harıkaa ferah.....
maşallahhBizde 10. ayımızı bitirdik oleyyyy:sm_cool:
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkıslarrrr..asıll haberrr..
dün pazardıı yaa..havada süperdiii..saat 1 de evden çıktık oğluş ben ve eşiimm..3 saat boyunca gezdikk..kağanda arabasındaa..
otantik bi çorbacı var burdaa..nefiss çorba yapıoo malum diyetteyimde oraya girdik..bizz mercimek kağana da tarhana çorbası aldık..açık hava çok ii geldii bitirdi koca kasseyii..
sonraa eve geldikkk..kağan akşam taamm 9da yattıııı..normalde 1 de yatan çocukkk..çok mutluyumm yaa..erken uyumasıı ne güzellmişşşş..kafayı dinledikk yaa..yayıla yaıla çayy içtikkk..
artık hergün sıpayı çıkarıp yoracammmm..
sabahta 10 da kalktııı..
hayırlısı olsun arabaninan varya saçma sapan bişi oldum iş yapamıyorum boş boş oturuyorum valla.bu arada kızlar dün sabah 9 da kalkdık kahvaltı falan yedik sonra mutfağa bi girdim ki mutfak fayanslarına bi dokunsanız valla parmağınız yapışır o kadar yağ olmuş ki en son 10 gün önce cifledim.ya eve gidiyorum 5 dk bile dinlenmeiyorum ama yinede evin işine yetişemiyorum.iş güç yapmakdan akşamları kk ya bile giremiyorum.çok moralim bozuluyor hiç bukadar fena olmamışdı evim.azra da emekliyo artık sürekli salonu falan temiz tutuyorum korkuyorum mikrop falan kapar die.halim perişan ayy ne agrasifim bu sabahh)))
şu çalışan bacılar bi akıl versin ne yapsın bu bacınız??
malen de kötü temizliki çağırcak pozisyonda değilim arabayı krediyle aldık başladı taksitler :S
bende toplu oldumu sabha pek iş olmuyorrrrrsevdacım allah yardımcın olsun vallaa..ben çalışmadığım haldee çok zorlanıyorumm..ben bide çok takıntılıyımdırr..gece yatmadan mutlaka heryer toparlanırr..kaymakkk gibiii yapılırrrr..mutfakk domestoslaa silinirrr..herşey derli toplu olsun derim..yapamayınca bende snir oluyorumm..akşamları kağanla babasıı 3 saat başbaşa kalıoo ben ders çalışıomm içeri bi giriomm harabeee...
ehehhee, denizela, dozkan, gulshenidil, sevdaazra+, TugbaEcrin, tugbiş123
melekimm yokk ben yoklayımmm bariii..
ben hiç blender kullanmadım yeri geldimi çtalla ezdimmmherkese günaydınn
kızlar sizin bebişler yemekleri nasıl yiyolar yani mesela ıspanak yaptınız hiç ezmeden öylece yiyolarmı evde pişen yemeği elif biliyorsunuz zar zor az yemek yiyor aslından pütürlü yeme sorunu yok elmayı ısısra ısıra yiyor pat kızartması ısırarak yiyorr ama yemeği öğle verince tükürüyor bende mecburen çorba yapıp içine tavuk et ekmek karıştırıp veriyorummm nasıl alıştırıcam yada elif için erkenmi
daha öncede söylemiştim cocuk ,bebek, geviş refleksi olmazmış doktor söylemiştiiii bir pütürlü verıom maşallah yıyorrrrİzindeyken Kayra yı doktora götürdüm. Bazen kusuyordu. Doktor kesinlikle blender kullanmayı bırakmamı söyledi. Eğer şimdi bırakmazsan 3 yaşına geldiğinde bir elmayı bile ısırarak yiyemez dedi. Artık herşeyi sadece ezip veriyorum yutuyo ve kusması da azaldı. Katı meyve sıkacağını da kullanmıyoruz cam rendeye geçtik.
