2009 Nisan Anneleri

deniz ela çok şeker gözüküyoo aman dikkat bizim zillide gecen elini dolaba sıkıştrdı açıp kapatıyo sesten hoşlanıyodu parmak ardaa kaldı çok agladıı

biri esraydı diğeri esen miydi hatırlayamadım..
ben cici bebe vermiyorum müge..market eşyası olarak sadece milupagilleri yiyo benimki

Son düzenleme:
deniz ela çok şeker gözüküyoo aman dikkat bizim zillide gecen elini dolaba sıkıştrdı açıp kapatıyo sesten hoşlanıyodu parmak ardaa kaldı çok agladıı

cnm bizim çekmeceler kurdeleyle bağlı fotoda da görülüyo ama bunun girdiği kolay kapanmıyo o yüzden korkmuyorum ..elada çok sıkıştırdı minik parmaklarını,o yüzden deneyimli bi eliyle sapını tutuyo diğer eliyle dolabı sonuna kadar açıp ööle oynuyo :)

aaa yaramaza bak hehe kızırlırmı ama çok tatlı :)

ne oldu eşine ya ben kaçırmışım geçmiş olsun ya ne uğraşıyosun cam koltuk falan al bi kadın yapsın uğraşma

kızlar siz bebişlere cicibebemi veriyosunuz
ben dr.a ciciğbebe zararlıymş die sorduğumda
aliminyum folyaya sarılıolan herşey zararlı
normal bisküvi verebilirsnz demişti
ben veriyorum kahvaltısına 2-3 tane
1tanede cicibebe ekmeği
bu toz mamalar muhallebiler falan hepsi aleminyum poşette:bbo:

hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Allah korusun kötü şeyler düşünme
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

bu arada sevda ve esra çiçek bir kon açmış bebekleri lazımlığa nasıl alıştırdınız diye oraya yazın taktikleride boşa gitmesin konu herkes faydalansın

ya bu karşıma birileri taşındı demiştim ya zilde isim yazıyor hala benim zile basıyolar sinir oldum yaa
zilde isim yazıyo ya dedim bağırdım sonunda aaaaaaaalmaz:
uyandırcaklar çocuğu

ya keremin 2 bacağın arası çok kötü pişik olmuş ya eminim çişini yapınca çok acıyodur bepanten sürdüm trasyd mi öle bi pişik kremi sebamed hepsinden sürdüm fayda etmedim uyumadan önce altını açarken işedi ağlayarak bu aralar çok sinirli belkide bu yüzden canı acıyodur ne diyosunuz?
yıkadım bende beden aşağısını ağladı korktu

ay yerim ben nasılda seviniyor daha çok yaramazlık yapacak bu elacık belli, mügeCim şimdiden eşine geçmiş olsun, cicibebe bende vermiyorum başlarda kilo alsın diye vermiştim ama sizlerden duyunca vermeyi kesmiştim, dr.sorduğumda hipin bisküvileri var ondan verebilirsin demişti ama yinede vermiyorum ben.
Tuğba desene sen kıbrıslı olacaksın yaza bol deniz,kum desene....
Müge siz ist.nereye geliyorsunuz ?? Şirvan da bugün izinli ya arazi sanırım bugğn hiç girmedi..

ondandır sultan benim arkd.kızının öyleydi çığlık çığlığa ağlıyordu o da herşeyi denemişti en son zeytinyağını kızdırıp soğutup onu sürüyorlardı ne oldu bilmiyorum ama...

Bende hoşuma gittiği için bir lazımlık almıştım şimdi kızlar diyince yemekten sonra lazımlığa oturtturdum ağladı oturmak istemiyor nasıl alıştırdınız gerçi erken ama alışsa da fena olmaz

Deniz elayla çok işin var maşallah nasıl akıl etmiş oraya girmeyi çokk tatlı maşallaaahhhhhhh

kıyamam kereme elada bi ara çok ishal olduğu dönem hep pişikte oluyodu ne kullandıysam olmadı eşim mothercare dan b pişik kremi bulmuş çok methetmişler bende umutsuzca kullandım ama hemen geçirdii...adını yazayım..sudocrem cnm..geçenlerde ela yemeğe çalışıyodu dedim ya yenince hemen tıpbi müdahale gerekiyomuşş..neyse o işte..

Sultan pişik için zeytinyağı sürüyordum bir ara
dalin bebek pudrası Kayra ya çok iyi gelmişti ben hala pudra kullanıyorum krem pişik yapıyor pudra hemen geçiriyor bir dene istersen

elaya maşallah çok şeker bir kız olucak yaramaz:))

sultan ecemde birkere çok fena olmuştu pişik ne yaptıysam geçmemişti doktorda bana neler yedirdin die sormuştu bende kivi vermiştimm ilk defa o asitli ondan olmuştur demişti ama baya uğraşmıştık geçmiş olsun cnm

ecemde az önce yine kustu ya ne versem kusuyor sanki kilo verdi iyice ((

Sultan pişik için zeytinyağı sürüyordum bir ara
dalin bebek pudrası Kayra ya çok iyi gelmişti ben hala pudra kullanıyorum krem pişik yapıyor pudra hemen geçiriyor bir dene istersen

sağolun kızlar pudra hiç denememiştim akşama pudra aldırayım bi deneyelim bakalım olmazsa denizcim senin dediğin kremi de alırım

saol cnm yemeden kaynaklandığnı sanmıyorum farklı bişey vermedim çünkü

çokmu veriyosun acaba az versen

yok be canım yarım kase çorbayı içti normalde 1 kaseyi bitiriyordu biliosun bunu huy edindi bu çocuk ya ne yese kusuyor of çok üzülüyorum ne yapmam lazım ya((

çiçek ilk oturduğunda istemedi şimdi alıştı kakasını hep lazımlığa yapıyor bende kaka saatlerini biliyorum iyi oluyor kakasını yaparken şarkı türkü alkış kırılıyoz hoşuna gidiyor

Kayra nında kaka saatleri genelde belli yemekten sonra yapar bugün oturtayım dedim oturmak istemiyor kalkmak istedi biraz ağlayınca bende zorlamadım kaldırdım aslında bayada oyaladım 5 dakka sonra yapmış
sadece kaka saatlerinde mi oturtuyordunuz yoksa alışması için gün içindede oturtuyormuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…