2009 Nisan Anneleri

benım yagdanlıktı kapagını sıkı kapatma sansım yok ah ahhhhh uyandı şimdii ayı yavrusunu severken öldürürmiş ya bende suan o durumdayım oynucaz biz byeeeeeeeeeeeeee
evet .. öyledir..
anneye iş çıkarıyor bizim çocuklar..
biri esraydı diğeri esen miydi hatırlayamadım..
ben cici bebe vermiyorum müge..market eşyası olarak sadece milupagilleri yiyo benimki
ben değilim.:)
:teytey:

günaydın ; canlarım..
bugün yeniden iş yerindeyim..

dün bütün gün temizlik yaptım.. alt tarafı sildim süpürdüm ....
ama koltukları falan herşeyi çektim sildim ..

çamaşır suyunu da fazla kaçırmışım.
akşam eve geldiğinde ev çamaşır suyu kokuyor diyor :)))

sağolsun akşam yemeğinide eşim yaptı...

Son düzenleme:
günayyddıınnn :))))
nasılsınız hanımlar?? kuzucuklar nasıllar??

saçma sapan bir yoğunluk var yine burada. ama ara ara bakarım size fazla konuşmayın olur mu?? opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar
sultancım eşine geçmiş olsun keremede pişik için doktor trsyod verdı bıze sabah akşam suruyodum 2 gune kalmadan duzeldi
tuğbacım sanada ecemede geçmişler olsun canı
eysan ve alıyecığımın doğu gunu kutlu olsun
demır ve elada buluşucak ne guzel maşallah
melek ege sana iş açmış
10 aylık ve 11 aylık olan bebeklerımıze maşallah
elifcim saçlaarını ve aldığın kıyafetleri güle güle kullan canım
esra maşallah yusufa
edacım bızde annaneden doğum gunu için o bisikleti istedik çok guzel ve kullanışl geldı bana
çiçekçim sanada gecmiş olsun canım
muge bende streci yaptım baya faydası var helede yaza doğru
bız dun kaynanaı hastaneye götürdük koca gunumuz tahlıldı doktordu öyle gecti sabah anıden çıkıncada haber veremedım

ben 13de regl olcaktım daha olmadım
ilk kez geçen ay olmuştum...

ben oldum sonunda vatana millete hayırlı olsun:)) ama rahatladımm çok şükür..sende en kısa zamanda olursun cnm umarım

tuğbacım çok geçmiş olsun ..ecemin izin verdiği her an dinlen başka türlü hemen geçmiyo...

denizzz bıraktın beni kaç gündür yoksun..ben kendi kendime rejim falan yapıyom..
kahvaltı..şokella ekmek..
öğlen:kek börek çay
akşamrofiterol ve cola nasıl böyle kaç kilo veririm hafta da
hahah şaka şaka cnm 11. günüm ama dediğim gibi bu ara tartılmıyorum malum bu hafta durdu kilo vermem..1000 kalorilik rejime başladım dün..

evet o yorgunluklar bazen oluyor insanda canım havalardan herhalde.

şirvan istifa etmedinmi sen hala bacım'!!evini kadını olup spora başlıcaktın:))

deniz işler yoğun valla şekerim ama aklımdasın hep ne yapıyor acaba diyorum
çizelgeyi gördüm valla kilon çok iyi az kalmış sende benim gibi 5 kilo sonra mankensin:))

ben bişey yapmıyorum bu araiştahım kesildi yoğunluktan.sabahları limonlu ılık su içiyorum.bugün diyet listesi bakacağım bize göre.bekle beni:)

inşallah canım.. ya..

ayrıca yazdıklarını gördüm sakın yeme onları bak emekler bışa gider.hamurişi yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allahıma bin şükür iştahım yok benimde bu ara..yoksa regl öncesi en az 1 tane kare çikolata yemeden ben durucam hee kimse tutamazdı valla :))
11 gündür şeker koymadım ağzıma,tuz fazla sevmem zaten diyetin dediği kadar da ekmek ...o kadar
ayrıca ben o yeşil çayı içemiyom yaa çok iğrenç tadı zaten şeker yok ..form çayla devam ediyorum

günaydın herkese hasta bebeklerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun diyorum.dün çook kötü bişey oldu annemdeydik ablam abimin eşi falan da vardı ben kayraya yoğurt hazırlamaya mutfağa gittim daha 30 sn geçmeden çığlığı geldi kayranın elimdekileri fırlattım koştum yerdeydi düşmüştü belliki hemen aldım kucağıma susturiyim diye bi baktım üstüm başım kan içinde kayranın ağzından kan boşalıyo allahım beynimden kaynar sular döküldü sanki annem aldı kucağımdan çünkü benim elim ayağım titremeye başladı minik kuşum düşerken ağzını çarmış ve dudağı patlamış hastaneye gidelim dedim annem dur dedi bişey olmaz hemen yüzünü yıkadı soğuk bezle kompres yaptı neyseki geçti kanaması dudağındada hafif bi şişlik kaldı şimdi ama ömrümden ömür gitti( aman çook dikatt edelim kızlar

aayy geçmiş olsun hayatımm. okurken bile tüylerim diken diken oldu. rabbim yaşatmasın kimselere böyle görünmez kazalar...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
insan öyle oluyor.. meriç te düstğünde çok kötü hissediyor insan kendini..

günaydın kızlar ben çok kötüyüm ecem bitti ben başladım dün geceden beri istifra ediyorum sürekli birde ishal olmuşum midem altüst şimdi ecem uyusun bende yatıcam hiç halim yok
aa geçmiş olsun cnm ya ecem iyileştimi bari

o kremden var sehercim kullandım fayda etmedi
kayın validenede geçmiş olsun

ayy okurken bile fena oldum çok kötü bi durum çok geçmiş olsun

gecmiş olsun canım allahım çok zor böyleşeyler ya hele bıde yuruyunce kaza sayısı epey artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…