2009 Nisan Anneleri

10 dakka boyunca oturdu ama birşey yapmadı (((
baktım sıkıldı kaldırdım neyse bu kadar oturmasıda büyük bir şey bence ilk oturduğumda ağlamıştı

Müge face deki resmin gerçekten çok hoş saçının maşasını sen mi yaptın çok yakışmış sana

he he müge senin ev resimlerden gördüğüme göre çok hoş ya olsun büyük olsun varsın benim evde tam aksine her yer tıklım tıklım sakın satayım falan deme büyük ev gibisi yok valla
kız ole deme buyuk olsun olmasınada katlı olması mugenın dedıgı gıbı gıcık oluyo komsumuzun n oleydı
benım evım kucucuk bı lojman ama ben buraya gelın geldım ve esyamı hep buraya gore aldım sımdı ıkı seye pısmanın gecen yıl bı kanepe aldım kucuk odaya sımdı orayı oglanlara oda yapcam kanepeye yer yok napsam bılemıyorum salonda yer yokkı koyalım offfff bırde ben 3.bebegı dusunmuyorum o yuzden besıgı satmak ıstıyorum kac lıra eder sızce yatagı super uyku setıde var kucuk karyola sallanıyo ve alltta ıkı cekmecesı var hemen hemen 0 gıbı cunku oglanları ben koynuma alıstırdım besıkte hıc yatmadılar fıkırlerınızı beklıyom kaca versem

bencede zorlamayın ya daha çok erken bence ne bileyim tabi alışanlar süperde ben yazın başlarım diyrum açıkçası

eyşancım valla hiç fikrim yok hiç anlama şu fiyat işlerindenbilmiyorumkismile

bende yapamıyorum ya maşam var ama saçlarım kısa olduğu için yapamıyorum ama kurban bayramında kaynak taktırmıştım onları fıstık gibi yapıyordum

Valla sızın secımınız ama ben lazımlıga karsıyım kılozet kapagı daha mantıklı bence cocuklar ıcın olanlar varya
ben buyugu normal tuvalete alıstırdım zaten gec soledı benım kı ama yalnız kalma fobısı oldugundan tuvalete benımle gelıyodu alısınca hıc kormadı kendısı oturunca da sorun olmadı rehada ondan goruyo sımdı oda kendılıgınden alıscak hıssedıncede baslarım hemen alıstırmaya sımdıden nıye oturtuyonuz onu kacırdım ben yaaa

ayyyyyyyyy denz aynı şeyi bnm eşimde bazen yapıyo
o zmnda esir kalıyorz evde

eyşan sen face betülsün dimiiii

benimki zorlamak değil zorlamam da zaten bir bakacağım alışması için değilde aşınalık olur benim rltimin kızı 3 yaşında hala alışacak sonraadan uğraşıncada daha çok korkuyor bencede erken bende yaza uğraşacağım hem hasta olmasından da korkarım bir bakayım dedim kızlarda resimleri ekleyince gaza geldim yoksa aklımda bile yoktu

Müge face deki resmin gerçekten çok hoş saçının maşasını sen mi yaptın çok yakışmış sana
evet bende çok beğendim

bendede var maşa ama beceriksizim ben biri ters biri düz oluyo lüleler:)

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.
ingilizcesi olan arkadaşlar varsa niye hata veriyorkiii
Senin sunuşun, işleme tabi tutulamazdı çünkü işaret, sona erdi.
Onun olduğu Lütfen geri düğmeyi, ve önceki pencereyi tekrar doldur.:))

Sultan evde saf zeytinyağı varsa ilaç alana kadar zeytinyağı sür oda iyi geliyor
yeni bitti eşime söyledim alacak çarşıdan

eheheheh:))

kızlar benim elanın tuvalete kolay alışması için 1 aydır yaptığım tek şey kakasını yapınca ooh mis gibi kokmuş aferin kızıma demek ve onada kakasını göstermek..kendinin ne yaptığını bilsin sonra görünce şok geçirmesin diye :)) haa bir de ben tuvalete girince onu da götürüyorum yanımda benim klozete oturduğumu görsün diye :) şimdilik bu kadar başka bişii yapmıyoruz..isteyen arkadaşlar çiçeğin açtığı bu konuyla ilgili olan topiğe bakıp yazdığımı okuyabilir ama video yu kesinlikle izleyin bencee

Maşa bende de var ama yapamıyorum bir türlü beceriksizim bu konuda olmuyor bir türlü kolay yolu varsa diye sormuştum , düzleştirici kullanıyordum hafta sonu kuaföre gittim daha kullanma saçların incelmiş dedi

ohh mis gibi mi kokuyor :))))))))))) EMİNMİSİN
çiçek topik mi açmış görmedim b,r bakayım

Sultan ne yapmam gerek resim yüklemek için

Mugecım evet face de betul bazen bu eysan ı nerden buldum dıye dusunuyom aslında

ohh mis gibi mi kokuyor :))))))))))) EMİNMİSİN
çiçek topik mi açmış görmedim b,r bakayım

Sultan ne yapmam gerek resim yüklemek için

hahaha babasıda bazen ööf bu koku ne diyecek oluyo benim kaşlar gözler oynuyo hemen susuyo :)) valla bana kötü gelmiyo yaa kızımın kakasıda güzel :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…