herkese merhabalar
tuğba biraz daha iyiymiş sevindim
Sehercim rahatsızmış geçmiş olsun
Kayra pütürlü yiyemiyor ne yapmam lazım acaba gerçi bu ara iştahı yok bir şey yemek istemiyorda normal zamandada ağzına gelince öğürüyor et yediremiyorum bu dönemlde çok önemli biliyorum ama yemiyor , hatırladığım kadarıyla Neslihanın oğlu Kayra da aynı durumdan sıkıntılıydı neler önerirsiniz
valla ne diyim tuvalete bile zeyneple gittiğim oluo resmen yaka iğnesi şimdi ekmek verdim ellerinede belki rahat bırakırlar benişenay naber canım ya hiç görüşemiyoruz artık
şekerliklerini bile fark edemiyorum öyle bi tempodayızki bi gün yığılıp kalıcamselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!
ben geldim...
şenay ne şekerdir şimdi onlar kemirirken benimkide bayılıyor ekmeğe hımm diye diye yiyor ama ağzını öle bir dolduruyorki sormayın!!!
slm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim
valla ne diyim tuvalete bile zeyneple gittiğim oluo resmen yaka iğnesi şimdi ekmek verdim ellerinede belki rahat bırakırlar beni
şekerliklerini bile fark edemiyorum öyle bi tempodayızki bi gün yığılıp kalıcam
çok geçmiş olsun canım
Uykumm vaaaaaarrrrrr
5 yaşına kadar mı ne diyosunn eyvahlar olsun o zaman nasıl alıştırırım sizler eline her şeyi veriyormusunuz bende de vsr aslında oğazında kalır diye bir şey de vermiyorum çocuğa acaba yanlış mı yapıyorum
slm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim
Ayy ewt kızlar hİÇ fark etmedİm bugÜn taaammm 10 aylık bebİŞİmmmmm
kızlar geçn gün babanemiz keçiboynuzu pekmezi almış kayraya 1 tatlı kaşığı verilcekmiş tv de izlemiş çocuklarda iştah açıyomuş ben 1-2 gün verdim bide doğal balgam sökücü falanmış
arkadaşlar daha zaman var ama kuzularmızın ilk doğum günü için kafanızda düşünceler var mı ?[/QU
aklımda bişey yok ama ben kalabalık olsun istiyorum eşim üçümüz olalım diyor.kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?