ben tüm gün oynamışım bunaldım eşim de yorgun yok sen bak yok sen tut giriyoz birbirimize ..bende ela ya 2 değil 1 uyku uyutmaya başladım gündüz 1 haftadır böyle ..şimdi tekrar 9 olmadan uyuyo :)) ela uyudu kavga bitii..ama bugün 2 uyku yapıcak sıpa yine geçe kalır

sevdacım kardeşine çokçok geçmişş olsun..üzüldüm..ama daha çok genç ya inşallah çabucak ii olurr..

tugba..eşin hayırlısı ile tez zamanda ii haberlerle dönsün inşalahhh..

tugbacım eceme geçmiş olsun..kağanı da ben önce yanıma alırdım şimdi alamıyorumm..çok deli yatar aynı benn..

ayşe valla maşallah ne diyim bizim kiler kötüye gidiyor seninkide düzeliyo ne güzel darısı başımıza:))9

valla deniz kağan çok fazla hareketlii..ne çay ne yemek hiçbişeyden zevk alamıyordu.saols
un eşimde erken geldiği için yardımcı oluyorda..yinede çok zorduu..şimdi durup durup gülesim gelioo..o kadar mutluyum yani..3 saat boş kalıomm die sevinçten ölecemm beee..bu sıpalar bizi ne hale getirdi..

arada 2 defa uyanıyorr 9 - 12 arasında..bende su yerine pekmez şerbeti içiriyorumm..hem kan yapar..2 defa 50 cc veriyorum..sabah 6 da mama..

ama şerbet çok susatıyor..uyanır uyanmaz cukkcukk su içiyor sıpacıkk..:)

denizcimm..

bende diyetteyimm ya..ben öle simit diyeti yapmıyomda..elma sirkesi ve yeşil çaya ağırlık verdim..tam 1 hafta oldu..1.800 gitmiş..haftada bir tartılcam..tam 60 oldum..

1 kilosu su ise 800 yağdır inşallahhh..

hehee inşallaah hepinize değsin o sihirli degnek..hepinizi anlayabiliyorumm yıpratıcı oluyo geç uyuyup erken kalkmak..

pazar akşamı böyle oldu..gezmeyee gittik 3 saat temiz hava bol oksijenn..allahım sevincim kursağımda kalmaz inşallaaah..hep böyle devav etsin lütfennn..

acıktımm..eşim artık 12 30 da geliyor..canım aşkım okul çıkışı camiye gidip öğleyi kılıp gelioo..eve gelince hiç vakit vermiyoz ana oğul hhihiiiiii..:))

kızlar bu kağan artık yürütece binmiyoo..dışından tutup öyle geziyoo..bazen hızlı hızlı sürüp düşcek gibi oluyorr..nerden çıktıysak bu artislikk..yürüteci gitmek isteği yere araç olarak kullanıyoo..kanepeye gidioo yürüteci bırakıoo eşşekkkk..

harıkaa ferah.....
Bizde 10. ayımızı bitirdik oleyyyy:sm_cool:
maşallahh

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlısı olsun araban
egede aynı yatak odasına gidiuor cekmeceleri acıyor cıkartıyor oraya gidiyorum topluom o mutfagı dagıtıyor arkasından toplamaktan yoruldumm

bende toplu oldumu sabha pek iş olmuyorrrrr
, denizela, dozkan, gulshenidil, sevdaazra+, TugbaEcrin, tugbiş123

melekimm yokk ben yoklayımmm bariii..
ehehhee

ben hiç blender kullanmadım yeri geldimi çtalla ezdimmm
daha öncede söylemiştim cocuk ,bebek, geviş refleksi olmazmış doktor söylemiştiiii bir pütürlü verıom maşallah yıyorrrr
elanın odası çok güzel çok şık bizimkinde winnie poohlar nemolar dolu yusufun çok ilgisini çekiyor geçen gün dönenceyi çeke çeke kırmış öyle seviniyorki sanki iyi bişey yapmış
izim dönenecee çöpe gideli cok oldu...... kırdıı oktannn zıpırrr bunlar yaaaa

bende blender kullanmadım hiççççççç

ege yatakta oturuyor uyanınca aglıyor ayaga kalkıyor köşe tutunuyor korkuyorum düşeck diye. allahım korusunnnnn

ne güzel.....

