2009 Nisan Anneleri

aaa bugün aliyeninde doğum günü
aliyecim doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu günlere...

valla yok ama olurda param olursa bende buyuk ev ıstemem ev ısını hıc sevmem yaparım eksık etmem yaaaa yaparken sınır krızı gecırıyom
aydınlık olsun yakında park bahce olsun yeter
bende ne tok gozluyum dımııııııııııı

Alıye oylemı o kac oldu acaba
nıce yıllara bacım hepbırlıkte alıyecım

deniiiz ela müthiş yaaaa süper nasıl girmeyi becerdi
bravo valla

sultancım geç oldu ama kocişine geçmiş olsun
kulak iltihabıda ne çok can yakar

ay dönümleriniz hayırlı olsuunnnn
ayyyyy sadece 2 ay kaldı doğum gününe bebişlerin

biz ist.a gidicez inş.
yeri belli olduktan sonra gelmek isteyenlere duyrulur
herkes DAVETLıııııııı

valla eyşancım aynısından bende istiyorum
ev geniş ferah aydınlık
deniz manzaralı bahçeli ama
3 oda+çamaşırlık 1 salon 3 balkon
3 tuvalet bıkıyo insan
bazen zmn bile yetmiyo

cnm yaa çocuğu rahat bırakalım düşe kalka büyüsün dedik bizimki erkek çocuklarına taş çıkarır vaziyette şu an..tutunuyo oraya zorla kendini çekiyo içine ııh ııh diye diye çıkıyo..zaten şu an ayağına bi yere atarak basamak gibi çıkmak ve ayağa kalkarken elinde mutlaka bi oyuncakla kalkmak favorileri..

bu arada streci sardım belime halıyı süpürürken bir terledim
affedersiniz ama donua kdr ıslanmışım süper bişey
ben hergün 1 saat sarıp iş + mekik çekicem
ben strec saradım bekarken sahada yürüş yapardık arkadşlarla arkadam ter belli olurduuu popodannnnnnn
biz günde 4 km yürürdük.......
o zamanda zayıftım ama iş güç yoktu iş çıkışı ev geleır soyunur gıyınır sahada buluşurduk....

ev gel duş al cık dışarı yıne yaz gezmeleri ahh ahh o günler geldi aklımaaaaaaaaaaaa

gecelerı dolaşşşş şimdi nerdeee

cocuk koca eheheheheh

elaya bak sen zıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

egede o cekmelere elını sıkıştırıyor devamlıııı
acarken diger elinş içine sokuyor bırakınca elı içindee deliii

ahhh bır bılsem,bıraz daha toparlansak ıyı olur canım ya,yoksa böyle ayrı çok zor,artık plan yapmıyorum,herşey gerektığı zamanda olurmuş ya ne dıım takdır artık

hayırlısı cnm ne zaman ozaman..

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, demirim, denizela, eysan, gulshenidil, oslem1907, TugbaEcrin, tugbiş123

ooooo ela hızxlı çıktı heran yürüyebilir
bende demiri oturtuyorum yuvarlayarak top oynayalım diye
beyfendi ayağa kalkıp koltuğa tutunup ayağıyla vuruyo :)) topçu olcak sanırım

melekcim eskiden bende her sabah erkenden kalkar
yürüyüşe çıkardım eve gelir misss gibi duş alır kahvaltımızı ederdik
şimdi 7 de uyanınca eşime saati geri al ben 1-2 saat daha uyyayım diyorum hihiihihi

ayyy deminki fikir daha önce neden aklıma gelmdi
kızlar biz demirin yaşgününü ist.da yapıcaz inş.
herkesi bekliyorummmmm

kızlar siz bebişlere cicibebemi veriyosunuz
ben dr.a ciciğbebe zararlıymş die sorduğumda
aliminyum folyaya sarılıolan herşey zararlı
normal bisküvi verebilirsnz demişti

selamlar...
gelip okuyorum ama annemle sohbet eşimle msnden yazışma derken okuyabiliyorum sadece.gülfem ve ecem düşmüş çok geçmiş olsun sultanın eşi hastaymış Allah şifa vesin zordur o hastalık.bir de erkeklerin hastalığı bebeklerinkinden zor.çok ilgi bekliyor ve nazlı oluyorlar :)
elacım yine aşmış kendini tombiş yanaklım benim
eysan ve aliyeciiiimmm iyiki doğdunuz nice mutlu yıllara

gelelim bizden haberlere..eşim kıbrısı beğenmiş herşey çok pahalıymış gerçekten dünden beri lefkoşadaydı bugün magosa ve girneyi gezecek iş yapacakları beyle görüşecekler şartlar da kafasına yatarsa bu yaz kıbrıslı oluyoruz.eşyalı evlerden kiralarız diyor herşeyi varmış içlerinde.hayırlısı bakalım..

dünden beri ev bomboş sanki.hele gece daha kötü oldu.onun evde olması ne büyük bir güven kaynağıymış.gece ecrine kalktığımda ürktüm biraz.ilk kez ayrı kalıyoruz.kıbrısa gitme işi canımı sıkıyordu ama anladım ki onsuz daha çok sıkılıyorum değil 3 sene 33 sene yurt dışında kalmamız gereksede katlanırım yeterki hep yanımızda olsn.

tuğbacım hakkınızda hayırlısı
ben eşim varken bile korkuyorum hırsız olayını atlattığımdan beri

bizim apt da oldu geçenlerde.yaşlı bi çift var onların evine girmiş hemde çelik kapı alttan üstten kilitlemişler yurtdışına gitmişler.adam açmış girmiş bişi bulamayınca evi mahfetmiş.biz en üst kattayız 4 daire var ve 3 ü boş bitek biz varız.valla çok korktum bende.cuma dönecek eşim 2 gece daha var önümde ooooof

çiçekcim kuduruk ela ve kuduruk canı yanyana düşünemiyorum,bunlar birbirlerinin elinden yiyeceklerini alırlar kesin hahaha
tuğbacım cnm allah kimseyi eşinden çocuğundan ayırmasın..
bnede evde adama söyleniyorum sonra yarım saat gecikse hadi gel diye arıyorum..dediğin çok doğru acaip güven kaynağı oluyolar..aay demek gidiyosunuz iş olursa eşin beğenmiş :) sende beğenirsin inşallah hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…