izim dönenecee çöpe gideli cok oldu...... kırdıı oktannn zıpırrr bunlar yaaaaelanın odası çok güzel çok şık bizimkinde winnie poohlar nemolar dolu yusufun çok ilgisini çekiyor geçen gün dönenceyi çeke çeke kırmış öyle seviniyorki sanki iyi bişey yapmış
bende blender kullanmadım hiçççççççAy pardon opuyorumm elayiiii
canim ispanak butun cikiyooo merak etme onemli olan onun emilimi Posasi demekki cikiyooo
ben de cok blendar kullanmuyorum genelde catalla ezip veriyorum
meyveyide ksip eline veriyorum yiyooo
buyuk koparirsa tukuruyoo
tabi hep basini bekliyorum bisi yerken
allahim korusun melekleriniu::)))
ege yatakta oturuyor uyanınca aglıyor ayaga kalkıyor köşe tutunuyor korkuyorum düşeck diye. allahım korusunnnnnbeşiğide o kadar pahalıyaa aldıkkiii..acemilik işte niee dikkat etmedik sankii..
çocuk uyanıoo nasıl kalkıoo anlamıomm bilee birden ayakta..aşağı doğru sarkıyoo..allahtan yatağımın hemen yanında sesi çıkar çıkmaz uyanıyorum..biraz geç uyansam düşebilirrr..
beşimizdee daha gıcır gıcırr elanınkine çok benzioo..
ne güzel.....kızlar biz kağanla yakşalık 1 aydır..yere oturuozz..küçük bir topu var onu alıyoruzz..kağan bana atıyoo ben onaa..atarkenn de ATTIKKK diyorr..nasıl ustaca atıyoo ama yaa..
bide dış kapıyı açınca açtık diyor kapamak istemiyorr..
egede avcuna alıyor bakıyor atıyor agzınaçorbamızı binbir güçlüklee yedikk..çok piss bu oğlan yaa..ağzına veriyırumm..önce eline çıkarıp bakıoo sonraa ağzına atıyooo sıpaaa...
sizinkilerde böylemi yiyoo..valla bu yeme alışkanlığıı büyüyüncede böyle devam ederse rezill olruzz..çok kısıtlamakta istemiyorumm..yapma filan diomm anlamıyorr..
elmayı kabuklu vermelıymışızz vitamını ordaymışçorbadan sonra eline elma dilimi verdim şimdi onu geveliyorr..onuda yesinde üzerine öyle değişecem artıkk..abartmıyorum..2 günde bir çamaşır yıkanıyor bizdee..
nişan nasıl gecti........çok yorgunummmmm
allahım korusun şifasını versın.....az önce bir arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var allah göstermesin böbreklerinde kanser tümörü varmış alıcaklarmış böbreğini çoooooook üzüldüm kemoterapi görecekmiş en kısa zamanda ziyarete gidicem yıkılmış kız rabbim acil şifalar versin dua edin kızlar..........
bizde genetik böbrek rahatsızlığı var annemin böbreğinin biri küçük benimde öyle ve daha sonra böbrek yetmezliğine kadar gidiyor annemin durumu hiç iyi değil tansiyon hastası işin kötüsü yusufumunda karnımdayken böbreğinin birisinin küçük olduğunu öğrendim dünyam yıkılmıştı ultrasonla bakıldı doktorumuz bir yaşında sintigrafi istedi 1 yaştan önce ilaçlı oldu için zarar verir dedi hep diken üstündeyim benimde böbreğimin biri çok az çalışıyor doktor ağrı yaparsa alırız dedi ama bana yüksek tansiyon yapıyor ve biz her ilacı içemiyoruz karaciğerden atılan ilaçları kullanabiliyoruz ........
