bence deee...valla aman dıkkat kızlar bebekler ufak daha bı ıkıncı amanınnnn
ayse bencede tatlı ekle canım yada kek gıbı bışı
amanin..dün yaprakdökümünde fikreti izlerken eşime dedim ben bir tane daha bebek istiyorum.. baran hemencik büyüdü..
adam demezmi
valla bende istiyorum..
dur dedim hemen değil.. biraz baran efendi büyüsün...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyeyımm....
ege dün akşamda ona yulbaşında bebelacın gece mamasını almıştım
acıktı dök mutfakta halıyaaaaaaa
saahtan misafır odasından vitrinden alt kısmında kadehler vardı kırdı 1 tanesini babamızda güle güle gitti..........
işin var senın bununla diye dedim ben daha 2 sene bakıcam sonra senle işe gelicek dedim gülüyorrrrrr
cok zararcı olduuuuuuu
suanda yatak odasında iç çamaşırlarımla oynuyor mor kırmızı beyaz siyah eheheheh görebiliyorummmmmmmmmm
bende sabah kalktım ehemn evi süpürüdmmm cam kırıkları v.s
toz aldım ortalıgı topladım egeyle pazara gitikkk
sogan elma patates brokoli aldım geldim kışlık sebzelerı yemıyoruz biz
karnıbahar
lahana pırasa cok nadirrrrrrrrrrrrrrrrrrr senede 1 kere anca
patlıcan kabakta evde var of bi hafta ne pişircem bilmem
bugun kayınvalideye giyeım diyommmmm
bide kızıyom ona eltımın kıa ben balkıom yaaa hiç demior ya o kızda orda yanlız 2 cocukla bi dolaşyım bigün gideyım bakayım tamam meşbur degıl ama dün eşimden duydum kızındaymışşş
her gün ordaaa
dedim eşime gelmez buraya baksın nehiree
nehir bende oldugu için öglen 12,30 1 arası gelıyor ondan erkenden pazara cıktım........
valla 2. cocugu düşünmüyorum allah ogluma ömür versin düşünenlerde 5 sene yapmasın
neir
3 yaşında
yenge tuvaletım geldi yenge su egeyi ihmal edıyom
he bakıyorum seve sevee
çünkü eltımın bend ehakkı var
ama 2 cocuklu olmak zorr bence bide ben 5 saat bakıommm
benım olsaa daha zorrrrr
öglene kafdar işlerimi bitıyorum ögleden sonra onları cornaları oyunları v.sss
ay cok konuştum içimi döktüm
egeyi uyutcam
sen tatlıdan korkuyosun anladım bende tuzlu yapmaktan korkarım pek beceremem..
ayşe çok çok kolay ve şık görünecek bi tatlı istiyosan...kakaolu eti bisküvileri ve muzları rondoya at ufalanıp karışınca kıvamı top yapacak şekilde olacak top şekli ver bi servis tabağına diz üzerlerine de kakaolu puding yap dök..donunca hem güzel görünüyo hem tadı güzel kürdan da batır yemeside kolay oluyo ..bi seçenek benden
sen tatlıdan korkuyosun anladım bende tuzlu yapmaktan korkarım pek beceremem..
ayşe çok çok kolay ve şık görünecek bi tatlı istiyosan...kakaolu eti bisküvileri ve muzları rondoya at ufalanıp karışınca kıvamı top yapacak şekilde olacak top şekli ver bi servis tabağına diz üzerlerine de kakaolu puding yap dök..donunca hem güzel görünüyo hem tadı güzel kürdan da batır yemeside kolay oluyo ..bi seçenek benden
şanslısın valla :))) ben de geçen dedim ben kesin ikinciyi istiyorum. şimdi değil ama sağlık sorunum hallolsun sonra dedim. bir iki daha desem yatakları ayırır neredeyseaklı çıktı. arkadaşlarım özler o da diyorlar ama bakalım zaman gösterecek...dün yaprakdökümünde fikreti izlerken eşime dedim ben bir tane daha bebek istiyorum.. baran hemencik büyüdü..
adam demezmi
valla bende istiyorum..
dur dedim hemen değil.. biraz baran efendi büyüsün...
kızlar çocuk azminize hayranım valla ne güzel..belki ben annemlerle aynı yerde yaşasam yapıcam derdim..bilmem ki..
Ya biz eşimle 10 yıldır tanışıyoruz ve 10 yıldır benden tatlı istiyooo..o yüzden tuzlularda zayıfım..bi de sebze yemeklerinde çok iyiyimdir..ama et olayı sadece ızgara ve haşlama..şööle fırında güzel bi ey yemeği beceremem :))
eheheh balerindir benim adım heryeri siler parlatırım ehehemelek maşallah şekeri balerina cif gibisin!
denizcim sende çok iyisin ikram konusunda mantıklı şeyler sölüyosun.
ahh ben kötü bir ev kadınım
imreniyorum sizlere ya.
ehehe kalbime agrılar girioo eehe koptumm adam bunu söylüyorsa kadın hiç acmamalı agzını sultan.......biz de eşimle konuştuk 2.bebek işini aman kalbime ağrılar giriyo falan dedi
o istemiyosa ben hiç istemem zaten
niyetim yok gözüm korktu benim
bende ikramlıkta iyimdir yemeklerde cok güvenenmem kendimeeeekızlar çocuk azminize hayranım valla ne güzel..belki ben annemlerle aynı yerde yaşasam yapıcam derdim..bilmem ki..
Ya biz eşimle 10 yıldır tanışıyoruz ve 10 yıldır benden tatlı istiyooo..o yüzden tuzlularda zayıfım..bi de sebze yemeklerinde çok iyiyimdir..ama et olayı sadece ızgara ve haşlama..şööle fırında güzel bi ey yemeği beceremem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?