2009 Nisan Anneleri

esencım sende meerıcte çok guzel olmuşsun allah kardesınınde utluluğunu daım etsın ınşallah

selam arkadaşlar
geçmişe pek bakamadım Kayra yı doktora götüreceğiz bugünde malum uyumadı bakalım derdi neymiş inşallah kötü bir şey yoktur Kadir Tuğcuya e mail atmıştım yediği bir şeyden mikrop almış olabilir diye cevap vermiş şimdi düşünüyorum ne yedirdim ki neyse bakalım doktor ne diyecek saat 1 gibi çıkarız babası gelcek almaya
Name nin dişi hayırlı oldun
Kayra ya geçmiş olsun Allahım onları korusun
Tuğba geçmiş olsun canım
Sultan aslında ben mutfağı çok severim ama Kayra olduktan sonra benimde imkanım olsa yardımcı tutardım kesinlikle canım bir şey yapmak istemiyor
Esen nişanınız güzel geçmiş inşallah Allah tatamına erdirir en kısa zamanda teyze olursun Meriç de çok tatlı olmuş maşallah
hadi ben kaçar Kayra yı hazırlayım birazdan eşim almaya gelcek görüşürüzzzz kızlar inşallah kötü bir şey demez doktor

maşallah meriç en güzeli bence kıskanmayın ama kardeşin ve sende çok tatlı olmuşsunuz, allah tamamına erdirsin.....
Sultan dünürüne bakmaya git cnm akrabalık böyle zamanlarda gerekli....

merhba kızlr hastanedeyiz demrin çişini bekliorz
kilosu 9.200 boyu 75.5 olmus maşallah bebişime bu ay iyiyz
hava cok güzel burdan biteze geçicez demir bey birz güneşlensn
kayraya çok geçmiş olsun

hayırlı haberlerle dönün inşallah

maşallah meriç en güzeli bence kıskanmayın ama kardeşin ve sende çok tatlı olmuşsunuz, allah tamamına erdirsin.....
Sultan dünürüne bakmaya git cnm akrabalık böyle zamanlarda gerekli....
gidicem bana kalırsada belki kızın canı insan istemiyor
bazen oluyo öyle insana

doğru diyorsun cnm.benimde regl ağrılarım var valla kimsenin yüzünü bile görmek istemiyorum şu an...
demire maşallah harekete göre güzel kilo da almış demekki artık kilo almaya başlıyor... inş.kan ve idrarda da birşey çıkmaz bizimki 2 saat bekletmişti valla....

kayraya sebze çorbası yapıyorum içinde kereviz,brokoli,ıspanak,buğday,havuç,patates,kabak,kıyma var. ben 2 gün yediriyorum sizler günlükmü yapıyosunuz acaba ?

aynen bendeeeee
kayraya sebze çorbası yapıyorum içinde kereviz,brokoli,ıspanak,buğday,havuç,patates,kabak,kıyma var. ben 2 gün yediriyorum sizler günlükmü yapıyosunuz acaba ?

bazen günlük kalırsa 2 günlük..
esen çok güzel olmuşsunuz cnm ana kız maşallah..allah tamamına erdirsin..

ayy ne guzel ya
ben nasıl bıraktırıcm gerrçi
sadece uyurken emiyo onsuz uyumuyoo

evet sevgi ya çok hareketli şimdi bile durmuyo
hastaneyi dolanıo babısyla ben kaçtm işedi bizmki
yarn sabah eşim amelyat olck

ayy ne guzel ya
ben nasıl bıraktırıcm gerrçi
sadece uyurken emiyo onsuz uyumuyoo

evet sevgi ya çok hareketli şimdi bile durmuyo
hastaneyi dolanıo babısyla ben kaçtm işedi bizmki
yarn sabah eşim amelyat olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…