2009 Nisan Anneleri

canım çok geçmiş olsun gerçekten küçük bişeyde olsa zor oluyo bilirim allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

öyle cnm ameliyat küçük fln dedim
büyütmedim aama sonuçta narkoz aldı uzun zmn
bide 13 yeri kesildi

bugün oğluşuma çok güzel bir kaprili takım aldım veniceden frezbee marka bir tane merserize hırka ve kapşonlu fermuarlı sweat shirt aldım.........

sağol mine ve burcu...... maşallah deyin kilo 12.5 boy 84 bana göre boyu uzun zayıf bir çocuk doktor teyzemiz çok iyi dedi, bide iştahsızlığı geçse süppppppeeeer olacak..........

mesela sabahtan beri sadece çorbasını ve küçük bir kase yoğurt yedirdim ama iştahsız deyince insanlar tuhaf karşılıyor aman ne bilem işte öyle

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende seni tuhaf karşılıyorm
demirin kilosuna bakınca maaaaşşallaahhhhhhh
boyu ne kdr uzuuuuuuuunnnn

öyle cnm ameliyat küçük fln dedim
büyütmedim aama sonuçta narkoz aldı uzun zmn
bide 13 yeri kesildi
geçmiş olsun canım

bugün oğluşuma çok güzel bir kaprili takım aldım veniceden frezbee marka bir tane merserize hırka ve kapşonlu fermuarlı sweat shirt aldım.........
güle güle kullansın Yusuf
Maşallah bebişlerin hepsine maşallah yediği yarıyor demekki , doktor bize bu dönemde iştahsız olması normalmiş geçici dedi inşallah Yusuf da atlatır sende kendini ve Yusuf u yıpratma artık bence en önemlisi sağlıklı olması en uzun Yusuf bebek Kayra 81

iştahsız demiştin canım sen bende egede iştahsız ama kilosu az.
sizin çok iyi niye kafana takıyorsun ki demiştim.
yineeeee söylüyorum aynısını.........

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, AysunEge, burcu_arda, demirim, eftelyasu, ssengun+

kızlar yabugün eşimin dr.una ameliyat izini sordum
şimdi bizimkinin 13 yeri kesilince kabarık kabarık mı durucak dedim
vücuda bağlı kimisinde çizgi şeklinde olur kimisinde kabarık olur dedi
dedim bnm izin yanlar çizgi şeklinde ortası kabarık diye artık geçemz dedi
sizinkiler ne alemde?

sağolun kızlar ben herzaman yusufun iştahsızlığını takmıyorum bazen doğal olarak bende kendimi iyi hissetmediğim zamanlar oluyor o zaman üzülüyorum yoksa yusufta bende çok mutluyuz çok şükür allahım bozmasın............

müge benim sezeryan kesi yerim baya bir genişti ama şimdi çizgi halinde çok şükür dikişlerimdede hiç roblemim olmadı........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…