oyy yavrum çok tatlı ya aynı görüntü bizde de var.valla şükürler olsun azram düzenli bi bebek yani belli saatde uyur belli saatde yer tuvaletide belli saatde anlıyoruz yani bide oturunca kaka yapmamışsa ister istemez yapıyo.doktora söylemişdik gülmüşdü lazımlığa aksi bişi olsaydı sölerdi ama sorarım yinede.ha bu arada azra ii uslu falan da 6 ay kan kustuğumu bilirim bi çocuk hep mi ağlar hep mi huzursuz olur hiç mi gazı gitmezz oynatcakdımm yani şu 4 aydır rahatımm.tabi bebek bu heran düzen değiştirebilir.
maşallah yusufla azraya
meriçte de bı sorun yoktur inşallah esencim
masallah ya.. bende sirkemi icsem nasıl yapıyorsun canim bende deniyeyim..denizcimm..
bende diyetteyimm ya..ben öle simit diyeti yapmıyomda..elma sirkesi ve yeşil çaya ağırlık verdim..tam 1 hafta oldu..1.800 gitmiş..haftada bir tartılcam..tam 60 oldum..
1 kilosu su ise 800 yağdır inşallahhh..
sağol canım insallah..maşallah meriç e nice sağlıklı yıllara........
amin insallah..esencimm büyüyüp kocaman yetişkin olduklarınıda görürüz inşallahh
idrar tahlili icin idrar alamadık annem alırsa.. babam götürcek hastaneye.. bakalımm ...maşallah yusufla azraya
meriçte de bı sorun yoktur inşallah esencim
sağol canım..meriçe ve yusufa maşallah.....
geçmiş olsun canim.insallah..Esen Meriç inde inşallah dişinden dolayıdır iki gündür Kayra da da 38 dereceyi geçmeyen bir ateş ve huzursuzluk ve iştahsızlık var doktorlar ilgisi yok diyor ama bencede dişinden dolayı
geçmiş olsun canim.ya kızlar kardeşim var 17 yaşında 1,78 cm 105 kg falan ama b içim su resmini eklerim birazdann.2 ay önce falan düştü mervinende 3-4 basamak düşdü işde poposu üstüne 12 gün popom ağrıdı diince bizde normal dedik neyse annem doktora götürdü bugün ani fıtık acil ameliyat demiş.sinirlere baskı varmış ayak parmaklarındaki çok moralim bozuldu.RABBİM beterinden saklasın bugünlerimize şükürler olsun neyse kocam çağırıyo yarıon sabah anca okurum.çok öptüm lütfen akrdeşime dua edin.
geçmiş olsun canim..günaydın...
ege az önce duvarın köşesine alnını vurdubuz koydum ve lasonil sürdüm ama şiştii ve morardı.
babasına çok düşkün oldu babası nereye ege oraya.......
babası yokkende ben nereye ege oraya:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?