hamileliğim çok zor gemişti protein atılımım 600-700 çıkıyordu 6 ay tansiyon ilacı kullanmıştım inşallah oğluşuma bişey olmaz haberi alınca kalbim çarptı biz türk böbrek vakfına gidiyoruz annemle 3 ayda bir tahlilleimiz yapııyor elimizde 24 saat toplanmış idrarla çok komik oluyor..........
neden kız bizim tv hep acık çizgi film izliyorr kendisikonuşuyorr send erahat edersin tabi....çok rüzgar var bugün.ben de gülfme ilk kez tv açtım.ya eşim çok kızar duyarsa ama ne güzel azıcık rtahat ettim.
ege gün içinde 240 cc su bitiyorcanım yemesi gerekeni yiyip kilo az alıyorsa sorun değil bencede.
egeye kalsa hiçbirşey yemek istemiyor ama su olsun lık lık içer....
kilosu 7.750(5 şubattaki kontrolümüzdeydi)
boyuda 70.5(
cok güzel i günlerde kulannınnnhttp://i1002.hizliresim.com/2010/2/15/4776.jpg
işte ecemin mama sandalyesi ,ille de tuğba teyzem eklesin siteye demiş ben ekledim hihi
off kıyamam bende cok sıkılırım öle bişi olsa o yuzden bırakamıom korkuyommmm14 şubat ı evde geçirecektik
arkadaşlar aradı recep ivedik e bilet aldık gelin diye annelerin ikiside rahatsız olduğu için eşimin teyzesine bıraktık daha öncede bırakmıştım seve seve bakıyo saolsun filmin bitmesine yakın telf bi baktım 20 cevapsz kudurmuş resmen...ağla ağla bi hal olmuş bişey anlamadık yani hemn gittik
maşalalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgünaydınnn güzellerrrrr..
nasılsızınızzz..süperimmm bennn..hava atmak gibi olmasınn kağan 10 çeyrektee uyandıı..ve 9daa uyuduuu..allahımm negüzelll erken yatmasıııı..eşimde bende sevinçten çıldırıozz..yoksaa gece 12 ye kadar fıkır fkırr hiçdurmazdıııı............
kızlar bu kağan artık yürütece binmiyoo..dışından tutup öyle geziyoo..bazen hızlı hızlı sürüp düşcek gibi oluyorr..nerden çıktıysak bu artislikk..yürüteci gitmek isteği yere araç olarak kullanıyoo..kanepeye gidioo yürüteci bırakıoo eşşekkkk..
valla benimde kullanmadığım izinlerim duruyor daha....GülşenCim çok tşk.ederim İdilin şalgam çorbası diye kaydettim yarın yapıcam allah kısmet ederse....
ŞirvanCım benim kullanmadığım izinler vardı 20 gün onlarıda almıştım şubat 20 de işbaşı yapacaktım daha öncede anlatmıştım pozisyon değişikliği var bende dün de gittim görüşmeye işte bu hft netleştiricez belki hftya da hazırlık olabilir en iyisi 1 mart diyelim öncesinde hazırlarsak da cumaya kadar haber veririz dediler benimde canıma minnet.....
bilmiş anacım bunlar.. bzimkide 2 elini tutmadan yürümüyor.. sağlancı sıpaTuğbaCım geçmiş olsun eceme belkide yavaş yavaş yuvarlanıp inmiştir yoksa yüksekten düşse kesin kızarırdı bence benimki de koltuğa ve yatağa koyunca yüzüstü dönüyor poposunu ittire ittire aşağı iniyo o kadar yavaş iniyorki canı çok tatlı canımın içinin...
günaydınnnnnnnnnn
sen işi bırakıyordun hani..........
gecmiş .......
ii yapmışsın yeliz..bende baştan beri çatalla ezip yedirmeye alıştırdım..öyle yiyor..
geçen gün ıspanak yapmıştım ya..o sabahta yumurta yememişti..yumurtanın sarısı 1 küçük soğan ve ayçiçek yağı koydum..çok kuru olmayınca yiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?