bakıcı ev yardımcısı temizlık elemanı aarayan varmı bayanalr lütfen ail iş arıyorum yardım edınnnn((ohaoldumsmile
esracım 2009 Nisan Bebeklerinden Lazımlık Dersleri
aay çok tatlı kayra maşallahh ona..
Sağol hepsi birbirinden tatlı hepsine maşallaah Allahım nazarlardan korusun
bebe bisküvisi ve o tüm hazır gıdalara ağzı kapalı bizim hanımın... yemiyo... hero kavanoz meyve sadece yediği hazır....
normal bisküvi eline tutuşturuyom ööle yer:)
sultan urla önermiş zaten zeytinyağıııııı.... geçmiş olsun...
geçmişde gördüm:) ecem düşmüş geçmiş olsun..
elif okullarla başımız dertte benim de çarşamba 3. saat boş sanki ilk saat yapsalar ölürler. zaten başka da boşluk yok ek ders istemediğim halde 29 saat fulamann zaten akşama kadar başka bi ilçedeyim nerdeee arada eve gelmek
güle güle kulanın ana kız....... iyi günlerdeeeBen de ilk 3 yılımda 32 ders girmiştim,öğretmen ihtiyavı var deyip uyutmuşlar o zaman beni,tabi çömezlik)20 saat ne rahatmış valla,ekders falan istemem.Ama bu program böyle devam ederse ben de 30 saat gibi olacağım,çünkü arada boşalr ,okuldayım hep:-((
Bugün saçlarımı kestirmek için gitmiştim çarşıya,AVM turu da yapmadan olmazdı tabi,kendime güneş gözlüğü aldım,indirimdeymiş,ama yeni sezondan??
Çanta aldım ,birsürü ıvırzıvır..Miraycığıma da bir tane uzun kollu T-shirt.Nike,12,50 TL
kızlar benim elanın tuvalete kolay alışması için 1 aydır yaptığım tek şey kakasını yapınca ooh mis gibi kokmuş aferin kızıma demek ve onada kakasını göstermek..kendinin ne yaptığını bilsin sonra görünce şok geçirmesin diye :)) haa bir de ben tuvalete girince onu da götürüyorum yanımda benim klozete oturduğumu görsün diye :) şimdilik bu kadar başka bişii yapmıyoruz..isteyen arkadaşlar çiçeğin açtığı bu konuyla ilgili olan topiğe bakıp yazdığımı okuyabilir ama video yu kesinlikle izleyin bencee
maaşı savurdun yani:)güle güle giyinBen de ilk 3 yılımda 32 ders girmiştim,öğretmen ihtiyavı var deyip uyutmuşlar o zaman beni,tabi çömezlik)20 saat ne rahatmış valla,ekders falan istemem.Ama bu program böyle devam ederse ben de 30 saat gibi olacağım,çünkü arada boşalr ,okuldayım hep:-((
Bugün saçlarımı kestirmek için gitmiştim çarşıya,AVM turu da yapmadan olmazdı tabi,kendime güneş gözlüğü aldım,indirimdeymiş,ama yeni sezondan??
Çanta aldım ,birsürü ıvırzıvır..Miraycığıma da bir tane uzun kollu T-shirt.Nike,12,50 TL
bende aynısını yapıyorum cnm
sabiha teyze öyle demişti :))))
hiçte hoş olmuyo ama psikolojikman hazırlamam gerek
ben neden göremiyorum minenin eklediği şeyiiii
saçlarım için yorum yapan arkidişler tşkler bende bu kdr yakışacağını sanmıodum
gidip bi yaptırayım dedim eşimde çok beğendi
ama kullanışsız oluyo en fazla 2 gün durabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?