2009 Nisan Anneleri

valla yaaa sultan bende düşünüyorum kadın almayı ama
temiz yapmıyolarki güvenilir biri olması lazım
eşimin kollarında yağ bezesi vardı onları aldıracak
yağlarını aldırıyo bizim herif hahahahahah
pişik için hametan ı öneriyorum hemen geçiriyo demirde de olmuştu
o geçirmişti bide hakiki zeytinyağ iyi gelir

sevgicim okmeydanına geliyoruz biz ist.da

sabiha paktuna bi programda
zorlamayın sadece lazımlığı alıp tuvalete koyun sizle beraber tuvalete girmesine izin verin
18 aylıkken her çocuk kendi kendine alışır demişti

kızlar bu arada seher nerde
selen koşuyamı başladı kızın peşinde koşmaktan giremiyo :)))

Kızlar bu benımkıler komedı dolma sardım ayagıma dolanmasın dıye rehaya elma verdım abısı almaya calısmıs baktım bı cıglık dondum abısıne dıger alıyle vuruyo hem hemde hıh hıh hıh dıyo ınanamadım yaaaa sonrada mır mır bı solenıyo elmasını gosterıp allahım bunlar buyuyo kızzzzz

eyşan ne güzel ya sen kurtarıcaksın ohh gencecik anne ne mutlu:)))

bu arada eşime çok güldüm ya çiçeğin söylediği ilacı sabah ben buna msj attım al dıe dunde doktor eceme bir ilaç vermişti kusuyor die onu msj atmıştım
herneyse eşim eczaneye gitti beni arıyor dedi tuğba bu ilaç kaç mg bende bilmiyorum 1 sn dedim o sanmışkı bu psıkolojık olan ilaç ecemin kadına diyorkı çocuğa dokunurmu bu ay beni bir gülmek aldı dedim o eceme değil bana ama ordada kadın ağzı açık kalmış bebeğe diyince:))))

Sevda azrayıda annen alıştırdı demiştin galiba lazımlığa nasıl alıştırmış sadece kaka saatlerinde mi oturtuyordu yoksa alışması için arada mı oturttu iliyormusun bir hafta bende bir uğraşayım bakalım Kayra da ilerleme olursa devam ederim istemezse bırakırım

Sevda azrayıda annen alıştırdı demiştin galiba lazımlığa nasıl alıştırmış sadece kaka saatlerinde mi oturtuyordu yoksa alışması için arada mı oturttu iliyormusun bir hafta bende bir uğraşayım bakalım Kayra da ilerleme olursa devam ederim istemezse bırakırım

demirim, bursasu+, denizela+, eftelyasu, eysan, sevdaazra, TugbaEcrin, tugbiş123
kaydirigubbakcemile2

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.
ingilizcesi olan arkadaşlar varsa niye hata veriyorkiii

he he müge senin ev resimlerden gördüğüme göre çok hoş ya olsun büyük olsun varsın benim evde tam aksine her yer tıklım tıklım sakın satayım falan deme büyük ev gibisi yok valla

tatlım azra yı önceleri çişe alıştırdık lazımlığa oturtup 3 5 dk bekledik tabi senfoni eşliğinde.çiş kızımm çişşşş sonra 10 gibi zaten kaka saatleri bakdık yapmamış oturttuk lazımlığa öyle öyle alışdı canım deneyin bencede

sultancım elecon var onu kullan pişik için 2 güne geçiyo bide troy sür.ama bu kremleri 4 günden çok sürme canım.denizela koptum ya biciriğee o ne şeker yaaa

he he müge senin ev resimlerden gördüğüme göre çok hoş ya olsun büyük olsun varsın benim evde tam aksine her yer tıklım tıklım sakın satayım falan deme büyük ev gibisi yok valla

öyle cnm büyük ama derdide büyük
yakında at alıcam koşturmak için laelaelaelaelae

oof poof sıkılıyorum yazın bişiiler
akşama yazarsınız ben yokken zaten en geç 11 uyur oldum...mecburiyetten tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…