kız ole deme buyuk olsun olmasınada katlı olması mugenın dedıgı gıbı gıcık oluyo komsumuzun n oleydıhe he müge senin ev resimlerden gördüğüme göre çok hoş ya olsun büyük olsun varsın benim evde tam aksine her yer tıklım tıklım sakın satayım falan deme büyük ev gibisi yok valla
Müge face deki resmin gerçekten çok hoş saçının maşasını sen mi yaptın çok yakışmış sana
denz hava nasıl o tarafta
evet bende çok beğendimMüge face deki resmin gerçekten çok hoş saçının maşasını sen mi yaptın çok yakışmış sana
Senin sunuşun, işleme tabi tutulamazdı çünkü işaret, sona erdi.Your submission could not be processed because the token has expired.
Please push the back button and reload the previous window.
ingilizcesi olan arkadaşlar varsa niye hata veriyorkiii
yeni bitti eşime söyledim alacak çarşıdanSultan evde saf zeytinyağı varsa ilaç alana kadar zeytinyağı sür oda iyi geliyor
eyşan ne güzel ya sen kurtarıcaksın ohh gencecik anne ne mutlu:)))
bu arada eşime çok güldüm ya çiçeğin söylediği ilacı sabah ben buna msj attım al dıe dunde doktor eceme bir ilaç vermişti kusuyor die onu msj atmıştım
herneyse eşim eczaneye gitti beni arıyor dedi tuğba bu ilaç kaç mg bende bilmiyorum 1 sn dedim o sanmışkı bu psıkolojık olan ilaç ecemin kadına diyorkı çocuğa dokunurmu bu ay beni bir gülmek aldı dedim o eceme değil bana ama ordada kadın ağzı açık kalmış bebeğe diyince:))))
kızlar benim elanın tuvalete kolay alışması için 1 aydır yaptığım tek şey kakasını yapınca ooh mis gibi kokmuş aferin kızıma demek ve onada kakasını göstermek..kendinin ne yaptığını bilsin sonra görünce şok geçirmesin diye :)) haa bir de ben tuvalete girince onu da götürüyorum yanımda benim klozete oturduğumu görsün diye :) şimdilik bu kadar başka bişii yapmıyoruz..isteyen arkadaşlar çiçeğin açtığı bu konuyla ilgili olan topiğe bakıp yazdığımı okuyabilir ama video yu kesinlikle izleyin bencee
ohh mis gibi mi kokuyor :))))))))))) EMİNMİSİN
çiçek topik mi açmış görmedim b,r bakayım
Sultan ne yapmam gerek resim yüklemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?