2009 Nisan Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyeyımm....

ege dün akşamda ona yulbaşında bebelacın gece mamasını almıştım

acıktı dök mutfakta halıyaaaaaaa

saahtan misafır odasından vitrinden alt kısmında kadehler vardı kırdı 1 tanesini babamızda güle güle gitti..........

işin var senın bununla diye dedim ben daha 2 sene bakıcam sonra senle işe gelicek dedim gülüyorrrrrr

cok zararcı olduuuuuuu

suanda yatak odasında iç çamaşırlarımla oynuyor mor kırmızı beyaz siyah eheheheh görebiliyorummmmmmmmmm

bende sabah kalktım ehemn evi süpürüdmmm cam kırıkları v.s

toz aldım ortalıgı topladım egeyle pazara gitikkk
sogan elma patates brokoli aldım geldim kışlık sebzelerı yemıyoruz biz
karnıbahar
lahana pırasa cok nadirrrrrrrrrrrrrrrrrrr senede 1 kere anca

patlıcan kabakta evde var of bi hafta ne pişircem bilmem

bugun kayınvalideye giyeım diyommmmm

bide kızıyom ona eltımın kıa ben balkıom yaaa hiç demior ya o kızda orda yanlız 2 cocukla bi dolaşyım bigün gideyım bakayım tamam meşbur degıl ama dün eşimden duydum kızındaymışşş
her gün ordaaa
dedim eşime gelmez buraya baksın nehiree

nehir bende oldugu için öglen 12,30 1 arası gelıyor ondan erkenden pazara cıktım........

valla 2. cocugu düşünmüyorum allah ogluma ömür versin düşünenlerde 5 sene yapmasın
neir
3 yaşında
yenge tuvaletım geldi yenge su egeyi ihmal edıyom

he bakıyorum seve sevee
çünkü eltımın bend ehakkı var

ama 2 cocuklu olmak zorr bence bide ben 5 saat bakıommm
benım olsaa daha zorrrrr
öglene kafdar işlerimi bitıyorum ögleden sonra onları cornaları oyunları v.sss

ay cok konuştum içimi döktüm

egeyi uyutcam

sen tatlıdan korkuyosun anladım bende tuzlu yapmaktan korkarım pek beceremem..
ayşe çok çok kolay ve şık görünecek bi tatlı istiyosan...kakaolu eti bisküvileri ve muzları rondoya at ufalanıp karışınca kıvamı top yapacak şekilde olacak top şekli ver bi servis tabağına diz üzerlerine de kakaolu puding yap dök..donunca hem güzel görünüyo hem tadı güzel kürdan da batır yemeside kolay oluyo ..bi seçenek benden

dimi yaa..kekk..hattaa brovni nasıll olurr..geçen gün annemlerde yaptım denizcim tarifini..hiç abartmıyırum daha ilk defa kekim o kadar kabardıı..tam tepsi boyuyduu..süperdi..karışımı yumurta eklemeden önce aldım..bide 2 bardak süt bizede fazla gibi geldi..annem pek ıslak sevmio 1 buçuk bardak koydumm..

ama tabakta bi beyaz bi kakaolu kare kesim kek şık dururmuuu..off çok takıntılıyım..ikiside aynı gibi olmasınn..

neyse eşim çağırıoo.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, burcu_arda, bursasu+, Esennn+, namem, NAVRIS+, poseidon80+, SEAASIA, sevdaazra, ssengun+, TugbaEcrin

hey maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

valla aman dıkkat kızlar bebekler ufak daha bı ıkıncı amanınnnn
ayse bencede tatlı ekle canım yada kek gıbı bışı
bence deee...
dün yaprakdökümünde fikreti izlerken eşime dedim ben bir tane daha bebek istiyorum.. baran hemencik büyüdü..

adam demezmi
valla bende istiyorum..
dur dedim hemen değil.. biraz baran efendi büyüsün...
amanin..

ben eşime dedim daha regl olmadım diye..
korktu:) hehe
tab ibende korkuyorum 5gün geçtii..

masalah egeye..
neler neler yapıyor...
onlara zarar gelmesin dee..

