mis gibimi :))kızlar benim elanın tuvalete kolay alışması için 1 aydır yaptığım tek şey kakasını yapınca ooh mis gibi kokmuş aferin kızıma demek ve onada kakasını göstermek..kendinin ne yaptığını bilsin sonra görünce şok geçirmesin diye :)) haa bir de ben tuvalete girince onu da götürüyorum yanımda benim klozete oturduğumu görsün diye :) şimdilik bu kadar başka bişii yapmıyoruz..isteyen arkadaşlar çiçeğin açtığı bu konuyla ilgili olan topiğe bakıp yazdığımı okuyabilir ama video yu kesinlikle izleyin bencee
başka bir resim yükle bakalım olacakmıohh mis gibi mi kokuyor :))))))))))) EMİNMİSİN
çiçek topik mi açmış görmedim b,r bakayım
Sultan ne yapmam gerek resim yüklemek için
bende sürekli düzleştiriyorum saçlarım artık kremsiz falan açılmıyor bide röfle var tabi!!
Yüklediğin video çok güzel böyle paylaşımları buldukça paylaşalım eşekkürler çok beğendim bende artık böyle yapacağım ohh mis gibiiii :)))hahaha babasıda bazen ööf bu koku ne diyecek oluyo benim kaşlar gözler oynuyo hemen susuyo :)) valla bana kötü gelmiyo yaa kızımın kakasıda güzel :)))
röfle daha zor canım uçları sertleşiyordu benim saçımınbende sürekli düzleştiriyorum saçlarım artık kremsiz falan açılmıyor bide röfle var tabi!!
bakalım deneyim galiba kb fazlaKonuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu, didem1981, EDAAAA, TugbaEcrin+, KK Pro Üyetugbiş123+
nisan topiğinde çiçek açmış lazımlık eğitimi diye ordavideooo nerdeee????
aaaaaaaaaaa çok kıskandıımmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:neyse kızlar ben kaçar bu gece yaprak dökümü var arkadaşlarda gelebilirler okey falan oynarız dedik öpüyorum hepinizi
Sultan yanlış mı yapıyorum acaba Kullanıcı paneli Avatarını değiştir,ikinci seçenekten gözat diyorum klasörden değişiklikleri kaydet diyorum doğru muuu ???
sabah kahvaltılarında 4 -5 taee...kızlar siz bebişlere cicibebemi veriyosunuz
ben dr.a ciciğbebe zararlıymş die sorduğumda
aliminyum folyaya sarılıolan herşey zararlı
normal bisküvi verebilirsnz demişti
eheheehehemelekcim eskiden bende her sabah erkenden kalkar
yürüyüşe çıkardım eve gelir misss gibi duş alır kahvaltımızı ederdik
şimdi 7 de uyanınca eşime saati geri al ben 1-2 saat daha uyyayım diyorum hihiihihi
hayırlısıselamlar...
gelip okuyorum ama annemle sohbet eşimle msnden yazışma derken okuyabiliyorum sadece.gülfem ve ecem düşmüş çok geçmiş olsun sultanın eşi hastaymış Allah şifa vesin zordur o hastalık.bir de erkeklerin hastalığı bebeklerinkinden zor.çok ilgi bekliyor ve nazlı oluyorlar :)
elacım yine aşmış kendini tombiş yanaklım benim
eysan ve aliyeciiiimmm iyiki doğdunuz nice mutlu yıllara
gelelim bizden haberlere..eşim kıbrısı beğenmiş herşey çok pahalıymış gerçekten dünden beri lefkoşadaydı bugün magosa ve girneyi gezecek iş yapacakları beyle görüşecekler şartlar da kafasına yatarsa bu yaz kıbrıslı oluyoruz.eşyalı evlerden kiralarız diyor herşeyi varmış içlerinde.hayırlısı bakalım..
dünden beri ev bomboş sanki.hele gece daha kötü oldu.onun evde olması ne büyük bir güven kaynağıymış.gece ecrine kalktığımda ürktüm biraz.ilk kez ayrı kalıyoruz.kıbrısa gitme işi canımı sıkıyordu ama anladım ki onsuz daha çok sıkılıyorum değil 3 sene 33 sene yurt dışında kalmamız gereksede katlanırım yeterki hep yanımızda olsn.
zeytınyagı sür canımkızartma öle saf zeytınyagıııaaa yaramaza bak hehe kızırlırmı ama çok tatlı :)
ne oldu eşine ya ben kaçırmışım geçmiş olsun ya ne uğraşıyosun cam koltuk falan al bi kadın yapsın uğraşma
ben veriyorum kahvaltısına 2-3 tane
1tanede cicibebe ekmeği
bu toz mamalar muhallebiler falan hepsi aleminyum poşette:bbo:
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Allah korusun kötü şeyler düşünme
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bu arada sevda ve esra çiçek bir kon açmış bebekleri lazımlığa nasıl alıştırdınız diye oraya yazın taktikleride boşa gitmesin konu herkes faydalansın
ya bu karşıma birileri taşındı demiştim ya zilde isim yazıyor hala benim zile basıyolar sinir oldum yaa
zilde isim yazıyo ya dedim bağırdım sonunda aaaaaaaalmaz:
uyandırcaklar çocuğu
ya keremin 2 bacağın arası çok kötü pişik olmuş ya eminim çişini yapınca çok acıyodur bepanten sürdüm trasyd mi öle bi pişik kremi sebamed hepsinden sürdüm fayda etmedim uyumadan önce altını açarken işedi ağlayarak bu aralar çok sinirli belkide bu yüzden canı acıyodur ne diyosunuz?
yıkadım bende beden aşağısını ağladı korktu
d maşllahhhhhhhhhhhhhhhhdçiçek ilk oturduğunda istemedi şimdi alıştı kakasını hep lazımlığa yapıyor bende kaka saatlerini biliyorum iyi oluyor kakasını yaparken şarkı türkü alkış kırılıyoz hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?