2009 Nisan Anneleri

az kaldı ama düşünmeye başlamak iyi olacak da benim hiç öyle ilginç buluşlarım yoktur çok monotonum.artık bizden önce doğanlardan kopya çekerim.:jeyyar:

babamız geldi ben mutfağa geçeyim artık.bugün burası çok sessiz.gece coşarsınız siz.ben de sabah okurum.
iyi akşamlar hepinize.sohbetiniz bol olsun.

davetıye hariç gerisi aynı.....

havayı güzel bulan cıkmış yollara bizde kaoı önündeydik yeni girdik içeri.........

egeyi yıkayacagım bendee

aslında bende kalabalık olmayı istiyorum ama bizim burda kimsemiz olmadığı için ve hafta içi üçümüz kutlayacağız 23 nisanda tatil annemlerle kardeşim gelecekler onlarda biz gelince kutlayalım diyor bir de onlar gelince yaparız bende Sultana katılıyorum küçük oldukları için ben fazla bir şey yapmayı düşünmüyorum pasta , sütüdyoda fotoğraf çektireceğim aklımdakiler bunlar ama kafama yatan başka bir şey olursa deneyebilirim

burda rüzgar vardı hava biraz kapalıydı dışarı çıkamadık ama yarın ve pazar gezme günüm hava çok soğuk olmadığı sürece iki günde gezeriz artık

Kayra nın eline ekmek verdim mıncıklayıp yere attı :)))
akşamada meyve vereceğim aslında portakalı elimde veriyorum somruyor ama bu defa eline vereceğim bakalım ne yapacak

selamlarr..annem bizde olduğu için sık yazamıyorum.eşim bu sabah geldi.2 hafta sonra bizide götürmek istiyor sen de bir gör yinede dedi.

birazdan kayınpederim ve eşi gelecek.eşim yokken uğramadılar tabi! hergece telefon ettiler ama onuda beklemiyordum yine onada şükür.poğaçalar kekler yaptım.onlar bin kötü olsada ben yinede hizmeten ikramdan eksik kalamam kendi gururum el vermez.

doğumgünü için ne planlaırm vardı ama sanırım kıbrısda oluruz orda eşimin arkadaşlarını çağırırız belki

selam biz geldik..............

yusufu bugün bi güzel gezdirdim sonra doktor teyzemize götürdüm babamızıda gördük böbrek ultrason çektirdik 1 yaşında sintigrafi çektircez kilosunu ve boyunu yazmıycam, boğazlarında hafif enfeksiyon gördü ve ilaç yazdı bende ilaçlarımı yazdırdım babamız almış gelmiş hava bugün çok güzeldi, bi geçmişe bakayım

müge eşine geçmiş olsun canım...............

ecem de ilk adımlarını atmaya başlamış maşallah...........

ayşe ve gülşene kolay gelsin misafirleri var..............

başka aklıma gelenler bunlar he bide tuğba kıbrısa gidiyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah............

çooooooookk sevindim dediğine göre13 kg :)) gibi valla merak ettim aslında normal yazsan ilgimi çekmezdi ama kilosunu ve boyunu yazmayacağım dedin meraklandım

geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara çok tşklerrrr

bugün hayatımda 2. kez çok korktum
1.si demir doğmadan önceydi sorunlu olduğu için
ona bişy olcak die korktum
2.side bugün
eşimi 1.5 saatte getirirz dediler 2.5 saat geçti gelmedi
çok korktum
ve eşime 2 saat boyunca narkoz vermişler dozajı çok fazlaymış
Allah korusun eşim geldiğinde baygındı ağlıyodu ve demiri sayılıyodu
onu öyle görünce bende başladım ağlamaya
Allaha şükrettimm
Allah onları başımızdan eksik etmesin

biz doğum gününü ist.da yapıcaz bir sürü bebiş olcak
tabii sizde gelirseniz tam süper olcak
dışarıda bi yer ayarlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…