2009 Nisan Anneleri

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar allah minik meleklerimizi korusun inşallah

Kayraya geçmiş olsun cnm 2.dudak kazası sanırım nisan bebeklerinde artık daha da dikkatli olmalıyız
Tuğba sanada geçmiş olsun ve seherin kaynanasınada geçmiş olsun ay ne çok geçmiş olsun dedim inş.tamamen geçer ve bir daha da hiiç kimseler hasta olmaz.....

cnm çok geçmiş olsun ben kısa süre önce aynı şeyi yaaşadım elanında ağzı kanadı..allah bi daha yaşatmasın insan çok korkuyo ..sanırım dişlerde dudağa çarpıyo ondan çabuk kanıyolar

günaydın güselleeerrr..

evv dandikkk hemde ne dandikkk..heryerr dağınıkk..offffff..cumartesi günüm varrr..hazırlık yapıcammm..
menüm
zeytinyağlı yaprak sarma
etli kuru dolma
peynirli gül böreği
pattates toplarııı
etimek tatlısıı..
yoğurtlı mayonezli garnitürr..

ii mi yanlarrr..çok bişey yapmayalım diee anlaşmıştıkk..herkes bebeklii..çok mu az..bişeyler eklesem mii

çok geçmiş olsun kayraya düşe kalka büyücekler genede dikkat etmek lazım herşey bi anda oluyor.

ben 13de regl olcaktım daha olmadım
ilk kez geçen ay olmuştum...
bende 16 sında olmam gerekiyordur .. hala tık yok..
barana kardeş geliyo olmasın....

geçmiş okumuş gibiyim.. saol seherc,m..
bu arada tüm hasta olanlara geçmiş olsun..

evet o yorgunluklar bazen oluyor insanda canım havalardan herhalde.

şirvan istifa etmedinmi sen hala bacım'!!evini kadını olup spora başlıcaktın:))

biraz daha idare etme kararı aldım...
en azından süt iznim bitene kadar diyorum..
bugün hava çok güzel ya!!!
burda khava kapalı

canım çok geçmiş olsun.. bu durumlara alışmamız lazım ama.. ana yüreği işte..
allahtan annen yanındaymış...

kayraya çok çok geçmiş olsun..kağanda çok sık düşüyor..alışmalıyızz..düşünce düştüğü yere kızıyor bişeyler söylüooo..

tugbacım sanada geçmiş olsun hayatım..anne kız size nazar değdi..

günaydıınn..
ben de daha kimse yazmamış diyorum saat adaha 8 miş
biz ailecek kahvaltı ettik kahvaltıyı ve evi topladım da akşam yemeğini yapmaya başlıcam o kadar yani (
ey maşallahhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar ben çok kötüyüm ecem bitti ben başladım dün geceden beri istifra ediyorum sürekli birde ishal olmuşum midem altüst şimdi ecem uyusun bende yatıcam hiç halim yok
salgı ya bende olmuştum egede olmuştu gecti cok şükür gecmiş olsun...

biz ishal olduk istifra ege omadı ben oldum
ohhhhhhhhhhhhhhh misler gibi tam benlik.....

ben 13de regl olcaktım daha olmadım
ilk kez geçen ay olmuştum...
olursun düzenli olmuyor zatennn

gecmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahım egede düşmüştüü kan geldi emen dışarı fırladım ne yapacagımı bilememiştim sokaklara

ben aynı şeyi düsündüm..

meriçe kardeş gelmesinn..

arkadasim " ay ne güzel diyo"
yok artık dedim..amanin..
Allah isteyenlere versin..

ya patates topunu yasa garnitürü çıkar ve tatlı ekle..denize katılıyorum

]kurabiye yapmayı beceremiyorum..kaya gibi oluyoo..şöyle ağızda dağılan bi kurabiye yapabilsem yapardım..dışardan ekler filan mı alsam..

garnitürde dolma ile ii gider diee düşünmüştüm denizcimm.. patates toplarıda tabakta çok şık duruyoo:)

valla aman dıkkat kızlar bebekler ufak daha bı ıkıncı amanınnnn
ayse bencede tatlı ekle canım yada kek gıbı bışı

kek yap cnm hem tatlı,olur hem tuturması,kolay hem uğraşmazsın..zaten diğerleri çok uğraştırıcı..

eşim kahvaltı hazırlıoo..yardım ediimm..fikirlrere yada garantili tariflere açığımm..

kağandaa pekk mızmımzz..dün bıraktımm ya..onun acısnın çıkarıooo..felaker sinirlii yaa..herşeye kızıyoo..erkekimm benimmmm..

valla aman dıkkat kızlar bebekler ufak daha bı ıkıncı amanınnnn
ayse bencede tatlı ekle canım yada kek gıbı bışı

dün yaprakdökümünde fikreti izlerken eşime dedim ben bir tane daha bebek istiyorum.. baran hemencik büyüdü..

adam demezmi
valla bende istiyorum..
dur dedim hemen değil.. biraz baran efendi büyüsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…