hayırlı haberlerle dönün inşallahselam arkadaşlar
geçmişe pek bakamadım Kayra yı doktora götüreceğiz bugünde malum uyumadı bakalım derdi neymiş inşallah kötü bir şey yoktur Kadir Tuğcuya e mail atmıştım yediği bir şeyden mikrop almış olabilir diye cevap vermiş şimdi düşünüyorum ne yedirdim ki neyse bakalım doktor ne diyecek saat 1 gibi çıkarız babası gelcek almaya
Name nin dişi hayırlı oldun
Kayra ya geçmiş olsun Allahım onları korusun
Tuğba geçmiş olsun canım
Sultan aslında ben mutfağı çok severim ama Kayra olduktan sonra benimde imkanım olsa yardımcı tutardım kesinlikle canım bir şey yapmak istemiyor
Esen nişanınız güzel geçmiş inşallah Allah tatamına erdirir en kısa zamanda teyze olursun Meriç de çok tatlı olmuş maşallah
hadi ben kaçar Kayra yı hazırlayım birazdan eşim almaya gelcek görüşürüzzzz kızlar inşallah kötü bir şey demez doktor
gidicem bana kalırsada belki kızın canı insan istemiyormaşallah meriç en güzeli bence kıskanmayın ama kardeşin ve sende çok tatlı olmuşsunuz, allah tamamına erdirsin.....
Sultan dünürüne bakmaya git cnm akrabalık böyle zamanlarda gerekli....
kaydirigubbakcemile210 aylık olduuuuuuuuk
aynen bendeeeeedoğru diyorsun cnm.benimde regl ağrılarım var valla kimsenin yüzünü bile görmek istemiyorum şu an...
demire maşallah harekete göre güzel kilo da almış demekki artık kilo almaya başlıyor... inş.kan ve idrarda da birşey çıkmaz bizimki 2 saat bekletmişti valla....
kayraya sebze çorbası yapıyorum içinde kereviz,brokoli,ıspanak,buğday,havuç,patates,kabak,kıyma var. ben 2 gün yediriyorum sizler günlükmü yapıyosunuz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?