deniz ela çok şeker gözüküyoo aman dikkat bizim zillide gecen elini dolaba sıkıştrdı açıp kapatıyo sesten hoşlanıyodu parmak ardaa kaldı çok agladıı
aaa yaramaza bak hehe kızırlırmı ama çok tatlı :)http://i1002.hizliresim.com/2010/2/17/4048.jpg
işte bugünkü marifeti ,geçebilmek için dolabın kapanmasını sağlayan sopa gibi bişii var onu çıkamış..içindekileride çıkarıyo zaten ama bugün kendi girdi sonunda
ne oldu eşine ya ben kaçırmışım geçmiş olsun ya ne uğraşıyosun cam koltuk falan al bi kadın yapsın uğraşmaoffffffffffff ooooooooooffff
evi satıyorum yok mu alaaannnnnnn
bıktım bu evden
neyseki annem geldide çabuk bitti işim
bide demirle uğraşıcaktım
3 tane tuvalet temizle temizle bitmiyo
camları bıraktım onlarıda yarın silerim artık
havalar düzelincede perdelerimi yıkayıp koltuklarımı silicem
iyi dilekleriniz için çoook tşkler küçük bir operasyon ama
yinede ameliyat lafı bile beni ürkütüyo
ben veriyorum kahvaltısına 2-3 tanekızlar siz bebişlere cicibebemi veriyosunuz
ben dr.a ciciğbebe zararlıymş die sorduğumda
aliminyum folyaya sarılıolan herşey zararlı
normal bisküvi verebilirsnz demişti
hakkınızda hayırlısı olsun cnmselamlar...
gelip okuyorum ama annemle sohbet eşimle msnden yazışma derken okuyabiliyorum sadece.gülfem ve ecem düşmüş çok geçmiş olsun sultanın eşi hastaymış Allah şifa vesin zordur o hastalık.bir de erkeklerin hastalığı bebeklerinkinden zor.çok ilgi bekliyor ve nazlı oluyorlar :)
elacım yine aşmış kendini tombiş yanaklım benim
eysan ve aliyeciiiimmm iyiki doğdunuz nice mutlu yıllara
gelelim bizden haberlere..eşim kıbrısı beğenmiş herşey çok pahalıymış gerçekten dünden beri lefkoşadaydı bugün magosa ve girneyi gezecek iş yapacakları beyle görüşecekler şartlar da kafasına yatarsa bu yaz kıbrıslı oluyoruz.eşyalı evlerden kiralarız diyor herşeyi varmış içlerinde.hayırlısı bakalım..
dünden beri ev bomboş sanki.hele gece daha kötü oldu.onun evde olması ne büyük bir güven kaynağıymış.gece ecrine kalktığımda ürktüm biraz.ilk kez ayrı kalıyoruz.kıbrısa gitme işi canımı sıkıyordu ama anladım ki onsuz daha çok sıkılıyorum değil 3 sene 33 sene yurt dışında kalmamız gereksede katlanırım yeterki hep yanımızda olsn.
Allah korusun kötü şeyler düşünmebizim apt da oldu geçenlerde.yaşlı bi çift var onların evine girmiş hemde çelik kapı alttan üstten kilitlemişler yurtdışına gitmişler.adam açmış girmiş bişi bulamayınca evi mahfetmiş.biz en üst kattayız 4 daire var ve 3 ü boş bitek biz varız.valla çok korktum bende.cuma dönecek eşim 2 gece daha var önümde ooooof
kıyamam kereme elada bi ara çok ishal olduğu dönem hep pişikte oluyodu ne kullandıysam olmadı eşim mothercare dan b pişik kremi bulmuş çok methetmişler bende umutsuzca kullandım ama hemen geçirdii...adını yazayım..sudocrem cnm..geçenlerde ela yemeğe çalışıyodu dedim ya yenince hemen tıpbi müdahale gerekiyomuşş..neyse o işte..
Sultan pişik için zeytinyağı sürüyordum bir ara
dalin bebek pudrası Kayra ya çok iyi gelmişti ben hala pudra kullanıyorum krem pişik yapıyor pudra hemen geçiriyor bir dene istersen
elaya maşallah çok şeker bir kız olucak yaramaz:))
sultan ecemde birkere çok fena olmuştu pişik ne yaptıysam geçmemişti doktorda bana neler yedirdin die sormuştu bende kivi vermiştimm ilk defa o asitli ondan olmuştur demişti ama baya uğraşmıştık geçmiş olsun cnm
ecemde az önce yine kustu ya ne versem kusuyor sanki kilo verdi iyice((
çiçek ilk oturduğunda istemedi şimdi alıştı kakasını hep lazımlığa yapıyor bende kaka saatlerini biliyorum iyi oluyor kakasını yaparken şarkı türkü alkış kırılıyoz hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?