2009 Nisan Anneleri

egenin 6.dişi çıktı ama alttaki köpek dişi
sırayı bozdu(
biraz ateşi var banyosunu yaptırıp,zorla doyurdum uyuyor şimdi.

teşekkürler şirvan teyzesii..

kağanla 10 dk balkona çıktık..çok seviyo okula giden çocukları izlemeyii..havada çok güzel..belki biraz çarşıya çıkarızz..

yarında yine yollardaymm..(

kıslar webcam dan kaynanam kamerayı açdı kızımı izliyom 15 dk dır ya izliyipde dokunamamak ne fena yaa

tuğbacım gecmiş olsu eceme bişeyi yoktur canım merak etme
ayse maşallah kağana canım
bende pazar işimi hallettım geldı anam selenı 10 da uyutup kaınpedere bıraktım pazara gıttım geldım daha yeni uyandı bu kızın garezi bana ya

yalnız kamera açıkdı ya kaynanam lazımlığı getirdi ki bnm kız gündüzleri lazımlıkla haşir neşir kakasını yapdı kameraya baka baka kopduk arkadaşla burda yaa.bizde herşey online :)))))))))))))

kıslar webcam dan kaynanam kamerayı açdı kızımı izliyom 15 dk dır ya izliyipde dokunamamak ne fena yaa
biz ancak sesini duymakla yetiniyoruz...

bütün nazları kaprisleri analarına bunların canım

sorma biz lazımlığa geçeli yaklaşık 2 ay oldu ama bu kaygananın fikri bende nerde o cesarett.oturuyoo 2 elini de dizlerinin üstüne koyuyo tuvaleti bitince ıhh ıhh dio yani bı ıhh lar bitti demek bizde alıyoz :))))
nasıl ama ??

kızlar ben biraz önce birşey duydum ve sizlerle paylaşmak istedim...

4 yaşına kadar çoçuklara arı sütü verilirse.. zekaları daha çok gelişirmiş.....

bilgisi olan varmı?

tuvalet saati belliyse sorun yok tabii.
de belli değilse ne olcak ....

bilmiyodum şirvancım arastıayım bı ben
sevdacım ne guzel lazımlık olayı bızde daha başlamadık
kızlar selene akşama alabalık versem olur mu bıze yapıcam fırında kaşar ve tereyağlı kıremıtte onada limon ve tereyağınla ızgara gıbı yapıp versem olurmu daha önce çipura falan verdımde bunu daha ılk verıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…