2009 Nisan Anneleri

allah allah sevda demek lazımlığa oturuyoo..çok erken değilmi ya..kaslarının hazır olması lazıımışş..2 yaşına kadar tavsiye edilmiyor..gerçi ben 10 aylıkken öğrenmişim aannem tuvalee tutarmış da..

bide çişi yada kakası gelince belli mi ediyor..nasıl anlıyosunuzz??

sehercim burada alabalığın tazesini bulabiliyoruzz o yüzden kağana veriyorum..

valla bende deneyım o zaman buda taze canım ondan aldım zaten ben balığı severımde

Meriçi kontrole götürdük..
75 cm 9550gr.. kilo vermis kesin 800 gr gitmiş..
bişicik yemiyor kuzum..
idrar tahlini istedi ama alamadık uyudu ..
işe geldim..annem uyanınca tekrar deniyecek..
umarım.. idrar alabiliriz bu sefer....
yürüdüğü için de kilo verir dedi doktor..

selam kızlar ..............

maalesef dün gece baya zor geçti saat 12 de sallamaya başladım bi ağlamaya başladı 3 e kadar aralıksız ağladı gazı vardı mide gazı aklıma annem kardeşlerime küçükken yapardı ılık su biraz limon ve karbonat yaptım verdim gark diye bir genirdi şükür 3 ten sonra uyudu sabaha kadar ıııh ıııh yavrum baya zoru vardı bir yandanda top atışları sabah yatak odamız baya güzel kokuyordu :)))

sevdacım bende yusufu lazımlığa oturtuyorum yaklaşık 15 gündür dediğin gibi ellelerini dizlerine koyup yapıyor resim koycam maşallah deyin kııızlar

oyy yavrum çok tatlı ya aynı görüntü bizde de var.valla şükürler olsun azram düzenli bi bebek yani belli saatde uyur belli saatde yer tuvaletide belli saatde anlıyoruz yani bide oturunca kaka yapmamışsa ister istemez yapıyo.doktora söylemişdik gülmüşdü lazımlığa aksi bişi olsaydı sölerdi ama sorarım yinede.ha bu arada azra ii uslu falan da 6 ay kan kustuğumu bilirim bi çocuk hep mi ağlar hep mi huzursuz olur hiç mi gazı gitmezz oynatcakdımm yani şu 4 aydır rahatımm.tabi bebek bu heran düzen değiştirebilir.

esencimm büyüyüp kocaman yetişkin olduklarınıda görürüz inşallahh

inşallah bundan sonrada hep böyle iyi gider...........benimde yusuftan sadece iştahsızlıktan sıkıntım var diğerleri beni üzmüyor mesela uykusuzluk ..........

maşallah azraya
maşallah yusufla azraya
meriçte de bı sorun yoktur inşallah esencim

sağol seher teyzesi darısı selenin başına........

masallah ya.. bende sirkemi icsem nasıl yapıyorsun canim bende deniyeyim..
maşallah meriç e nice sağlıklı yıllara........
sağol canım insallah..
esencimm büyüyüp kocaman yetişkin olduklarınıda görürüz inşallahh
amin insallah..
maşallah yusufla azraya
meriçte de bı sorun yoktur inşallah esencim
idrar tahlili icin idrar alamadık annem alırsa.. babam götürcek hastaneye.. bakalımm ...
bişi yok gibi disten olabilir dedii. tahlil sonucunada bakıcak..
ama kilo verdii..
kendini toparlar insallah hemencik..
meriçe ve yusufa maşallah.....
sağol canım..

Esen Meriç inde inşallah dişinden dolayıdır iki gündür Kayra da da 38 dereceyi geçmeyen bir ateş ve huzursuzluk ve iştahsızlık var doktorlar ilgisi yok diyor ama bencede dişinden dolayı
geçmiş olsun canim.insallah..
geçmiş olsun canim.
geçmiş olsun canim..

sağol gülşencim ............

ecemcik düşmüş geçmiş olsun melekler koruyor meleklerimizi bişey olmamıştır.............

biz misafirliğe gidiyoruz yusufu arkadaşlarının yanına götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…