evet .. öyledir..benım yagdanlıktı kapagını sıkı kapatma sansım yok ah ahhhhh uyandı şimdii ayı yavrusunu severken öldürürmiş ya bende suan o durumdayım oynucaz biz byeeeeeeeeeeeeee
ben değilim.:)biri esraydı diğeri esen miydi hatırlayamadım..
ben cici bebe vermiyorum müge..market eşyası olarak sadece milupagilleri yiyo benimki
ben 13de regl olcaktım daha olmadım
ilk kez geçen ay olmuştum...
ben oldum sonunda vatana millete hayırlı olsun:)) ama rahatladımm çok şükür..sende en kısa zamanda olursun cnm umarım
tuğbacım çok geçmiş olsun ..ecemin izin verdiği her an dinlen başka türlü hemen geçmiyo...
denizzz bıraktın beni kaç gündür yoksun..ben kendi kendime rejim falan yapıyom..
kahvaltı..şokella ekmek..
öğlen:kek börek çay
akşamrofiterol ve cola nasıl böyle kaç kilo veririm hafta da
hahah şaka şaka cnm 11. günüm ama dediğim gibi bu ara tartılmıyorum malum bu hafta durdu kilo vermem..1000 kalorilik rejime başladım dün..
günaydın herkese hasta bebeklerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun diyorum.dün çook kötü bişey oldu annemdeydik ablam abimin eşi falan da vardı ben kayraya yoğurt hazırlamaya mutfağa gittim daha 30 sn geçmeden çığlığı geldi kayranın elimdekileri fırlattım koştum yerdeydi düşmüştü belliki hemen aldım kucağıma susturiyim diye bi baktım üstüm başım kan içinde kayranın ağzından kan boşalıyo allahım beynimden kaynar sular döküldü sanki annem aldı kucağımdan çünkü benim elim ayağım titremeye başladı minik kuşum düşerken ağzını çarmış ve dudağı patlamış hastaneye gidelim dedim annem dur dedi bişey olmaz hemen yüzünü yıkadı soğuk bezle kompres yaptı neyseki geçti kanaması dudağındada hafif bi şişlik kaldı şimdi ama ömrümden ömür gitti( aman çook dikatt edelim kızlar
aa geçmiş olsun cnm ya ecem iyileştimi barigünaydın kızlar ben çok kötüyüm ecem bitti ben başladım dün geceden beri istifra ediyorum sürekli birde ishal olmuşum midem altüst şimdi ecem uyusun bende yatıcam hiç halim yok
o kremden var sehercim kullandım fayda etmedigunaydın kızlar
sultancım eşine geçmiş olsun keremede pişik için doktor trsyod verdı bıze sabah akşam suruyodum 2 gune kalmadan duzeldi
tuğbacım sanada ecemede geçmişler olsun canı
eysan ve alıyecığımın doğu gunu kutlu olsun
demır ve elada buluşucak ne guzel maşallah
melek ege sana iş açmış
10 aylık ve 11 aylık olan bebeklerımıze maşallah
elifcim saçlaarını ve aldığın kıyafetleri güle güle kullan canım
esra maşallah yusufa
edacım bızde annaneden doğum gunu için o bisikleti istedik çok guzel ve kullanışl geldı bana
çiçekçim sanada gecmiş olsun canım
muge bende streci yaptım baya faydası var helede yaza doğru
bız dun kaynanaı hastaneye götürdük koca gunumuz tahlıldı doktordu öyle gecti sabah anıden çıkıncada haber veremedım
ayy okurken bile fena oldum çok kötü bi durum çok geçmiş olsungünaydın herkese hasta bebeklerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun diyorum.dün çook kötü bişey oldu annemdeydik ablam abimin eşi falan da vardı ben kayraya yoğurt hazırlamaya mutfağa gittim daha 30 sn geçmeden çığlığı geldi kayranın elimdekileri fırlattım koştum yerdeydi düşmüştü belliki hemen aldım kucağıma susturiyim diye bi baktım üstüm başım kan içinde kayranın ağzından kan boşalıyo allahım beynimden kaynar sular döküldü sanki annem aldı kucağımdan çünkü benim elim ayağım titremeye başladı minik kuşum düşerken ağzını çarmış ve dudağı patlamış hastaneye gidelim dedim annem dur dedi bişey olmaz hemen yüzünü yıkadı soğuk bezle kompres yaptı neyseki geçti kanaması dudağındada hafif bi şişlik kaldı şimdi ama ömrümden ömür gitti( aman çook dikatt edelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?