2009 Nisan Anneleri

gün doğmadan neler doğar...
ev de alırsın başka şeyde... canım..
eğer istersen olur..
çaba gösterirsen...
gönlünden geçenleri Allah versin insallah..

valla melek bizim de durumumuz aynı hayatım. kimseden yardım almadık almayız da. bizde genelde fikir veren çoktur destek veren yok :))) haa ama beni çok severler oğullarını da tabii :))
çocuk konusunda da herkes istiyordu ağzını açan aa tabii geç kalmadan yapmak lazım vs vs diyordu. yaptık çocuğu ilk bakma işi ağır geldi vazgeçtiler vs vs... ama bak doğdu büyüyor annem ankaradan kurulu düzenini bırakmak, boş eve kira ödemek pahasına geldi yanımıza allah razı olsun hakkını ödeyemeyiz...
bunları düşününce ben de korkuyorum ama bildiğim bir şey var bu dünyaya herkes rızkıyla kısmetiyle geliyor. onun için olsa da olmasa da karalar bağlamam. ama biliyorum olursa çok sevinirim boshayallersmile

amannn melek duygusallaştırdın beni... boşver nasılsa her şeyimiz our bizimde. allah eşlerimize can sağlığı versin. çalışacak gücümüz olsun nasılsa her şeyimiz olur. yeter ki allah nasip etsin... bırakalım bunları benim daha güzel bir haberim var sizlere bizim ikinci dişimiz de çıktı darısı olmayanaların başına....

şiravncım biz aydınlıyız ya tam ege yani nerde ot çöp var yeriz :)
değişik bişeyler gelirse aklıma yazarım mutlaka..
sseher önemli bi günüm olursa sen hamuş işlerini yolla bende sana istediğin kadar pasta kek yollarım..pastada da iyiyimdir hele bi pandispanya yapıyorum hehe neyse ama çocukla pasta işi uzun iş oluyoo yapamıyorum..

sagol esencim amin inşallah...

fatoşcum herkes ister ama sevmeye ister bakmaya degıl .........

hayırlısı olsun dişiniz

kız deniz ot çöp bizde yerız eheehheh

turp otu severmisin.........

ben tuhaf bir kadınıym mutfağı hiç sevmiyorum yemek yapmayı hele hiç aklıma esecekte kek falan filan yapacağım yani

imkanım olsa bi günlükçi tutardım yemek için:))

eşimde bende sebze pek demeyimde nerdeyse hiç yemeyiz
ya bana malzemeleri versin şunu şunu yap desin amenna yaparım diğer türlü deli oluyorum ne yapçam ne etçem diye
Name ninde yeni dişi hayırlı olsun

isteyen olursa bende de süpperr tiramisu tarifi hatta başka kurabiyelerde ben de yufka açamam tek o kadar... başka her şey gelir elimden. beni tanıyanlar şaşsa da bu işe pek maharetliyimdir. erkek gibi olunca kaydirigubbakcemile3
bizde ailecek var bu yetenek sanırım. erkek kardeşim bile süpperrr ahçı. karısı bilmez o kadar yemek pasta falan :))
hayırlı olsun diyen herkeseee teşekkür ederim. allah olmayanlara da versin. asıl önemliis kuzularımızın diş sıkıntısı nefes alıp vermek kadar koolay olsun

dişiniz hayırlı olsun banu darısı bıze inşalah
verırım tarıf denızcım ne demek

name hızlandı valla maşallah ona..
sehercim ne tarifi cnm ben direkt kargolayalım dedim ahahah
kızlar bi sürü işim var ama karnım ağrıyo hepsini olmasada bi kısmını yapsam çok iyi olur arada bakarım..

tuğba'ığım hayrola mideni mi üşüttün ?? geçmiş olsun...

günaydın kızlar tuğbacım çok geçmiş olsun.
midenimi üşüttün acaba canım?yada yediğin bişeymi dokundu ki

tuğbacım çok geçmiş olsun...

saolun kızlar hepinizze teşekkür ederim anlamadım ya dün akşamda birşeyim yoktu gece fena oldum uyudum biraz az önce ama yine aynıyım ya

ecem iyi sultancım çok şükür yavrum onunlada ilgilenmemıyorum ya halim yok(

bende öle olunca nanemegitmiştim valla egeye onlar baktı......

kardeşimin nişanı..
cok güzel olmuşsunuz ana kızz

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, Esennn+, huzur84, namem, nesoc, tugbiş123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…