egenın üzerinde resimler olan 2 tane topu vardı o ufaklardan ısırıyor kopardtıyor yutacak delüüüü
hepsini attım babamız deniztopu aldı yumuşak

onunla oynuyozzzz

egede avcuna alıyor bakıyor atıyor agzına

bide ilk daha tatıyor azcık alıyor kaşıktan hoşuna gıderse yıyıor sıpaaa

çorbadan sonra eline elma dilimi verdim şimdi onu geveliyorr..onuda yesinde üzerine öyle değişecem artıkk..abartmıyorum..2 günde bir çamaşır yıkanıyor bizdee..
elmayı kabuklu vermelıymışızz vitamını ordaymış

çok yorgunummmmm
nişan nasıl gecti........

resimler eklede bakalım ..........

allahım korusun şifasını versın.....

çok rüzgar var bugün.ben de gülfme ilk kez tv açtım.ya eşim çok kızar duyarsa ama ne güzel azıcık rtahat ettim.
neden kız bizim tv hep acık çizgi film izliyorr kendisikonuşuyorr send erahat edersin tabi....

canım yemesi gerekeni yiyip kilo az alıyorsa sorun değil bencede.
egeye kalsa hiçbirşey yemek istemiyor ama su olsun lık lık içer....
kilosu 7.750(5 şubattaki kontrolümüzdeydi)
boyuda 70.5(
ege gün içinde 240 cc su bitiyor

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/15/4776.jpg

işte ecemin mama sandalyesi ,ille de tuğba teyzem eklesin siteye demiş ben ekledim hihi
cok güzel i günlerde kulannınnn

off kıyamam bende cok sıkılırım öle bişi olsa o yuzden bırakamıom korkuyommmm

dündü gecmişi okudummm

maşalalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

egede tutup yürüyo binince aglıyorrr

uyandı sıpaaaa

hazırlıcam onu yengeme gidicemmm 1 cocuklu ben byeeeeee

akşama gelırım

cok konuşmayın yaaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, bursasu+, gulshenidil, huzur84, NAVRIS+, SEAASIA, sevdaazra, tugbiş123, yaSelin

günaydın kızlar
bizde blendar hiç kullanmadık ben sadece normal sizin yemeklerden yiyebiliyorlarmı diye sordum bizim kız pilav felan yiyor çorbasıda içinde ekmek tavuk et parçaları oluyor onları yiyor elinde elma yiyor ama ıspanak yada kurubaklagil versem tükürür yemezzz

kağanda aynı melek..önce dilinin ucuyla azcık tadına bakar beğenirse yer paşazadee beğenmezse ağzını kilitlerrr..

bide eskiden yani 2 aylıkken filan kağan tv ye çok bakardı..şimdi nadir bakıyor..pek sevmiyo..benimde hoşuma gidio açıkcası..bi kaç reklamı var sadece..tv ye bakmaz ama çok konuşurumm paşaylaa..

artık kızınca elini kaldırııoo hededdedee filan diyoo..taşfırın erkekimm benimmm..

ii yapmışsın yeliz..bende baştan beri çatalla ezip yedirmeye alıştırdım..öyle yiyor..

geçen gün ıspanak yapmıştım ya..o sabahta yumurta yememişti..yumurtanın sarısı 1 küçük soğan ve ayçiçek yağı koydum..çok kuru olmayınca yiyor..

valla benimde kullanmadığım izinlerim duruyor daha....

bilmiş anacım bunlar.. bzimkide 2 elini tutmadan yürümüyor.. sağlancı sıpa

günaydınnnnnnnnnn

sen işi bırakıyordun hani..........

gecmiş .......

dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum

afiyet şeker olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…