2009 Nisan Anneleri

mis gibimi :))

ohh mis gibi mi kokuyor :))))))))))) EMİNMİSİN
çiçek topik mi açmış görmedim b,r bakayım

Sultan ne yapmam gerek resim yüklemek için
başka bir resim yükle bakalım olacakmı

bende sürekli düzleştiriyorum saçlarım artık kremsiz falan açılmıyor bide röfle var tabi!!

ben uğraşamııyorum yaa gür saçım ve uzun 1 saat sürüyor düzleştirmek
krem avuç avuç sürüyorum yoksa açılmıyor :))

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu, didem1981, EDAAAA, TugbaEcrin+, KK Pro Üyetugbiş123+

neyse kızlar ben kaçar bu gece yaprak dökümü var arkadaşlarda gelebilirler okey falan oynarız dedik öpüyorum hepinizi

hahaha babasıda bazen ööf bu koku ne diyecek oluyo benim kaşlar gözler oynuyo hemen susuyo :)) valla bana kötü gelmiyo yaa kızımın kakasıda güzel :)))
Yüklediğin video çok güzel böyle paylaşımları buldukça paylaşalım eşekkürler çok beğendim bende artık böyle yapacağım ohh mis gibiiii :)))
bende sürekli düzleştiriyorum saçlarım artık kremsiz falan açılmıyor bide röfle var tabi!!
röfle daha zor canım uçları sertleşiyordu benim saçımın
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bursasu, didem1981, EDAAAA, TugbaEcrin+, KK Pro Üyetugbiş123+
bakalım deneyim galiba kb fazla

Sultan yanlış mı yapıyorum acaba Kullanıcı paneli Avatarını değiştir,ikinci seçenekten gözat diyorum klasörden değişiklikleri kaydet diyorum doğru muuu ???

neyse kızlar ben kaçar bu gece yaprak dökümü var arkadaşlarda gelebilirler okey falan oynarız dedik öpüyorum hepinizi
aaaaaaaaaaa çok kıskandıımmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Sultan yanlış mı yapıyorum acaba Kullanıcı paneli Avatarını değiştir,ikinci seçenekten gözat diyorum klasörden değişiklikleri kaydet diyorum doğru muuu ???

işlem doğru ama neden olmadığını bilmiyorum:1no2:

olmuşşşş oleyyyyyyy

nisan anneleri topiğinde çiçek açmış yeni zaten oradan bakabilirsiniz Deniz eklemiş

kızlar siz bebişlere cicibebemi veriyosunuz
ben dr.a ciciğbebe zararlıymş die sorduğumda
aliminyum folyaya sarılıolan herşey zararlı
normal bisküvi verebilirsnz demişti
sabah kahvaltılarında 4 -5 taee...

eheheehehe
hayırlısı

zeytınyagı sür canımkızartma öle saf zeytınyagııı

bepanten merhemi var ondan sürrrrrr5cy46

d maşllahhhhhhhhhhhhhhhhd

bakıcı ev yardımcısı temizlık elemanı aarayan varmı bayanalr lütfen ail iş arıyorum yardım edınnnn((ohaoldumsmile

bebe bisküvisi ve o tüm hazır gıdalara ağzı kapalı bizim hanımın... yemiyo... hero kavanoz meyve sadece yediği hazır....
normal bisküvi eline tutuşturuyom ööle yer:)
sultan urla önermiş zaten zeytinyağıııııı.... geçmiş olsun...
geçmişde gördüm:) ecem düşmüş geçmiş olsun..
elif okullarla başımız dertte benim de çarşamba 3. saat boş sanki ilk saat yapsalar ölürler. zaten başka da boşluk yok ek ders istemediğim halde 29 saat ful amann zaten akşama kadar başka bi ilçedeyim nerdeee arada eve gelmek

slm kızlarr
eceme geçmişolsnn kıyamm
kızlar wc alıştırmak için çok erken en ideal 1.5 2 yaş çünkü daha o kasları gelişmemişoldugu için bebekler olumsz etkilenir ben bu yaz denicem bakalım sonç verecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…