2009 Nisan Anneleri

mine panik yapıcak birşey yok...
elmayı rendeleyip veriyorum demiştin.kahvaltısını ayrı veriyorum demiştim.
pütürlü yiyememek çok farklı.çevremde var ve ağzındaa küçüçük parça hissetse kusuyordu.
egenin eline bende veriyorum ekmek,elma,bisküvi vs vs...
ama hep gözüm üzerinde oluyor tıkanmasın diye.(tıkanırsada ne yapmam gerektiğini araştırdım allahta yardımcımız olsun)
benim önerim önce yumuşak küçük parçalar vererek başla.
çorbasını blendırdan geçirmiyorum ben kıyma,şehriye...
az önce patates yemeğini çatalla ezip yoğurtla sulandırıp verdim ama ege bile arasıra tıkandı öğürdü
bu şekilde alışıcaklar....

slm kızlar ameliyat iyi geçti çok şükür
amaa eşim 2 saatten fazla narkoz aldığı içn leyla gibiydi
13 tane beze çıkardılar neyse şimdi iyi
o hastanede kaldı babamla
ben eve geldim

senay ....

deniz.........
hoşgeldinizz

mügecim sevındım... ameliyatın iyi gecmesine....

şenay naber canım ya hiç görüşemiyoruz artık
valla ne diyim tuvalete bile zeyneple gittiğim oluo resmen yaka iğnesi şimdi ekmek verdim ellerinede belki rahat bırakırlar beni

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!
ben geldim...

şenay ne şekerdir şimdi onlar kemirirken benimkide bayılıyor ekmeğe hımm diye diye yiyor ama ağzını öle bir dolduruyorki sormayın!!!
şekerliklerini bile fark edemiyorum öyle bi tempodayızki bi gün yığılıp kalıcam
ben eve geldim

çok geçmiş olsun canım

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, aliye83, AysunEge, demirim, zeyno5

komşular kapının önünde oturuyor cocukların seslerı gelıyor anam yaz geldi galiba ehehehhhe hava süper ya yaz havasııı

ben cıkayım bari yanlarına byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ayy ewt kızlar hıÇ fark etmedım bugÜn taaammm 10 aylık bebıŞımmmmm

benımd eişim varken verıom eline...ekmek ne varsaa,

oje şişelerını verdım bugun bi ara

e burdayken deşiyor ortalıgı

ay o da bi dert bölük pörçük uyumakk biz enandan sabah bi kalkıyozz asla uyuyamıyozz yatağı görsem dayanamamm

müge geçmiş olsun allah daha kötülerinden korusun.
dışarı çıktık dolaştık biraz oğluma kırmızılı kremli bi eşofman takımı aldım geldik giydi hemen çok yakıştı.
kayrda pütürlü pek yiyemiyodu ama yavaş yavaş alıştı dün tavuk kızartmıştım baktım ağzını şaplatıyo verdim azar azar yemeye başladı çok da sevdi geçenlerdede mercimekli köfte yapmıştım onuda bayağ sevdi.alışırlar inşallah ya.

kızlar geçn gün babanemiz keçiboynuzu pekmezi almış kayraya 1 tatlı kaşığı verilcekmiş tv de izlemiş çocuklarda iştah açıyomuş ben 1-2 gün verdim bide doğal balgam sökücü falanmış

sağolun kızlar ugün başlayacağım bakalım
bende pekmez her sabah verirrim doktor aç karnına ver demişti kışın sıcaklık hissi verirrmiş özellikle öksürdüğünde ver demişti

bende veriyorum keremin eline büsküvi ekmek elm havuç vs.bazen büyük kaçırıyor öksüre aksıra hallediyor

canım ver eline ekmek falan kemirsin.boğazına kaçacak gbi olunca kendileri çıkarıyo merak etme.ama sert şeyler verme.ben muz ekmek elma portakal veriyorum.

ben eve geldim

gözün aydın.yeniden geçmiş olsun.

Ayy ewt kızlar hİÇ fark etmedİm bugÜn taaammm 10 aylık bebİŞİmmmmm

maşallah.hayırlı olsun.

ben de veriyorum.hem seviyo da.

doğum gününde klasik şeyler işte evi süsleriz pastasını yaptırırız yaknlarımızı çağırırız daha bişeyden anlamıcakları için daha fazlasına gerek yok bence
ben bide davetiye bastırmayı düşünüyorum

ben bugun partipaketine baktım çok güzel şeyler var.bide buzdolabı magneti yaptırmak istiyorum çerçeveli .pastayıda karşımızda büyük bi pastane var oraya yaptırıcam nebiliyim beni şimdiden bi heves sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…