nagihandada cok kolay cicibebeli tarıf vardı bende onu yapayım bari bugun gitmezsem.

tarifin kolay ben de deniyeyim..
hem de görüntü olarak güzel görünür...

melek maşallah şekeri balerina cif gibisin!

denizcim sende çok iyisin ikram konusunda mantıklı şeyler sölüyosun.
ahh ben kötü bir ev kadınım
imreniyorum sizlere ya.

oo çok iyi hem kolay inşallah unutmam:)

dün yaprakdökümünde fikreti izlerken eşime dedim ben bir tane daha bebek istiyorum.. baran hemencik büyüdü..

adam demezmi
valla bende istiyorum..
dur dedim hemen değil.. biraz baran efendi büyüsün...
şanslısın valla :))) ben de geçen dedim ben kesin ikinciyi istiyorum. şimdi değil ama sağlık sorunum hallolsun sonra dedim. bir iki daha desem yatakları ayırır neredeyseaklı çıktı. arkadaşlarım özler o da diyorlar ama bakalım zaman gösterecek...
şenay duymasın da ikiz istiyorum ben :kedi:

biz de eşimle konuştuk 2.bebek işini aman kalbime ağrılar giriyo falan dedi
o istemiyosa ben hiç istemem zaten

niyetim yok gözüm korktu benim

kızlar çocuk azminize hayranım valla ne güzel..belki ben annemlerle aynı yerde yaşasam yapıcam derdim..bilmem ki..
Ya biz eşimle 10 yıldır tanışıyoruz ve 10 yıldır benden tatlı istiyooo..o yüzden tuzlularda zayıfım..bi de sebze yemeklerinde çok iyiyimdir..ama et olayı sadece ızgara ve haşlama..şööle fırında güzel bi ey yemeği beceremem :))

aaaa ben sebze yemeklerini severim.. arada aklına geldiğinde yani tarifleri özelden yazsana..

bende kekte hiç iyi değilimdir malesef ya kaabrmıyo sınır sey ama denızın tarıf oluyo eşim etcil olduna et yeeklerım ıyıdır sebzedede sorun yok hele hamur işi börek çörekte ama kekte var işte arızalıyım :))

eşimde ıstemıyo ıkıncıyı ama ben ıstıyorum ona kala selen yeter am a tek çocuk olsun ıstemıyorum ben şöyle selen 3 yasına bı gırsın dusunucem sonra

ctesi ye randevu aldim pasf cimnastiğe yazılacağım 15 seans. haftada 2 -3 kez.. 1 beden kesin incelirsin..
diyet yaparsan daha da etkili olur dediler..

melek maşallah şekeri balerina cif gibisin!

denizcim sende çok iyisin ikram konusunda mantıklı şeyler sölüyosun.
ahh ben kötü bir ev kadınım
imreniyorum sizlere ya.
eheheh balerindir benim adım heryeri siler parlatırım ehehe

biz de eşimle konuştuk 2.bebek işini aman kalbime ağrılar giriyo falan dedi
o istemiyosa ben hiç istemem zaten

niyetim yok gözüm korktu benim
ehehe kalbime agrılar girioo eehe koptumm adam bunu söylüyorsa kadın hiç acmamalı agzını sultan.......

adam korkmuşşş

benımkide aynı

ben dogum yaptım 1 ay oldu falan eşim dedı
bi daha dogurursan seni boşarım şaka tabide adam korktuu cocuk yapmaktan yetr dedi allah buna ömüe versın.....
dogurmak kolay ama ona bi gelecek saglayamazsam o var

ve suanki imkanın 2. cocugu kaldıramaz. vet edegeye allaha şükür ne istedıysem aldım

ama 2. olursa alamam egeye hainlik etmış gibi olurum diyorum

eşimde kendisi evlendi ailesınen hiç bir maddi yardım almadannnn

evimizde kiraaa

egye allah nasip ederse gelecegi boll olsun diye düşünmüyoum

allah nasip ederse kendimize bir ev alırsak yırttık demektir....

bende ikramlıkta iyimdir yemeklerde cok güvenenmem kendimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…